Aldatıldım, geçmiyor acısı. Nasıl kurtulacağım?

Merhaba her yerden bir çare arıyorum buraya bile düştüm. Bir kız ile tanıştım 4 ay boyunca bizden olmaz dedim sen başkasın ben başkayım ben başka işler yapıyorum üzülürsün dedim sen mühendis olmuşsun hep özel okulda okumuşsun ben lise mezunuyum tırnaklarım ile biryerlere geldim evli olursam güçsüz olurum işimi yapamam dedim olsun ben sadece seni istiyorum yanımda olman yeter kokun yeter dedi sonra ilişkimiz başladı onun için işimi değiştirdim bu yüzden bocalama dönemim oldu bir süre ama yine de param hep oldu hergün gezdik hergün beraber olduk herseyi geride bıraktım onun için evlenmeye karar verdik ne zaman şu gün nişan yapalım desem hep bir aksilik oldu ya kaza yaptım ya aile sorunları oldu ama sevgimiz hiç azalmadı her zor zamanında yanında oldum patronu ile kavga etti adamı dövdüm başka bir işe girmesi için elimden geleni yaptım zaten orada oldu olan neyse biz halen devam ediyorduk bu girdiği iş yerinde yazılımcı bir çocuk ile tanışmış çocuk haybeye yazılımcı olmuş avelin teki sağlam maaş alıyor ama baska şehirde iş gereği kız ile konuşuyorlar birgün bana bu çocuktan söz etti asla maaşı şu kadar falan filan bizde uğraşıp duruyoruz millet ne biçim paralar kazanıyor dedi bende ne demek istiyorsun dedim ne alakası var felan iş yapılirken konusmak zorunda kaldık dedi neyse aradan 2 ay geçti son güne kadar bana ilgisi aynıydı bir gram azalma hissetmedim hergün yiyor içiyor öpüşüp koklaşıp devam ediyorduk birgün ayrılmak istediğini söyledi bende neden diye sordum olmuyor artık sen lise mezunusun ben mühendisim dedi ailem istemiyor dedi ne değişti başka birisi varsa söyle dedim asla dedi bundan sonrada senden başka kimse olmayacak dedi senden başka birisi asla bana dokunamaz dedi arada 5 gün geçti her şifresi değismiş Allah'ın işi daha önce girmediğimi bildiği için Instagram sifresini değistirmemiş ben konuşmaları gördüm hergün benimle sevişen kız hiç görmediği 1.50 zargana ile evlilik hayalleri kurmuslar düğün salonları bakmışlar gerdek videosu bile atmışlar tabi ben bunları görünce deliye döndüm çocuğun numarasını buldum gittim dövdüm kız her yerden engelledi beni hemen babası aradı beni kızın tehdit etti felan neyse çocuk yine de bununla olmak istemiş hemen nişan takmışlar bende bunu duyunca çocuğu tekrar aradım midesiz diye hakaretler ettim çocuğu tekrar şey diyerek kandırmış senden önceydi bu bana taktığı için demiş sonra bende son mesajları attım çocukta ona atmıs kavga etmişler en son ailesi evimi bastı birde üste çıkıyorlar bende hepsini dövdüm babası 1 gün hastane de yattı abisinin omurgası çatlamış ama ben hırsımı halen atamadım bunu nasıl yaptı hiç mi sevmedi? hepsi mi sahteydi? O bebek oluşumuz saatlerce konusmalar hepsi mi sahteydi? Nasıl yapabiliyorsunuz bunu kızlar ben şimdi nasıl bir kadına güveneceğim bir kadının vermesi gereken her ilgiyi verdi başka kadınlar geliyor karşıma bu ne ya diyorum konuşmayı bile bilmiyor diyorum nasıl geçecek?

Güncellemeler
+1 yıl
İlişki 2 yıl sürdü
Aldatıldım, geçmiyor acısı. Nasıl kurtulacağım?