4 senelik bir ilişkimiz vardı ama artık sıkıldım bunaldım biraz yalnız kalmak istiyorum bu gün konusunu açtım ilk başta bağırdı hemen kızdı bu nerden çıktı bunca zaman neyimi gördün ne yaptım diye.. ben uzatmak istemediğimi söyleyince gözleri falan doldu yalvarırım yapma nolur dedi offf sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılsırf sıkıldım diye böylesine birini bırakıp boş yere ahını alırsan hayatında hep onun eksikliğini hissedersin. lakin her ilişkide sıkılma falan olur sizinki 4 yıl sürmüş sakız gibi uzatmamak lazım evlenin. ama bu durumlarıda aşmak için hayatınıza heyecan katın araştırın sadece kuru kuru sevgili olunmaz hele ki 4 yıl süren bir ilişkiyse bu. heyecan ve değişik aktiviteler ekleyin hafta bir defa görüşün telefonda fazla mesajlaşmayın biraz hobi edinin ne bilim küçük şeylerde olur balık tutun kursa gidin her ikiniz ayrı hobi edinsin sonra bir araya geldiğinizde paylaşıcak bişeyleriniz olmuş olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zorla
- +1 yıl
aferiimm
En İyi Cevaplar
4 senelik yaşanmışlığı sıkıldım, bunaldım diyerek bitiriyorsan sen o adamı hak etmiyorsun.
4 senelik ilişkisini sudan sebeplerle bitiren bir kız için yalvaran, ağlayan "çocuk" seni hak etmiyor.
Adam olsa uğruna mücadele eder. Yine de bitmişse iteler yoluna gider.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm diyor napıcam bilmiyorum
2 sacma ayrilik tipi
1- kafam karisik yaaaaaaaagggg
2- sikildim bunaldim
Bu ne lan? 4 yildir cikiyormussunuz. 4 yilda adamin anatomisini psikolojisini cozup anasindan babasindan daha iyi tanimissindir sikildim bunaldim demek de neyin bahanesi? Bildigin senin hevesin kacmis gercekten seven insan sevgilisiyle yalniz kalmak ister tek basina degil. Ayrildiginda kendinin mutlu olabilecegini saniyorsan yaniliyorsun siksen mutlu olamazsin. Git uzunca bir mesaj at gonlunu al sevgilinin olmaz oyle sey01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya onu o halde görmek istemiyorum ara verelim dedim kabul etmiyor bırakmam nolur eziyet etme falan dedi öyle diyince yapamadım ama acıdığım için birlikte olmak istemiyorum
+1 yılAyrıl gitsin
018 Yorumla
Soran+1 yılGeceden beri telefondan mesajlar atıyor aradı açmadım aradı sonunda açtım ağladı yalvarıyor napıcam ben ya
- +1 yıl
Bosver
Soran+1 yılYa ne demek boşver ya ikimizde çok kötü durumdayız onu o halde görmeye dayanamıyorum
- +1 yıl
O zaman ayrılma niye ayrılmak istiyorsun
Soran+1 yılSıkıldım
- +1 yıl
Dengesiz
Soran+1 yıl4 seneden bahsediyoruz ama ya ara vermek istiyorum en azından ama o bana aşırı düşkün bırakmıyor o ihtimali düşünmek bile istemiyor eziyet etme bana diyor yaaa içim acıyor napıcam
- +1 yıl
İçin acımasın o kadar. Biraz soğuk kanlı ol ve bitir
Soran+1 yılYapamıyorum
- +1 yıl
Yaparsın
Soran+1 yılNasıl yapicam ya nasillll ağlıyor diyorum
- +1 yıl
Bişey olmaz ağlasın.
Soran+1 yılNasıl bir kızsın sen ya?
- +1 yıl
Duygusuz bir kızım. Asıl sen ne duymak istiyorsun onu söyle... hem sıkıldın hem acıyorsun bu ne yaa senin hoşuna gidiyor çocuğu yalvartmak
Soran+1 yılNe hoşuma gitmesi ya ben böyle olsun istemedim. Ayrıca daha öncede böyle olmuştu ayrıldım beni bir hafta sonra aradı çok kötüyüm dedi inanmadım meğer ateşi çıkmış neredeyse havale geçiricekmis.. Ya yine öyle olursa ona bişey olursa diye korkuyorum anladın mı?
- +1 yıl
Bişey olmaz ayrıl daha fazla uzatma işte
Soran+1 yılSenin içinde hiç merhamet iyi niyet acıma duygun falan yok mu?
Soran+1 yılDün değil önceki gün ayrıldım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
+1 yılsalak salak konusma ya mıllet ılıskı kurabılmek ıcın gotunu yırtıyor tıpık kız trıplerı cok pısman olursun bır kac aysonra ıınadnıa gıder baskasıyla bırlıkte lolur bıde ona baglanır sen basını nereye vuracagını sasırırsın. seın bu kadar seven senın ıcın kendınıı bu kadar uzen bırıne bnu yapma brıbırnıze sans verın ılk gunku gıbı davranmaya balsyın gezın tozun
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama zorlamakine istemiyorum daha fazla sorun şu ki o bunu anlamak böyle bir ihtimali düşünmek dahi istemiyor
Benim bile icim acidi 4 seneden bahsediyosun millet 4 gun konustugundan ayrilamiyo vicdan azabi cekmeyeceksen onu el ele baskasiyla gormeye tahammul edebileceksen ayril ne deyim
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılÇok kötüyüm diyor ama ona acıdığım için birlikte olmakta istemiyorum
- +1 yıl
Niye aciyasin ki seni seviyor diye acinacak durumdami şu an pisman olacagin seyler yapma sana deger veriyor napcaksin dahami iyisini bulcaksin seni aldaysa hadi neyse dersin ama ben 4 yil boyunca sadece acima duygusu hissettigini sanmiyorum ayrilsanda baskasi olsanda hic bir zaman unutamazsin vicdan azabi cekersin karar senin goz yaslarina kiyamiyosan bitir
Soran+1 yılSence beni seviyor mu
Soran+1 yılSon kez olmaz dedim mesaj attım
Soran+1 yılDün ayrıldım zorla
Keske bu kadar uzun cikmasaydin , cok bel baglamis olabilir. Ama yapacak bisey de yok istemiyorsan senin hayatin bu
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapınca dayanamadım
+1 yılbiitrme kardeşim benimde nişanlım nişan attı ve cok kötü durumdayım düzeltme yoluna gidin
03 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim ama
- +1 yıl
of hayırlısı olsun
Soran+1 yılHala mesajlar atıp arıyor açmıyorum umarım iyidir
+1 yılara verelim biraz de özleyelim birbirimizi açık izah et sevgiler
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor kabul etmedi öylesini
+1 yılAmaan tırt yalvarir yalvarir susar boşver salla yoksa o seni sallar demedi deme çok gördüm o göz yaşlarını hepside boynuzu taktı da gitti :D
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene çıktık ama
- +1 yıl
Ara ver sıkıldıysan
- +1 yıl
Sonra geri dönersin hem birbirinizi ozlersiniz biraz
Soran+1 yılKabul etmiyor onu
- +1 yıl
:D külliyen yapışık, o zaman ara verme az konuş.
- +1 yıl
Az bulus, bahaneler uret fazla buluşma hastayim vs de
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruyu yeni gördüm ama fikrimi belirteyim, 4 sene boyunca çocukla çıktıktan sonra sıkıldım diyip seni seven insanın ahını alırsan o senden bir şekilde çıkar buna emin ol. O kadar yasanmisligi ziyan etmek hiç dogru değil. Eğer gerçekten sikildiysan nisanlanip evlenirsin, sikilacaksan da baştan onun kafasını boş yere karıştırmazsin o da sana bel bağlamaz bu kadar basit.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO çocukta keşke senin için yalvarmamasi gerektiğini bilse..
Haketmiyorsun sevgiyi.
517 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAyrılmak istediğim için mi
Soran+1 yılBen onu o halde görmeye tahammül edemiyorum içim parçalanıyor o benim için çok değerli fakat yalan yok sıkıldım biraz ara verelim dedim kabul etmedi seni bırakmam diyor eziyet etme bunca senin hatrına bari yapma diyor. Emin ol ben daha kötü oldum öyle yapınca
- +1 yıl
4 yıl boru değil .. o kadar diyoruz flört durumunuzu nişanlılık döneminizi uzatmayın diye.. al sıkıldın tüm heves gitti neden çünkü o heyecan bitti. illaki tüm ilişkiler aynı bu zaman zarfında evlenip bir bebek yapıp evlilige neşe katmak heyecan katman gerekirkenn... don lastigi gibi sü dürürseniz kusura bakma ama Ğöt gibi kalırsınız.
- +1 yıl
@gerired ortada sorun olsa anlarım evlenmeden bu karara saygı duyarım. ortada ihanet yok aldatma yok şiddet yok ve bunların hiç biri yokken 4 yılı sıkıldım bunaldım kelimelerinin arkasına sıgınıp senin için yalvaran bir erkege ki yalvarmak ve erkek birbirine uzak şeyler , ben bu durumu normal karşılamam kusura bakma
Soran+1 yılBen böyle olsun istemedim şimdi napıcam ona ne diyicem bilmiyorum @Cesar01
Soran+1 yılOlacakları kestiremiyorum inan
Soran+1 yılAyrıldım dün zorla
Soran+1 yılBana vicdansız demeyin bak eig seçtiğim kıza öyle tiplerde var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama 4 sene geçmis ne bitirmesi sıkıldıysan sen hareket kat herşeyi erkek mi yapcak illa ki hiç anlamıyorum bu tür kızlari
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılSeni bırakmam sende eziyet etme bana diyor ya gerçekten bilmiyorum ona acıdığım için birlikte olmak istemiyorum oda ayrı
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç düşünme bırak bu düşünce onu daha çok üzer vazgeç
Soran+1 yılHala mesajlar atıyor.. bu hemen kolay olmicak ama nasıl.. ne yapsam soğur.. daha öncede böyle olmuştu bana bir gün çok kötüyüm dedi inanmadım ertesi gün arkadaşı aradı öğrenci evinde kalıyordu işte ateşi çıkmış hastaneye gidiyoruz gel diye düşünce neye uğradığımı şaşırdım fırladım hemen. Bana aşırı düşkün çok seviyor ilk aşkıyım şimdi ben ona ne yapicam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHoşlanmadığı onun zoruna gidecek şeyler yap onun değer verdiği şeyleri kötüle
Cevap sahibi+1 yılAsla yüz verme bak yüz verirsen işler çok kötü olur ne olursa olsun. Dönme
Cevap sahibi+1 yılTatlım vicdansız değilsin en doğrusu bu
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılgerekeni yapmmissin
+1 yılBIRAKMA NE OLUYO SKILINCA ARA VERELİM BİTİRELİM DİYORSUNUZ COCUK AKLI GİBİ DUSUNUYOSUNUZ
01 Yorumla
+1 yılbir erkek senin için ağlıyorsa bir daha kimse seni onun kadar sevmeyecektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılDün zorla ayrıldım
- +1 yıl
yıllar sonra onu çok anımsayacaksın
- +1 yıl
sana şöyle bişi diyim mesela yeni bir sevgilin olduğunda bıraktığın çocukla hep karşılaştıracaksın daha sana düşkün olursa eskisi üzerime titrerdi diyeceksin bu çok umursamaz falan diyeceksin yani bunlar ister istemez olucak sanmaki o eig verdiğin kız gibi biri sana denk gelirse ne yapıcaksın yani bunlar hep ihtimal
Soran+1 yılHayır ben unuturum
- +1 yıl
inş
+1 yılTerk et. Senin gibi biriyle daha fazla vakit geçirerek zamanını harcamasın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ayrılam derim seni seven birini bulmak zor hayatta
05 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldım
Cevap sahibi+1 yılvalla kardeşim iyi düşün yarın bigün aradıgını bulamayıp tekrar döönmek var dönüpte bulmamak var eminsen bittigine bitir karsı tarafa acıma duygusuyla gitmez gönül işleri
Soran+1 yılYa hala mesaj atıyor arıyor yalvarıyor napıcam peki bu durumda
Cevap sahibi+1 yılşimdi o seni kaybetmemek için elinden geleni yapıyo sen de kararlı ol daha fazla uğraşmasın sen kararını vermişssin dürstçe de ona bende bişey kalmadı bişey hissetmiyorum ayrıl sonrada arasada mesaj da atsa cevap verme zamanla azalacack tepkisi ve bitecek kabullenmesi biraz zaman alacak ama
Soran+1 yılYa öyle görmeye dayanamam
seni uğruna ağlayabilecek kadar seviyormuş.
012 Yorumla
Soran+1 yılAma sıkıldım
Soran+1 yılYa ben istemiyorum oda bırakma diyor nolucakki bilmiyorum
Soran+1 yılO bırakmam seni diyor eziyet etme dayanamam bunca senenin hatrına bari yapma diyor
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Soran+1 yılDurum bu yani
Soran+1 yılO anlamıyor kabul etmiyor işte sorun o
Ağlayan erkek gözden düşer
00 YorumlaOna bir iyilik yap ve ayril
02 Yorumla
Soran+1 yılİyilik?
+1 yılzamanla alışır boşver
00 YorumlaAyrilmamalisin. kafani toplayip iyi dusun bence
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama zorlamakine istemiyorum daha fazla sorun şu ki o bunu anlamak böyle bir ihtimali düşünmek dahi istemiyor
Soran+1 yılOnu üzmeden nasıl yapabilirim unutturabilirim
Soran+1 yılHayır sadece çok bunaldım yalnız kalmak istiyorum
Kalbin biktiysa yaninda kalsan kime nefayda?
00 Yorumlanaşk acısı cekiyor hemi
yazık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:))
Sıkılınca ayrıl.00 YorumlaAyrılma mesela..
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldım
Soran+1 yılAçsana biraz anlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 30dk önce 2 yıllık ilişkim bitti :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBende dün ayrıldım zorla
Boyle Kızlardan nefret ediyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHayır sevdim. Asıl eig seçtiğim kıza bakin o daha katı
Soran+1 yılYa ben böyle olsun istemedim ki
Soran+1 yılNeden yazık
Soran+1 yılBen mi yalvarttım benmi ağlattım yaa ben onun iyiliği için
- +1 yıl
Iyiliği icin mi ayrıldın sinir krizine giricem bu cocuk seni bu kadar sevmiş 4 yıl geçir sorna ayrıl bu mu yani,
neden soğudun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa hiçbir sebebi yok aslında.. ve bunca zaman ne dersem yaptı hiç kırmadı üzmedi beni hep yanımdaydı.. Bana aşırı düşkün zaten.. bende sıkıldım işte bir sebebi yok ama ayrılmadan önce ara verelim dedim kabul etmedi sensiz yapamam falan dedi ağlamaya başladı bende gittim dün değil önceki günde mesaj attım bitti diye. Hala arıyor mesajlar atıyor ama cevap vermiyorum. Onu öyle görmeye dayanamıyorum ama son durum böyle işte
Soran+1 yılPeki ne yapıyım şimdi çok kötü durumda olduğunu biliyorum arkadaşıyla konuştum yemek yemiyormus
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Mutsuzsan ayril
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026