Güncellemeler
+1 yıl
Onu çok seviyorumm. Onu bu kadar çok severken böyle yapması çok üzüyor 4 yıl emek verdim bu iliskiye
Arkadaşlar 4 yıllık bir iliskimiz vardı. Sevgilim 15 gün önce beni terk etti. Üstüne heryerden engelledi ailesiyle konuştum ikna oldu engelimi açtı 4-5 gün sonra. Barışmak istiyorum yeniden sevgili olmak istiyorum ama istemiyor seni istemiyorum, arkadaşız diyor.
Ona aşık olduğumu biliyor. Hem beni istemediğini söylüyor hemde arkadaşız diyor. Benimle neden arkadaş kalmak istiyor?
Sizce bana karşı duyguları hâla var mı?(cinsl hayatımız güzeldi birlikte olmadık ama aramızda yakınlaşma olmuştu..)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendini bu kadar küçük düşürmeseydin keşke. Tamam sevebilirsin ama seni sevmiyorum diyene de inat etmezsin. Tavrını koysaydın.
Seni sevmiyorum demiyor ki
Sevse böyle mi yapar sence?
Demek ki eskisi gibi etkilenmiyor senden. İstemiyor seni. Öyle engelleyip bir çırpıda her yerden silmek kolay değil. Kafada bitirmiş demek ki.
Onu çok seviyorum. Ne yaparsam yapıyım atamıyorum kalbimden
Yaşın kaç?
19
Daha çok gençsin. Her şeyi akışına bırakmanda fayda var. Boşa sorular ve mesajlarınla bunaltmamanı öneririm. Erkekler sıkılmaya gelmez. Sorularınla, mesajlarınla bunaltırsan rahatsız olur ve gözündeki değerinde düşer. Ayrıca avucunun içindeki bir kız gibi görünürsün. Ne yaparsam yapayım benden vaz geçemez havası verme. Sadece biraz akışına bırak. Eğer içinde bir şeyler varsa bir şekilde kontak kurarsanız zaten ama içinde bir şey kalmadıysa geçmiş olsun. Zorla güzellik olmaz.
Bu arada erkek arkadaşın kaç yaşındaydı? Onu sormayı unuttum. Yaşıt mısınız?
19 yasinda oda
Akillanmiyorsun hâla aynısın dedi bana dün akşam belkide biraz kendimi düzeltmeye çalışsam bana döner öyle degilmi
O da daha çok genç senin gibi. Öncelikle sen ailesi ile konuştuktan sonra mı açtı engeli? 2 ihtimal var. Ya ailesinin ısrarı sonucu istemsizce, sıkıla sıkıla açtı ki bu sen onu sıktığın için senden rahatsız olmasına sebebiyet verebilir ya da bunlardan alakasız içinden geldiği için açtı. Akıllanmıyorsun, hala aynısın derken ne anlamda söyledi? Arkadaşız diyorum, hala ısrar ediyorsun, akıllanmıyorsun manasında mı söyledi yoksa sende düzeltmeni istediği bazı davranışlar mı var? Neyse onu da sen bul. Hakkında hayırlısı olsun.
Sıkıldı demekki. Ailesini darlama diye arkadaşız diyo
Ama ilk basta hicbirsey degiliz dedi sonrasinda arkadasiz diyor.
Bu kadar zaman birlikteliknyaşamışsınız. Yakın olursanız seni yine özler be adım atar diye düşünüyorum. Yani sen etrafında ol seni isticek kesin Bi ara
Çokta üstüne gitmiyim
Evet gitme ama yakın ol bağlantıyı koparma
Hiç akıllanmıyosun hep aynısın dedi dün akşam.
Universiteye gidiyor carsamba ve persembe okulu yok evine gitsem yuzyuze konusmayi denesem yuzyuzeyken daha yumusak dvrnir bence mesj kadar kati olmaz
Sence gitsem mi
Git ilişkiniz oldu mu hiç daha önce
Cinsel ilişkiye girmedik ama aramizda yakinlasma oldu opusme vs
Sevgilim biraz sinirli biri ama yanimdayken sakin. Yuzyuzeyken sinirli davranmaz degilmi? sence nasil bir tepki verir
Yeter daa. O ilişki artık çürümüş, bitmiş, son kullanım tarihi dolmuş.
Onu unutmalısın artık
Yeniden nasil kendime baglayabilirim beni sevmedigini de soylemiyor
Yahu seni istemeyen adamı sen niye istiyorsun duyguların bu kadar değersiz mi
Boş ver biri gelir biri gider
İyi bundan bize e