Sevgilimle aramız çok iyidi.8 aydır beraberiz ama hiç görüşmedik yüz yüze çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz. şu an bi tatilde ailesiyle. Ve bana bir haftadır hiç mesaj atmıyor. Ben tatilin 4. günü mesaj attım bi sorun mu var diye ama bana soğuk bi şekilde yok dedi, yoğunum falan dedi. üzerinden bir hafta geçti hala mesaj yok. bizim 8 aydır konuşmadığımız gün olmamıştı. aramızda bu kadar iyiyken bi anda soğumasını anlamıyorum. sizce tekrar yazmalı mıyım?
Ailesi bu ilişkiye çok karşı ve sürekli çocuğa ayrılma seansları düzenliyorlar tatilde de ailesiyle çok vakit geçirdi doğal olarak acaba onlar mı ikna etti bırakmasına bilemiyorum. Çünkü gerçekten aramız çok iyiydi her şey çok güzeldi. gitmeden önce de ısrarla söyledi arayamam yazamam belki diye. ilk gittiği gün aradı konuştuk aşkım foto atıyım falan yaptı ilk gün normaldi konuştuk. ikinci gün aramadı. üçüncü gün gece 1 de aradı. odaya gelir gelmez seni aradım hep geç geliyorum odaya ailemleyim vs diye açıklamalar yaptı. beş dk konuştuk baktım keyfi yok ben de iyi madem dinlen dedim ama konuşmak için aradım konuşş falan yapınca yarım saat falan konuştuk öyle. Hep kapatırken bi şey demeyi unuttun diyorum o da seni seviyorum derdi kapatırdk. Gittikten sonra bu iki aramasında bi şey demeyi unuttun diyince üff sen söyle o zaman falan yaptı. sonra aradan 2 gün geçti hiç yazmadı aramadı. ben yazdım özledim sen özlemiyorsun sanırım bi sorun mu var dedim ve odaya çok geç geliyorum şuanlık bi sorun yok dedi sadece. Sonra iyi eğlenceler dedim o mesajımı bile açmadı. ama instasını düzenlemiş fotolar eklemiş vs. Ama bana hiç hiç yazmıyor. Kolay kolay bitireceğini de sanmıyordum. çünkü çok bağlandığını hep dile getiriyordu. bilmiyorum kafam karıştı ben mi çok saf bakıyorum
Ailesi bu ilişkiye çok karşı ve sürekli çocuğa ayrılma seansları düzenliyorlar tatilde de ailesiyle çok vakit geçirdi doğal olarak acaba onlar mı ikna etti bırakmasına bilemiyorum. Çünkü gerçekten aramız çok iyiydi her şey çok güzeldi. gitmeden önce de ısrarla söyledi arayamam yazamam belki diye. ilk gittiği gün aradı konuştuk aşkım foto atıyım falan yaptı ilk gün normaldi konuştuk. ikinci gün aramadı. üçüncü gün gece 1 de aradı. odaya gelir gelmez seni aradım hep geç geliyorum odaya ailemleyim vs diye açıklamalar yaptı. beş dk konuştuk baktım keyfi yok ben de iyi madem dinlen dedim ama konuşmak için aradım konuşş falan yapınca yarım saat falan konuştuk öyle. Hep kapatırken bi şey demeyi unuttun diyorum o da seni seviyorum derdi kapatırdk. Gittikten sonra bu iki aramasında bi şey demeyi unuttun diyince üff sen söyle o zaman falan yaptı. sonra aradan 2 gün geçti hiç yazmadı aramadı. ben yazdım özledim sen özlemiyorsun sanırım bi sorun mu var dedim ve odaya çok geç geliyorum şuanlık bi sorun yok dedi sadece. Sonra iyi eğlenceler dedim o mesajımı bile açmadı. ama instasını düzenlemiş fotolar eklemiş vs. Ama bana hiç hiç yazmıyor. Kolay kolay bitireceğini de sanmıyordum. çünkü çok bağlandığını hep dile getiriyordu. bilmiyorum kafam karıştı ben mi çok saf bakıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attı hiçbir şey olmamış gibi. normal mi davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Gerçek bir ilişkiden bahsetmek için kişilerin reel olarak görüşmeleri gerekir.
Burda sadece sanal olarak geçirilen bir zaman var. Dolayısıyla partnerinizi tanımak için sözleriyle yetinmek zorunda kalırsınız ki bu gerçekte o kişiyi tanımanız için oldukça sınırlı olacaktır.
Böyle İlişkilerde kişi daha çok hayal dünyasında şekillendirdiği imajı karşıdakine oturtmaya çalışır. Çoğunlukla da hayaldeki kişi ile gerçekteki kişi uyumsuz olur. Giydirdiğiniz O elbise o kişiye tam uymaz gerçek hayatta.
Sonuç olarak da bir tarafın hayal kırıklığına uğrama olasılığı çok yüksektir.
Bu ilişki türünde “kaygılı bağlanma“ paternine sahip kişiler hep kaybetme kaygısı taşıdığı için sürekli endişe içinde olabilir. “Bugün yazmadı, acaba benden soğudu mu? Artık beni sevmiyor mu? İlişkimiz bitecek mi?" gibi düşünceler sürekli döner beyninde.
Gerçek hayata odaklanmakta güçlük çekersiniz, istemeseniz de sürekli onu düşünürsünüz. Bunun bir süre olması normaldir ama sizi önemli bir sınavdan, işinizden, hayatınızdan koparıyorsa riskli bir durumdur.
Unutmayın kontrol edebileceğiniz tek kişi kendinizsiniz. Bu sebepten ilişkinizi eşitleyin. O yazmıyorsa ve aramıyorsa siz de o mesafede kalın.
İlişkiler bitebilir ama sizin hayatınız devam edecek. Dolayısıyla zor da olsa işinize , dersinize , hayatınıza odaklanın.
Kişi isterse her koşulda iletişim kurar , kurmuyorsa siz de sızlanmayı bırakarak gerçeği kabul edip kendinizin kırılgan yönünüzü güçlendirin.
Hayat beklemez. Önceliğiniz kendi geleceğiniz olsun.
İyi günler.
Öncelik kendiniz olsun yazmayana yazmayın aramayana aramayın kendinizi yıpratmayın yazmak isteyen bir fırsatını bulur buldugunda sizde cevap verirsiniz umursamayanı umursamayın demekki yazmak istemiyo beni istemeyeni bende istemem diyin :)
Ya mesaj attı hiçbir şey olmamış gibi, sonra ben tavır yapınca aradı böyle hafif sesi de titriyor haksız olduğunun farkında ama ben sana demiştim söyledim yazamıcamı falan filan dedi bağırdı kapattı. sonra müsait olunca ara dedim aramadı yazdım bakmadı en son müsait olduğumda mesajlaşırız sende sınavını bitir vs dedi tamam dedim ama bir daha aramadı 2 gün oldu aramadı hala. ama instada hikayeme bakıyor kendi hikayelerini düzenliyor anlayamıyorum. müsait değilim diyip bunları yapmasını
mesafeden zor yürüyor ya genelde olmuyor bizde ayrldk sevsekte o ayrldı sonra ben yine mesafeden birini sevdim bilmiyorm hayrlısı olur inş ama korkuyorm ayrlk olur diye
İşte bana yazmadı ama hesap düzenleme yapıyor. ben bi mesaj atsam peşine düşmüş mü olurum, atmazsan da sude zeten bekliyor beni bekler beklesin diyormuş gibi geliyor
valla 2 aydır buda bana yazmıyor ben bekliyorm cunku kolay kız sanacak elde sanacak o yazınca yazıcam bende :D sende o yaznca yaz ustune dusme buda girip benm story bakmıyor
Ya bu ne ya keyfini mi beklicem ben 2 haftadır bekliyorum. ya bizim konuşmadığımız gün yoktu 8 ayda
Ya böyle olmaz ben belirsizliğe gelemem ama böyle de yazıp peşine düşmek istemiyorum
E 2 aydır yazmıyorsa siz ayrılmadınız mı
aynen bunları beklicek halimzde yokta ben beklemedeym mecbur sen yazıyosan yaz ayrldkmı anlamadm vs de
Sen neden yazmıyosun
heralde ayrldk ya da baslamadk karsı taraf bişi demeynce bilemiyosn ilk gorusmeydi bizimki hayrlısı
Of benim ilk ilişkim sayılır ve ben biraz safım varya çok sakin davranırım sakin bi insanım insan gibi davrandım ama o it anlamadı
benm yasadıgım sehire gelnce bana ihtiyac duycak baska sehire gidince tınlamıcak klasik erkek tipleri bizde saf saf bunları bekleyek işte :D
Kararsızıımmm
hayrlısı
Beni ara dedim aradı. konuştuk ne var ne yoksa. hala neden yazmadığını vs sordum. bitirmek istedğini düşündüm ben de çektim kendimi dedim. o da öyle bi şey istemediğim için ikimizde sinirliyken sakinleşelim diye düşündüm aramadım ve ben de seni bekledim dedi. ben sana yüz kere açıklama yaptım yazsmazsam kendini kötü hissetme böyle kafanda kurma diye yüz kere söyledim sana ama sen hala kafanda kurmaya devam etmişsin çok sinirlendim şu an dedi. şu an iş kuruyorlar abileryle ve onlarla ilgileniyor. benim okulum bitti artık çalışcam iş güç yapcam belki hiç konuşmadığımız zamanlar olucak sen okula gidiceksin belki hiç konuşamıcsz bundan sonra , akşamları çok kısa konuşcaz belki ve sen yine böyle trip mi atcaksın sana iltifat etmedim aramadım diye böyle mi yapcsksın dedi. ben de ona hak verdim ama çok bi şey söylemedim. Sonra normal bi şekilde konuştuk whatsapptan falan. sorular sordu baya ben sordum konuşmadığımız zamanda neler yaptığımızı anlattık falan öyle 2 saat falan yazıştık 1 saatte telde konuştuk falan bitti öyle
ne guzel ben daha konsmadm
Kızım yaz ara yaa
Ya sence beni seviyor mu yani cidden ayırlmak istemiyor mu
Bak sende ara valla içim rahat etti brn aradım rahatladım
kuzum benim olayda onun yazması lazm olay farklı sana anlatıyım özelde
Seni takip ettim istiyosan anlatiyim konuyu mesaj at