Aşk İlişkileri Sevgilim askerden dönüyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgililer gününde yanımda olacak.. hediye olarak resmimizin olduğu bir çerçeve ve gümüş osmanlı tuğralı bir yüzük beğendim sizce güzel bir hediye olurmu beğenirmi bu arada sevgilim asker.. sizce nasıl? Sevgilim askerden dönüyor? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TaraKnowles Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl şahsen ben böyle bir yüzük almazdım ama renk zevk meselesi 0 0 Yorumla
isimbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hayir be çak klasik saçmalama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fikrin varsa? Yorumla isimbenim +1 yıl herhangi bir fikrim yok ama cidden onu alma çok klasik carsida 5 liraya da sayiyor onu seyyar satıcilar gümüşte olsa klasik olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kız elimi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok be gümüşçüdeki satıcı adamın eli :D Yorumla bykara042 +1 yıl kız eline benziyor mu hiçç😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bykara042 şaşırdığımdan sordum zaten 😂😂 Yorumla bykara042 +1 yıl pekii😂😂😂😂 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ben beğenmedim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar