27 yaşındayım biraz geri kafalı bir ailem var, ne yapmalıyım?

Evet ailem geri kafali surekli görücü geliyor ve ben istemiyorum sevdigim var çünkü begenmiyorun diyorum babam küfür ediyor aidate Allahtan belami istiyosun evde kaldin sizin gotnuzudemi ben siktircem götverenler vs.. bide kiz kardesim ama ben bu kufurleri hak edecek biri degilim kapali bir bayanim üstelik inanin sevdigimden baskasina asla ama asla bakmadm 5 senedr konusyrz sagolsun oda cok iyi ve düşünceli mehzep sorunlarimiz var die bide evlenince kirada oturucagz die kabul etmez die düşünuyorum babam erkek arkadsmn kendi işi var.. kendi işini actigi dükkanın kredisini babasi dönüyor ve 10 sene sonra o dukkanin borcu biticek aylik maasi 2 bin tl ama babam yinede vermez die düşünüyorum çünkü kiraya cikicaz arti kendi sigortasinida yaptiriyor vs ama o rahat rahat gecinilir babana söyle artik artik napicam bilmiyorum babam evde kavga çıkaran herifin biri bende asi biriyim aslinda ne zamanki buyuk bir kavga olsa hemen eline bicak aliyo annemler durdurmaya calisiyo vs biz ben kardesim bıktık yani inanin hayatim cok beter napcam bilmiyorum 3 sene sonra 30 olucam ama ayni adam bide sozde cok dindar bütün ibadtlerini yapmis biri ben napabilirim şu kulunuza bir oneri soylesin simdide. ALLAH RAZİ OLSUN
27 yaşındayım biraz geri kafalı bir ailem var, ne yapmalıyım?