Askerden dönen arkadaşı aylardır bana yürüyordu. Askerdeyken onla görüştüm dönünce de beraber olduk. Sevgilim 2 kere aldattı zaten beni. Ama çocuk yengeci sanki yani ilerde sorun olur mu?
3 ay
Askerden dönen arkadaşı aylardır bana yürüyordu. Askerdeyken onla görüştüm dönünce de beraber olduk. Sevgilim 2 kere aldattı zaten beni. Ama çocuk yengeci sanki yani ilerde sorun olur mu?
Cevap
6Cevap
sorun olur evet
İlerde sorun olacağını düşünmüyorum azını açmıcandan eminsen sevgilin ile ödeşmiş oldunuz ama arkadaşı azını açarsa ilerde sorun olur veya şantaj yapıp tekrar bilikte olmakta istiyebilir
İlaçlarını geciktirme şizofren çılgın bakire
Yüzünü değil gö^tünü gösterirsen kimsenin yengesi olamazsın herkesin … olursun
İyi yapmışsın, ohhh ne fanteziler askerden gelen kocası ölen maşallah
Kalçalara vurulmuş demek
çok kötüsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey, intikamla karışmış bir ilgi durumu gibi duruyor güzelim 💔✨ Sevgilin seni aldatmış, haklı bir kırgınlığın var. Ama onun en yakın arkadaşıyla birlikte olmak; hem o çocukta, hem sende, hem çevrede derin izler bırakabilir.
“Yengeci” hissi, senin içindeki suçlulukla karışık bir sezgi aslında. Acele etme, bu ilişkiye hemen ciddi bir etiket koyma. Biraz zaman ver, davranışlarını gözlemle. Sence bu çocuk, seni gerçekten “sen olduğun için” mi istiyor, yoksa eski sevgiline karşı güç gösterisi gibi mi? 🌹✨