Sevgilim ayrılmak mı istiyor?

Sevgilimle aramız çok iyidi.8 aydır beraberiz ama hiç görüşmedik yüz yüze çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz. şu an bi tatilde ailesiyle. Ve bana bir haftadır hiç mesaj atmıyor. Ben tatilin 4. günü mesaj attım bi sorun mu var diye ama bana soğuk bi şekilde yok dedi, yoğunum falan dedi. üzerinden bir hafta geçti hala mesaj yok. bizim 8 aydır konuşmadığımız gün olmamıştı. aramızda bu kadar iyiyken bi anda soğumasını anlamıyorum. sizce tekrar yazmalı mıyım?

Ailesi bu ilişkiye çok karşı ve sürekli çocuğa ayrılma seansları düzenliyorlar tatilde de ailesiyle çok vakit geçirdi doğal olarak acaba onlar mı ikna etti bırakmasına bilemiyorum. Çünkü gerçekten aramız çok iyiydi her şey çok güzeldi. gitmeden önce de ısrarla söyledi arayamam yazamam belki diye. ilk gittiği gün aradı konuştuk aşkım foto atıyım falan yaptı ilk gün normaldi konuştuk. ikinci gün aramadı. üçüncü gün gece 1 de aradı. odaya gelir gelmez seni aradım hep geç geliyorum odaya ailemleyim vs diye açıklamalar yaptı. beş dk konuştuk baktım keyfi yok ben de iyi madem dinlen dedim ama konuşmak için aradım konuşş falan yapınca yarım saat falan konuştuk öyle. Hep kapatırken bi şey demeyi unuttun diyorum o da seni seviyorum derdi kapatırdk. Gittikten sonra bu iki aramasında bi şey demeyi unuttun diyince üff sen söyle o zaman falan yaptı. sonra aradan 2 gün geçti hiç yazmadı aramadı. ben yazdım özledim sen özlemiyorsun sanırım bi sorun mu var dedim ve odaya çok geç geliyorum şuanlık bi sorun yok dedi sadece. Sonra iyi eğlenceler dedim o mesajımı bile açmadı. ama instasını düzenlemiş fotolar eklemiş vs. Ama bana hiç hiç yazmıyor. Kolay kolay bitireceğini de sanmıyordum. çünkü çok bağlandığını hep dile getiriyordu. bilmiyorum kafam karıştı ben mi çok saf bakıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attı hiçbir şey olmamış gibi. normal mi davranmalıyım?
Sevgilim ayrılmak mı istiyor?