Aldatıldım... kaldıramıyorum bu acıyı, hayata nasıl devam ettiniz öğütlerinizi bekliyorum?

Eski sevgilisinden çok kötü ayrılmıştı aldatılmıştı çok seviyordu. Bana geldi iyileştirdim, tek bir yanlış yapmadım, yapmadığım çılgınlıkta kalmadı onun için. Kıskandırmadım kimseyle konuşmadım bile bir kıza mesaj bile atmadım. Mutlu ettim hep. Benim yanımda eski sevgilisiyle konuşmasına bile izin verdim iyi olacaksa diye.. Sadece iyileşsin istedim.. ve bugün aldatıldığımı keşfettim çok büyük bir rastlantı sonucu.. Şu an uyuşmuş durumdayım kanım çekildi bütün hayallerim bitti gitti. yakıştıramadım bunu bize. fotoğrafını buldum birde face de başı omuzunda başkasıyla, yalan söylemiş o gün bana.. Hayatımda bir daha ne evlenmek ne de başka bir kız istiyorum.. aklımdan çok kötü şeyler geçiyor hem de çok! öyle bir çizgideyim ki ya onu bitiricem ya kendimi ya da o incecik çizgide hayatımı tamamlayıp göç edeceğim. Nasıl atlattınız ne olur bana bir öğüt verin..
Güncellemeler
+1 yıl
Bakire olmadığını da benden önce başkalarıyla olduğunu da biliyordum. çok büyük sıkıntıya düşmüştüm ama olgunlaştım hemen ona hiçbir şey yansıtmadan değer verdim hiç önemi yok dedim ki yoktu da. ben bu yaşıma kadar imkanım varken hiç yapmadım. baya imkanım oldu hemde öyle böyle değil.. kimseyle sevgili bile olmadım hep reddettim birini bekledim. ama şimdi o gitti.. kirlenmiş gibi hissediyorum resmen.. bitirdi beni.. gelecekteki eşim bile olamaz artık bakamam yüzüne..
Aldatıldım... kaldıramıyorum bu acıyı, hayata nasıl devam ettiniz öğütlerinizi bekliyorum?