bugün sevgilimin yanında ağladım. üzgündüm ama bir sebebi yoktu. önceki gece de yazmıştım üzgün olduğumu. geçer ya demişti. bugün de otururken biraz ilgi beklemiş olabilirim, uzun yazılar belki dedim. sordum bir şey yok dedin ne yazabilirim ki dedi.
sonra gitti, aklım onda kaldı aradım. dedim bu dediklerimle seni üzmek istemiyorum aramızda sorun oluşmasın lütfen dedim. yok olmaz falan dedi ama sesi durgundu.
sonra onu görmek istedim, aradım açmadı. birkaç kez daha aradım açmadı. mesaj attım görebilir miyim diye bakmadı hiç birine. ben de buluştuğumuz parka gittim görürsem konuşuruz diye, evden çıkarken gördüm.
arkasından gittim, yetiştim. konuşalım mı 5dk dedim. müsait değilim sonra konuşuruz dedi. tamire ayakkabı götürüyordu. 5 dakika sadece içim içimi yiyor dedim. benden dolayı mı böylesin mesafeliyiz dedim. hayır dedi. sonra konuşuruz bugün konuşmak istemiyorum dedi.
biriktikçe kötü olduğu için o an konuşmak istedim ama hızlı hızlı yürüyordu. biraz peşinden gittim konuşuruz diye. hızlı giderken bir yere saklanmış, göremedim. sonra otobüs durağına ilerlerken arkamdan geldi geçti.
akşam da whatsapp profilini ve durumunu kaldırmış. çok üzgünüm. ben ağladım diye mi böyle oldu? ilgi bekledim diye mi? kalbim acıyor. hiçbir şey söylemeden gitti, 5dk bile konuşmadı. neden böyle yapıyor? hislerimi onun yanında yaşayamayacaksam nerede yaşayayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer