Bugün tam 3. ayimizdi ama dun benden ayrıldı. Psikolojisi çok bozuldugu için hem de hakkaride yapiyor artık bana olan sevgisini de yitirdi bu defteri kapatalim dedi ben de o kızgınlıkla açık kapi birakmadim pisman olursan bile dönme dedim şimdi her sey yoluna girse veya pisman olsa veya sevdigini hatirlasa ozlese geri döner mi yoksa orda gercekten unutmus mudur beni?
Cevabın nedir?
+1 yılhakkarideyse anlayışla karşıla bir süre yazma.
malum şu an baya ortalık karışık gergin oluryor herkez.
pederde astsubay ondan dedim devamlı askerlerle konuşuyorum ben.
ve o askeri kışlanın içinde olmak düşünüldüğü kadar kolay degil.!
hele operasyonlara çıkarsan o pskoloji çok farklı.
babam anlatıyor da -40 derece de gece tulumu acıp karın üstünde yatmak.
pusuya düşmek kolay degil babamı pusuya duşurmuşler babam
ozaman ilk aklıma gelen sendin o an der hep.
ve tüm askerlerini sapa sağlam çıkarmış o pusudan. bunu tum devreleri der babamı anlatırlar babam anlatmadı ama devreleri askerlerini baban asla yanlız bırakmadı ve pusudan baban kurtardı hepsini saglam çıkardı diye.
kahraman arama boşuna oğlum baban kahraman adam der.! babamın o askeri hala ararlar şimdi 30 -35 yaşlarında ve her bayamda her seyranda ararlar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yokluğunu hissedecektir. Yanlış anlama.
At gibi giden it gibi döner. (Yani atasözü bu olduğu için yanlış anlama)80 Yorumla
3 yıllık sevgilim 1.5 ay önce askerdeydi.. ve ona askerde çok acı çektirdim, o psikolojinin yanı sıra yanında olacağıma hep problem çıkardım, ve bunlara rağmen hep aradı, hep çaba harcadı... tabi yaptıklarım için pişmanım, ama iş işten geçti.. diyeceğim şu ki gerçekten seven kişi mücadele ediyor.. öyle olmasa sevgilim benden ayrılırdı öyle bir yerdeki davranışlarımdan dolayı ve şu an ise 4,5 aylık nişanlıyız.. boşver seni gerçekten sevmeyen biri için üzülme..
53 Yorumla
Soran+1 yılDevam etmez donmez donse de ben affetmem yani bunca seyden sonra haklısın
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılYa adam hakkaride askerlik yapiyo sen sinirden demedigini birakmamissin orda bisey olsa ona nasl dayanican acaba o ayrilalm dediyse belki basima bisey gelir o uzulmesn bni unutsn mantigiyla ilerledi sen her ihtimali dusunmek zorundasin. Bak benim esim askere giderken cocuk yap oyle git dedm niye basina bisey geldiginde ondan kalan tek sey olacakti bana ama cok sukur safagimz 15 smdi senin safak kac?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yazdıklarım tam okunmuyor galiba? Sevmedigini üstü kapali belli etti zaten sehit olmak ölmek gibi bir korku içersinde degil başıma bir sey gelir diye ayrilmadi komando degil o piyade
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim de sevgilim hakkaride yaptı. Geleli 1 ay kadar oldu hamdolsun. Zor günlerden geçtik, hemde çok zor.. Ayrılıp, barıştığımız, birbirimizi kırdığımız zamanlar.. Ama o günler geçti. Ama hiç bir zaman ondan vazgeçmedim. Hep çabaladım, hep destek çıktım. Tam pes ederken, bazen o adım atardı. ki atan biri değildir normalde. Çok zor şartlarda orada emin ol. Bence git mesaj at derim ben. Şimdi geldi psikolojisi cok bozuldu. Bu sefer yine çabalama rolu bende. Batı da değil, doğuda yapıyor. Hangi şartlarda askerlık yaptıgını bılıyor musun bılmıyorum ama soylemedıgı ve cok sıkıntı cektıgı gunlerle savasıyordur emın olabılırsın. Eğer sevıyorsan çabala derim ben. Asker beklemek çok zor. Ayrıca ben ay askerdir alttan alayım, zor yerde yapyor dıye cok ödünde verdim pişmanım. bir yerleri kalktı. Yani ben acemiydim yapamadım:D ya da çok kapıldım. :DDD Sen terazıye ıyı koy herseyı. :D
00 Yorumla
+1 yılAskerlik psikolojisiyle gelmişler uğramışlar sağdan soldan. Madem öyle. Napacaksın söylüyorum. Asla arama, Mesaj atma, kimseye onu sorma, ama gizliden de aramayacaksın. Acıklı aşk sözleri paylaşmayacaksan orda burda, Kıskandırmaya asla çalışmayacaksın. Gez dolaş face resim koy illa ki ortak arkadaşlarınızdan haber alır o. Pişmanlıklar başlar. Kafayı yer.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFaceden engellemis beni paylasimlarini gormek istemiyorum dedi
- +1 yıl
o engel kalkar merak etme. Sen bekle sabret dur bakalım bir , hemen ay gelmiyo etmiyo deme !
+1 yıldönmezzz
dönse bile bilki eski sevgilisi ona tekmeyi vurmuştur, o da boşluğa düştüğünden döner..
o seni kullanmışş, eski sevgilisinden ayrıldığında üzüntüsünü seninle telafi etmeye çalışmış
kolay diil ama yazıklar olsun de geç
bir daha da arama, ararsada cevap verme. çıldırsın110 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyosunda, 3 yıllık bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı? yazık yazık insanların sadakatine, vefasına
- +1 yıl
haline şükret ki çok geç olmadan tanıdın. ya evlenseydin, ya geri dönülemez bir anda bunun farkına varsaydın ne olurdu halin kardeşim?
- +1 yıl
en güzel intikam dediklerimi yapmann. umursamazlık, ilgisizlik, sen kimsin ki tavrını vermek karşıdakine.
onun canını en çok böyle yakarsın. yazarsada cevap verme sakın - +1 yıl
rica ederim allah yar ve yardımcın olsun kardeşim..
+1 yılBenimde 6 yılıllık iliskim bitti askerliginin bitmesine 30 gün kala bişey sakladığını anladım ögrenisersen ayrılırsın dedi ögrendim kaldiramam sandim ayrilalim dedim saniyesine affettim saman alevi gibidir benim sinirim piskolojim bozuk kafam karisim askerlik yormus dedigi kadiriyla iliski istmyrm gezcem tostcam filan dedi ben her türlü yola basvurudm barisalim diye onu cok sevdigimi soyledim de. Baristi benle sonra dakikasina geri engelledi kafam karisik dedi son kez görüsmeye gelcek sevdigine eminim ama bunalmiş onu kaybetmek istmyrm geldiginde ne yapabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba arkadaşlar 30 Eylül de sevgilim askere gitti canakkalede yapiyo uzmanligida şoför olarak 4 aydan beri birlikteyiz ciddi dusunuyoduk askerden gelince hemen beni isticekti ailemden evkencektik yani hemen ama ortada hiç bisey yokken ayrildi ben yapamiyom istemiyom dedi neden istemediğinde söyleniyo mesajlarima da cevap vermiyo sevmiyonu diyom yazmiyo bisey evliliği kendisi istiyodu ilk bana yazdiginda da ciddi dusunuyom demisti reşit degilim 1u yaşındayım resti olsam hemen evlenecekti benle ama çok dengesiz bi insan 4 ayda 4 kere buraları beni, hep bi şans verdim ama aynısını yaptı hep üzdü beni ailelerimizde bilmiyodu birlikte oldugumuzu evlenmek istedigimizi hiç bi sorun yoktu askerdeyken beni aradığında kendisi aciyodu evlilikten çoook seviyom seni diyodu sizce geri döner mi 😔
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAilelerimiz biliyodu birlikte oldugumuzu hatta annesi babasida istiyolarsi beni babası askerden gelince hemen düğün yapcaz filan diyomus
+1 yılBen de şu yeni nesil gençlerde psikolojisi bozuldu yazık askere gitti mantığını anlamıyorum arkadas!! Millet Çanakkale'de kurtuluş şavaşında orda burada 8 sene savaşıyor yinede bozulmuyordu ne hikmetse
31 Yorumla
Soran+1 yılAynı şartlarda değiller şu an farkında mısınız?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerde olan bir erkeğin psikolojisi bozuktur demek doğru değil asker psikolojisi yaşıyorlar buda bozukmuş gibi anlaşılıyor. Aileden arkadaşlarından evinde uzak bilmediği bir yerde askerlik yaptığı yerde zor tehlikeli bir il öyle demesi o psikolojiye göre normal. Keşke sende o kadar ağır konuşmasaydın kestirip atmasaydın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmedigini soyledi napabilirdim?
Cevap sahibi+1 yılAldırmayacaktin
Soran+1 yılOnun mimiklerini bile ezbere bilirim ben ciddiydi. Ciddi olduğu bir seyi aldırmamazlik edemem ben ciddiyetsiz biri degilim onursuz gurursuz hiç değilim sevmiyorsa yapamazdim
+1 yılBu onun kişiliği ile alakali ben olsam dönmem geri ama askerlik anlarında bu tarz şeyler olur keşke onu üzmeseydin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bir sey yapmadım o üzdü
Tatlim yakin iliski falan oldu diyirsun ya eger bunu herkesle yasamamisda sana özgü ise bnce kesin doner cunku yakinlasmak onunicin basit bir sey degildir ve seni özler yerin farklidir onda eger oyleyse üzme kendini hem askerdeymis su an ilgiye daha muhtac yalnizlik var normalden daha özler sanslisin 😊
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılherkezle yasamadı ılk olarak bnmle bende onunla yasadım oyle yakınlık ve bırbırımızı cok ozledık ozellıkle de ben ama o engelledı neye engelledı nasıl engelledı bılmıyrm :(
- +1 yıl
Hadi ya üzüldüm bende oyleyim ilk kez biriyle yakinlastim ve oda benle ayni sizin gibi baya büyük kavgalarimiz oldu ayrildik da ama yapamadik çünkü unutulmuyor ve baglandigin taraf farkli oluyor sen canini sıkma engelledi diyorsun problemi bul ve haksizsan bile özür dile normalde asla demem boyle bisey her zamn sogru olan neyse onu yapar ve kime uymuyorsa da yol gosterrim ama aşk farkli defalrca özür diledim haksizken seviyirsan yap ama boylede gitmez biliyorum şükür ki ben ona fedakarlik yaptikca o daha cok baglaniyor vw biraz düzenliyor gibi insallah senn de oyle olur ama dedklerimi düşün bir
Gizli Soran+1 yılbenım sucum kesınlıkle yok olayı herkeze anlatıyrm herkes bnı haklı buluyor haklıyken bnde sengıbı defalarca ozur dıledım gıtme dedım ama dınlemedı
Gizli Soran+1 yılbitanem treskkurler canım benim :*
Gizli Soran+1 yıl:))
Sözünün eri olacaksın artık, unutsa nolur unutmasa nolur. Sen unuttun artık;kalpte değil sözde.
21 Yorumla
Soran+1 yılSözümün eri olacam
O artık kafasına sıkar :D iyi etmişsin kız haktır ona askere sevgili ilemi yok askere gidilirmi artık orasını söylemeyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin kadar iyi olamazsa döner tabi..şu anda askerlik psikolojisi o çok iyi anlarım. askerden gelsin hele bir hiç ummadığın anda sana mesaj atar emi ol;)sessiz kaldığın sürece dönebilir... mesaj atma sakın ona
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaskerlik bu ablacım yoklukta eski sevgiliyle bile konuşulur.tahminime göre eski sevgilisiyle arası daha iyiyse daha çok cinsel konular konuşup kendini rahatlatıyodur kendisi...sonuçta istediği zman buluşamıyo belli bir zaman sonra ondanda soğuyacaktır
Cevap sahibi+1 yılben söyleyim sana. askerde insan hep aynı insandan sıkılır hep aynı şeyleri konuşa konuşa... bir askerin askerlikte aşk yaşaması olanaksızdır ya kız terkeder ya erkek. çünkü kıskançlıklar kavga gürültülerle yürütülmez.. deidğim gibi eski sevgilisiylede sadece kaynatmak farklı konular konuşmak için dönmüştür ona o ilişkinin yürüyeceğini sanmam...
+1 yılBen birini askere gittiğinde bekledim. Geldi kendisi beni terketti. Yorum yapamıyorum bunlarin ne yapacagi hic belli olmuyo kardesim.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpekı teskkurler kardesım yınede sagol
3 ay birşey değilmş çok yeni iyi yapmşsn en ufak zorlukta kaçan erkeği napcan?
04 Yorumla
SoranBen de oyle dusundum ama ordaki askeriyenin baskisini o zorluğu biz bilemeyiz anlayamayiz nasil zor geldiğini
Soran+1 yılBaşkası yok ya ailesiyle bile zor konusuyor arayamıyor biliyorum yani onu da ama beni kolayca terkettigi icin affedemem evet yapamam bunu benimde onurum gururum var
Oralarda insanın kafası gerçekten kötü bir hal alıyor. Seni gerçekten seviyorsa ayrılma isteği bunaltısından kaynaklıdır. Yanında olmanı , ona destek olup sorunları dönene kadar ertelemeni tavsiye ederim. Böylesi daha sağlıklı olur.
00 Yorumlabırıyle konusuyosa unutur gıbıme gwelıyo bosver zaten genelde kızlar bırakır askerdekı adam ı ama ters olmus hakkında hayırlısı bu bence hıc takma sen onu bekledın ama o senı sallamadıysa ondan adam olmaz zaten
10 YorumlaPsikolojisi bozulmuş olabilir. Şehit düşme ihtimalini biliyor sonuçta oralar şu sıralar tekin değil. Belki de bu yüzden seni bekletmek ve sonunda şehit haberini duymanı istemiyor olabilir. Bir bakış açısı sadece.
05 Yorumla
Soran+1 yılDegil bu sebep değil sevmedigini soyledi
Soran+1 yılÖyleyse bile işe yaradı
askerde psikoloji bozuluyor zaten, bunu bende yaşadım :D ama ne bozuldu be, oda hatasını anlar, ordan birine kızmıştır, gelip sana çatmıştır. olabilir. çok uzun sürmez zaten.
10 Yorumlaaskerdeki adamı ordaki dişi köpekten mi kıskanıyosun acaba
25 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhyr ya fotograf begenıyr acık sacık deliriyrm
Gizli Soran+1 yıldımı ya aptalll
Gizli Soran+1 yıl:P :P
+1 yılben askerlıgımın bıtmesıne ay kala yıllık sevgılım tarafından aldatılmısım...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloyle bırsey yapmam senın ıcınde uzucu olmus
seni istemeyeni, seninde istememen lazım. zaman ve sevgi hariç bir şey vermediysen kaybetmiş sayılmazsın. kaybettiklerine değil, kazanacaklarına bakmalısın.
10 Yorumlaaskerde barışsa barışsa koğuş arkadaşıyla barışır dikkat et gay eğlimleri başlamış olmasın:)) ne bileyim askere giden bırak ayrılmayı ayrıysa bile eskileri arar durur:))
112 YorumlaArkadaşının kafası karışık. Asklerden dönmesini bekle bence. Dönünce anlarsın .
19 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatin gercekleri bunlar. donecegini sanmam. aşırı disiplin olan bir ortamda aşk beslenmesi zor. devamli tetikte olmak zorundasin. kafaya takiyorum en iyisi unutup bitireyim demistir. bir suru şehit haberi aliyoruz. neyse onuda anla
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir
Cevap sahibi+1 yılhala gurur yapıyorsunuz
Soran+1 yılO ayrılmak istedi sevmediğini de üstü kapali belli etti söyledi tabiiki gururlu olcam benim de bir onurum var
Askerde gel gitler çok yaşanır o yüzden evleneceğin insanın mutlaka askerliğini yapması söylenir.
10 Yorumla
+1 yılBende yeni geldim işin asli beni de kız bıraktı askerlik psikolojik bırakmıyor ne tuhaf ama o sana dönecek köpekler gibide yalvaracak unutma kac günü var
010 Yorumla
Soran+1 yıl296 var
- +1 yıl
5 3 gitmiş sende başka birini bul ozlemde beni birakti
Soran+1 yılHaketmedim ben allahindan bulsun. Ben daha birini istemiyorum evlilik düşünürken bıraktı beni
- +1 yıl
Neden bu kadar sinirlisin
- +1 yıl
Üzülme duzelir
Soran+1 yılDüzelmez sevmedigini soyledi benim hislerim umrumda degilmis dünya yansa umrumda degil dedi
- +1 yıl
Kızda beni bıraktı askerden geldim yüzüme bakmıyor neden neden
Soran+1 yılBaska birini bulmuştur bence
- +1 yıl
Şafak 180 lerde bıraktı suructa bomba patladığında hiç unutmuyorum keşke orda ölseydi m okadar bekledi 180 de bıraktı be
- +1 yıl
Peki bu attığım f otolari atsam bana geri dönerim akıl verirmisinn
eski sevgilisi ona yakın davrandıgı zaman dönmez ya da araları bozulmazsa asla dönmez
10 Yorumla
+1 yılcanım asker psikolojisi çok farklı sana askerdeyken dönmezse zaten bir daha bekleme onu çünkü orda sevdiğin insanı deli gibi özlüyosun dayanamayıp arayıp soruyosun bunu yapmıyo sevmiyodur zzaten
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteskkurler :) ınsllh arar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmesini bekle gelnce knuşmak isterse yüzyüze görüş. Telefondan sana dürüst olacağını sanmıorum
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIzne gelmicekmis gece mesaj atmis izin isi yatti komutan yollamio die
Cevap sahibi+1 yılNerden biliosun? Belki başka yere gidecek? İzin gününü kolay kolay yemezler
Gizli Soran+1 yılInanamdim ki zaten gelir o burda farkli seyler yapicak belki de disari gidicek aldatti olmucak ama ayeiydik yaptim aldatmis olmuyorum dicek
Cevap sahibi+1 yılBak seeeennn 😂 sende bunu yiyecek kadar safsan o çocuk sana ne yapsa müstehak. Gözünü aç kızım çocuk parmağında oynatıo seni. Pirinçlere giderken evdeki bulgurdan olmayim derdinde belki nerden biliosun
Gizli Soran+1 yılAgziyla kus tuysun isterse askimdan olsemde artik istemiyorum onu igrenc herifin teki
geçti bor un pazarı sür eşşeğini niğdeye
16 Yorumla
Soran+1 yılSürsünnn
Soran+1 yılBen ne surcem sürsün gitsin
Soran+1 yılZirladigimi nereden cikartiyorsun? Ben o zırlasın pisman olsun sürünsün istiyorum bu yüzden pisman olsan bile dönme dedim
+1 yılGit özür sile çiçek al daha kıslanmam de yok sa ortada kalacan evlenmeden veemeseydin olmazdı sanki
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılvermedım ztn sadece opusme surtme vb. seyımı bıle grmedı
- +1 yıl
He ozaman niye dert ediyonki ama buğüm öpüşür sürtüşür yarın girer sakın verme sonra bırakıp gider seni pişman olursun
Gizli Soran+1 yılbısey yapamaz mrk etme
ikinci kez de bırakabilir aradığını bulamayınca geri sana dönmüş
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFaceden kizlari ekliyo zaten ayrilmadan once de yapiodu bence bu askerlik erkekleri bozuyo arkadas iyice zivanadan cikiyolar
Adammis helal olsun kardesime basina bir is gelirse oralarda sevdigin adama aglamam icin yapmis
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
+1 yılkoyun can derdin sen et derdinde bir dönsün. zaten gerçekten seviyosan beklersin kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben bir seyin derdinde degilim ağır konusarak bitirdi hic seviyor gibi de değildi niye bekliyim sevmeyen birini?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizim bak Hakkari de asker diyorsun az anlayisli olun su adamlara ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılYargısız infaz yapma anlayissz oldugumu nerden cikardin? Ben hep yanında oldum. O gitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sevdiği için bırakmış olabilir. Ona bir şey olursa üzülme diye :/
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal yok hislerinin olmadigini bile üstü kapali belli etti
Cevap sahibi+1 yılGeri dönmez ama dönedebilir belli olmaz bu işler.
Hakkari nin Neresindeymiş konuşim benim olduğum yerdeyse :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO şimdi asker canı neler ister tabi döner kim ona fotoğraf atıp gece konuşcak
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldımıııı en ıyı gorusss
Gizli Soran+1 yılsectım senı
Cevap sahibi+1 yılYa bu dediğim hosuna gittiyse tebrikler bir numaralı yollsun.
Gizli Soran+1 yılya begenmek degılde donsun ytrkı mesaj atsın ben ona yapacaklarımı bılırım amacım sevısmek foto atmk degıl ztn
Cevap sahibi+1 yılHa anladım kolay gelsin bacım
Gizli Soran+1 yılteskkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerden gelınce duzelır askerde osıkolojışerı cok deısık oluyo
10 Yorumla
+1 yılAskerden sonra çok değişecek eskisi gibi olmasını bekleme
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne gıbı degısıklık
- +1 yıl
Orada çok düşünecek vakti olacak
terk edeni bilemem ama teskere alan asker geri döner
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma ayri sehirlerdeyiz mesafeleri sorun ediyo belki de ondan ayrildi ger donmez artik donse de kabul etmem benden sonra arayislara girmis baskalariyla konusmus guvenmiyorum artik ona o tren kacti
Gizli Soran+1 yılYok ya zuurtun teki zaten evlenecek g*tu olmadigini ve bana layik olamayacagini anladi ben sana layik degilim sen daha iyi bir hayata layiksin kliseleriyle gitti hala da resimlerime bakiomus ben bunlarla avunuyorum diye yesinler seni yaa kiyamam. 😂😂
Gizli Soran+1 yılaynen tribal enfeksiyon tek o asker sanki orda diğerlerininki can değil ya
+1 yılNoldu döndü mü bende öyle bisey yaşıyorum şu an ne kadar sürdü benim sevdiğim adamda Şu an tunceli de
00 YorumlaAskerde bunalmıstır bunaltı anında ters bir tepki verdiysen kızmıstır tesellini esirgeme döner sana ona yalnız olmadığını hissettir
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılama ayrıyız engelledı benı herryerden fakat ayrılırken ben sevdıgımı hala gsterdım benim sevdıgımı bılıyr
Gizli Üye(36-45)+1 yılhAYRET ilk defa bir erkek askerde kız terketmiş bunu genelde hep kızlar yapardı ama helal olsun çocuga ii yapmş bence
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolsun başka kızla nişanlanır sende başka erkekle
Cevap sahibi+1 yılnye unutmasınki her zaman için başka bir kadın bir erkegi baştan çıkarabilir gayette güzel olur
Cevap sahibi+1 yılsurat burkma güzelim gerçeklerle yüzleş kendini avutmak yerine :)))
Cevap sahibi+1 yılnevet nüzülme
Bence sana baģlı sen ayrılmışsın senin barışman lazım yoksa o zaten seni sevmiyo biliyosa adım atmaz
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhyr ben ayrılmadım o ayrıldı hertrftan engelledı benı , onu cok sevdıgımı bılıyr haklı yere defalrca ozur dıledım ama ıstemedı cektı gıttı
Gizli Soran+1 yılasla mesaj atmam yuzsuzluk yapamam artık
+1 yılUnutmuştur özleseydi dayanamazdı
10 Yorumladönmemeli
11 Yorumla
Soran+1 yılDönmesin
+1 yıldondugunde kesın doner merak etme :)
21 Yorumla
Soran+1 yılPisman olursan her şey yolunda giderse bile dönme benden askindan bu kadar kolay vazgecen birinin yüzünü bile görmek istemem muhtemelen dedim ama
Geri dönmez unut dönsede eskisi gibi olmaz.
10 YorumlaAskerdeki adami niye kiskaniyorsun
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya kızların fotosunu bbegenıyrdu bende dayanamadım patladım
Giden dönmez. Dönse de yine gider
32 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgercekten mı :( ama bu bıraz yuzsuz :)
+1 yılBen de anlamadım, donmek ıstiyor sanirim
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIzne gelicekti son kez sarilalim diye gelmekten vazgecmis dayanamam kaldiramam zor olur birakma diyince
+1 yılSelam merak ettim ne oldu döndü mü sana
00 YorumlaBarıştınız mı döndümü geri?
00 YorumlaGiden dönmez. Dönmemeli zaten. Seven gitmez
00 Yorumlacanım şu an seni askeriyede arıyormu?
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhyr engellı ztn nıye arasın
+1 yılE kararını zaten verdiysen biz niye dinledik bunu?
00 Yorumla
+1 yılhahaha klasik film sahnesi BANA KALIRSA UNUT O İŞİ
00 Yorumla
+1 yıldöner ama dönse de hayır gelmez
14 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum intikam gibi bişey ama giden hep pişman olur bence
- +1 yıl
rica ederim
+1 yıldönücekse bile o dediginden sonra dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılDönmesin
- Devamını Gör (27)