Ayrılık acısı nasıl mı geçer! işte kesin sonuç.

Arkadaşlar öncelikle bu tavsiyelerimi bizzat kendim yaşadım ve

şükürler olsunki bu sonuca ulaştım.

Benim 10 aydır devam eden ve gerçekten birbirimizi sevdiğimiz ilk 5 ayı tamamen sorunsuz bir ilişkim vardı ve ben çok bağlanmıştım daha sonraki süreçte kavgalar kısa ayrılıklar geri dönmeler kalp kırmalar ilgisizlik vs sorunlar yaşadım ve artık olamayacağını anladım ve karşılıklı zor da olsa bitirdik ilişkiyi esas sıkıntı sonra başladı inanılmaz bir aşk acısıki yaşayanlar bilir nefes almakta zorlanıyordum aklımdan saniye çıkmıyordu günler günleri kovaladı hiç bir şey fayda etmiyor bazen çocuklar gibi ağlıyordum ancak ona dönemiyordumda bu sırada bir şey oldu ve aslında hep içimde olan ibadet yapma isteği oluştu bu aslında birazda kendimi oyalamak içindi kendime dini kitaplar aldım youtube dan videolar izledim dini videolar aşk acısı nasıl geçer falan hakkında artık 5 vakit namaz kılmaya başlamıştım ve boş zamanlarımda efendimizin hayatı,hadisler nefis terbiyesi cennet hakkında kitaplar aldım ve okumaya başladım bir yandanda geceleri Allah a hep dua ettim Allah ım benim için hayırlı olmayanın sevgisini kalbimden düşüncesini aklımdan al diye yalvardım her gün biraz daha toparlanmaya başladım ama tam olarak unutamamıştım ancak sabırla ibadete ve dua ya devam ettim hatta çok ilginç bir olayda yaşadım kitap okurken bir yerde okudum sevgilinizin rüyasında sizi görmesi için bir dua vardı aklıma takıldı ve gece aynen yazıldığı gibi uyguladım ve ertesi gün telefon arayan eski sevgilim beni 10 aydır rüyasında görmeyen ve 20 gündür aramayan insan aradı ve seni rüyamda gördüm iyimisin ikimizde ağlıyorduk dedi iyiysen tamam dedi ve kapattı telefonu amacı bana dönmek falan değildi zaten oldukçada soğuk konuştu ve hemen kapattı.ve artık ayrılığımın üzerinden 1.5 ay kadar geçti ve ben artık ibadete çok alıştım işlerim rast gitmeye başladı bir yandanda Allahım karşıma dindar bir insan çıkar beni gerçekten sevsin bende onu seveyim ben Kuran ı arapça bilmiyorum Allahım öyle bir insan olsunki beni sana daha çok yaklaştırsın bana Kuran -ı Kerim öğretsin diye diyede hep dua ediyordum ve 1 hafta önce biriyle tanıştım Annem gel dedi seninle kız bakmaya gidicez dedi bu devirde böyle şey mi olurmuş diye düşünüyordum ancak içimden bir ses git dedi utana sıkıla gittim birbirimizi hiç görmedik adını bile bilmiyorum evlerine gittik biraz oturduk içeri geldi ve aman Allahım çok güzel hanım hanımcık ama bakımlı ve şık bir bayan yarım saat odada beraber oturduk valideler yanımızda yüzyüzü bile bakamıyoruz annemler siz isterseniz diğer odaya geçin ve konuşun dediler ama hemen kalkamadık su rica ettim peşinden gittim merhaba filan derken başladık konuşmaya belliki oda benden hoşlandı baştan oda pek böyle bir şeye sıcak bakmıyormuş ama içinden bir his iyi olacağını söylemiş neyse Allah ın takdiri oda 3-4 ay önce namaza başlamış ve Kuran okumayıda biliyor Anladımki yalnız değilim yanımda Rabbim var Arkadaşlar lütfen umutsuz olmayın ve Allah ı zikredin ve ondan isteyin şaşıracaksınız..
Ayrılık acısı nasıl mı geçer! işte kesin sonuç.