Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne kadar bencil aç göz kezban birisin ya? Afedersin ama çok pislik bir insansin, cocuk sıkıntıda işe neden hala niye yok neden sıkıntıdasin diyorsun trip atiyorsun cocuga? Lan sıkıntısı var adamin birde ustune sen gidiyorsun cidden çekilmez bir kezbansin. para göz bir insansin, paraya tapiyorsun, eev sevdiğinle her haliyle kabul etmek zorundasin oda seni, fakat sen onun parasiyla sevgili olmuş bencil bir pisliğin tekisin, Evlenmek rahatlik degildir kardeşim evliliği sultanlik olarak görme ilk oncez mutluluğu aramak icin para olmasina gerek yok, Kezbansin işte kabul et, şu konusmalara bakarmisin abi, 15 yaş tavirlar (ki bence oylesin) , ayrıyken* yazicağina ayrykn yaziyorsun, işte buda Senin sxlakliğin ne diyim, Hadi sg şimdi mkx kezbani
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sacmalamissin parasi yok diye neden soracagina her sey yoluna girer savret demeyi bilmelisin her seyi erkeklerden bekleyen kiz tipu en nefret ettigim. Sende para varsa askim dert etme hep sen odeyecek degilsin dersin. cocugun belli ki durumu yok bence ayril ayril ki cocuga yazik olmasin. Ne kadar ugrenc birisin ya konusmalara bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha pazartesi bulustuk o gun vardı parasının olmaması ozel gunumuze mi denk geldi
+1 yılgüzel kardeşim belli bir noktaya gelmişssiniz kızı hepimizden çok sen iyi tanıyorsun ama dışardan olabildiğince objektif bakarak sana söyleyeceğim şu maddi durumun düzelirse sen bu işi yürütürsen bu iş devam eder; ama karşı tarafında elini taşın altına koyması gerekir ilerisi için matematiğini yap mantığınla duygularının analizini yap bu işler nasip kısmet ama bence iyi günde yanında olanlarla kötü gün kişilerini bir ayır sen karar ver şu anda okurken mırıldanıyorsun o söylediğin şey doğru onu uygula
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kızım parası olmayan sevgilim o da erkk
- +1 yıl
evet onu şimdi farkettim ve ben sana çok uyuz oldum çocuğun yanında olsana kızım parayla saadet olmaz hanımefendi 40 yıl bunun acısını çekersin ilahi adalet var bir vurur sana nerden geldiğini anlamazsın insanların duygularıyla oynamayın size herşey kolay geliyor adam gibi birini bulunca saplayın hançeri o hançerler bir gün size saplayacaklar git çocuğun arkasında dur insan ol insan çocuk sana içini açmış birde utanmadan konuşmaları paylaşıyorsun erkeklere yapmayın böyle şeyler
Soran+1 yılAma özel günümz ya nasl gelmz ya
- +1 yıl
sana 22sinde gelmeyeceğini söylememiş ki; bunu nerden algıladın
Soran+1 yıl22si özel gunumuz iste
Hay sana da özel gününüze de.. En fazla 15 yasında bunun beyin.. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılsonuna kadar okudum bir de bu ne ya boş muhabbetler.. şu an kendimi berbat hissediyorum 2 satır cemal süreyya okusaydım keşke bunun yerrine iki ergenin kavgası ayrılmayın ama böyle boş muhabbetler de yapmayın
50 Yorumla
+1 yılCanım bence sevgilin yanlış anlamış anlat bunu ona, paraya önem vermediğin belli ama bunu bilmiyor demekki, bizde sevgilimle sıkıntılı zamanlar geçirdik bazen ortak arkadaşlarımızla bişeyler yemeye içmeye giderdik bir kola alır beraber içerdik herkes ortaköyde 15 tl kumpir yerken biz bir simiti bölüşürdük birkez olsun yakınmadım bundan ömrümün sonuna kadarda bu şekilde yaşarım onunla, seviyorsan herşeyiyle kabul etmelisin karşındaki insanı ne olursa olsun seviyorsan destek olmalısın ona
00 YorumlaHayatımdan çaldığın 2 dkikm bir tarafına girsin ergen gerizekalı
51 Yorumla
Soran+1 yılAğır ol hayrdr
+1 yılkızım sen mümkünse bu çocuktan ayrıl kendi sağlığın değil bu çocuğun sağlığı için ayrıca mümkünse bir daha sevgili falan yapma evlenmede hatta ve hatta insan içine de çıkma ruh sağlığını bozarsın insanın
40 Yorumla10 lirası yok, kız arkadaşı var.
Tamamen yalan. Bence hemen ayrıl.40 Yorumla
+1 yılÇekilir gibi değilsin yaa kusura bakma... çok enteresan ya araniz da geçen konusmalar
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Maddi olarak sıkışmış olabilir sen de rendice eder gibi üzerine gitmissin. bu konu da takındığın tavırlar cook yanlış. ve son mesajda ki sözlerinle de en sonunda çocuğu çileden cikarmissin
+1 yılBu ne serkes hayat ya. bu ne bohem bu ne dingil yasam tarzi ya 😄
41 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBence o senden ayrılsın. Özellikle o son cümlen ne öyle? Bide biraz anlayışlı ol seviyorsan, parası olmaya bilir çocuğun, neden binbeşyüz defa sorguluyorsun. neyse ben neden sinirleniyorsam 😬
20 YorumlaValla bir şey diyemedim, çok üstüne gitmiş ve de ağır konuşmuşsun. Evlenince de mi sıkıntı çekeceğiz lafın hiç hoş değil bence.
10 Yorumla
+1 yılçocuğun sıkıntıları var biraz maddi. idare etsen nolur yani. sürekli ben ben ben ben diye düşünmeyin artık kezban gibi. biraz anlayışlı olun maddi sıkıntı çok önemli bir olaydır. zor gününde hoşgörülü olmazsan iyi gününde onu bulamazsın
14 Yorumla- +1 yıl
cok dogru diyosun ya gercekten bazi kizlar nasilbu tur konusabiliyor utanmiyolar bu kadar anlayissiz ve gorgusuz olabiliyolar cidden anlayamiyorum.;=) k. b yorum yaptim. kiza yorum yapma geregi bile duymadim cunku.
- +1 yıl
@sikilancan rica ederim. mantıklı düşünen kızlar görmek güzel
- +1 yıl
mantikli dusununenler oldugu kadarindan dusunmeyeni daha cok cogu kez sahit olmuslugum var. en basitinden bu ergen mesela ;=) ben tsk ederim. iyi aksamlar
- +1 yıl
@sikilancan iyi akşamlar :)
Ayy bir erkek kendini bu kadar eziklerr
Ayrıl şundan ya. ayrıca amm ne alaka ya heyy allahım alakasız alakasız konuşmalar 😒00 Yorumlatabiki de ayrılmayacaksın... adam sana derdini anlatmış dürüst olmuş...
10 Yorumla
+1 yılBence kiymetini bilin yani en azindan bulusuyorsunuz
10 YorumlaNasıl olsa ayrılacaksınız günü gelince, bu kadar kasmanın bir anlamı yok. Saçma sapan bir muhabbet.
00 Yorumlayuhh be bilet alamıyck kadar parası yoksa zaten ewlenme delimsn aç kalırsn bide yalan söylyo habern olsn benm 10 yaşında kardeşm war onun ble seni sinemaya götrck parası war emin ol:)
01 Yorumla
+1 yılbahaneler insan otobüse binmez yürür sigara almaz yine de bahaneler bulmaz böyle , üzer bu seni değerini bilmiyo bak
02 Yorumla
Soran+1 yılYürünecek kadar yakn deilz 50 km var aramzda
- +1 yıl
hayır ben onu kastetmedim mesela otobüs dolmuş parası normal gideceği yerden falan bahsediyorum
Adamın maddi sıkıntıları olabilir ve bu aranızda tartışmalara yol açabilir çok normal ama bence sizin iletişiminizde sorun var.
00 Yorumla
+1 yılayrılın
sende kurtul o da kurtulsun bu nedir ya :D böyle aşk mı olur bacım00 YorumlaSen tam bir andavalsın kusura bakma ama. (: En sevmediğim kız tipi. Bence sen ondan değil o senden ayrılmalı.
30 Yorumla
+1 yılHayat boş dert çekmeye değmez, yok seviyorum diyorsan başka tabii ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYemin ediyorum Mehmet Ali'nin hikayeleri kadar saçmasınız :D
63 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
- +1 yıl
Para mevzusundan kızlara kadar gelmissin :D alakasız alakasız muhabbet
+1 yılKızın Türkçesini bir düzelt daha durun bundanmı ayrılıyosunuz *
12 Yorumla
Soran+1 yılNe anlmdm kz oln benm
- +1 yıl
Çok ters gelmişim. Buda ayrılıcak sebep değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılParaya tapiyosun. Bence adam senden ayrilmali ezik !
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet parayı seviyorum para olmadan mutluluk mu olurmuş hele özel gunumuzde yoksa
Cevap sahibi+1 yılbir sieee
+1 yılsen ne kadar kezo birşeysin ya bu çocuga üzüldüm harbi senin gibi kezolar nasıl bu kadar değer görür ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sen kez0 oda tam bir keko bence ayrılma iyi bulmuşssun cebinde 10lirası olmuyorsa yaşamasın o keko ya da söyle bunu :D
+1 yıl10 yaşındaykenmi çıkmaya başladınız? Çok çocukca konuşmalar.
00 Yorumla
+1 yılPara mevzusunu ne kadar ustelemissin bence cocuk ayrilsin ya
10 YorumlaBu ne :D of tamam haticeye kadar sen erkek karşındaki kız sandım o tripler ne öyle :D
00 Yorumlaanlamadım kı sadece bukadarla bılmem ama cocuk sıkılmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam üç kağıtçı bir işler çeviriyor ve saklıyor hislerim çok kuvvetlidir bak haberin olsun burcu ikizler olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok kız kova pazartesi bulustm merak etme bisey yok yeni barştk kenduni ağrdan alyo iste
Cevap sahibi+1 yılbak bu çocukta var bişey sana diyim
+1 yılyaa özelini neden paylaşıyorsun hatice ayıp değilmi
00 Yorumla
+1 yılSenden bir halt olmaz bırak çocuğu başkasını bulaun o
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş ozel gunumuze fedakarlk yapmaynla ne isim olcak
- +1 yıl
Sen yap sen öde nasrafları anlayışşız olma
Soran+1 yılKabul etmez hayatta gururuna yedirmez ki
- +1 yıl
Ben karışmam benim tavsiyem bu
+1 yılParayla saadet olmaz. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta sözünü verebileceğin siri olursa onunla evlen. Pek umudum yok senden ama neyyyse
00 Yorumlaben hanginiz kız hanginiz erkek anlamadım. o yüzden ayrılın.
01 Yorumla
Soran+1 yılMavi ve yesil benim
Sende bir özürlüsün hatice :D fweuıhwefyuygwf ulan ne enayisiniz ya bunları buraya atacak kadar malsınız işte :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKes ya
Soran+1 yılHehe
+1 yılneden herkes de aynı * var dedin canım her kızınki farklıdır tadı değişiktir
03 Yorumla- +1 yıl
;=))) tovbe tovbe kasap et derdinde koyun can derdinde
- +1 yıl
@sikilancan işte bu güzeldi bunu beğendim
- +1 yıl
;=)
+1 yılyuh bundan adam olmaz erkek adam ekmegin taştan cıkarır bu ne ya yol parası bulamıoyr...
00 YorumlaÜzerine gittikçe gitmişsin var ya , adam telefonu kırsa haklı ,
00 YorumlaOha konu parasizliktan nasil *m'a geldi l*n
61 Yorumlaİnsan hali parasi olmayabilir dicem ama hiç mii olmaz yaa saçmalik
00 Yorumlaayrıl ya bune saçmasapan konuşmalar seni takmıyor hiç
00 YorumlaBu ne yaaaa seni hç anlamamış bilee anlayacğbada sanmıyorm
00 Yorumla
+1 yılbence cocuk ayrılmalı kız çok haksız hele o sondakı soz nedır
00 YorumlaSevdiğine insan bukadar da belli etmez ki mal la bu çocuk
04 Yorumla
Soran+1 yıl7yillik sevgilim
Soran+1 yılBugüne kadar bir çay parası dahi odetmis bir insan değil neden boyle oldu anlmdm
Gizli Üye(30-35)+1 yıladama güvenmiosn ama brliktesin sendeki kafayada s*çmak lazım. tam bir mahalle karısı agzı bu
10 Yorumla
+1 yılbir insan oyle bir durumda olsa bile oyşe gostermemeli bence.. Ezik bir duruma duşmus..
00 Yorumlabence o senden ayrılmalı
51 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Boşuna vakit kaybettim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılSen gibi kız arkadaşım olsa, çoktan yol verirdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel gününüzü önemsediği için mi?
2 ergenin kavgası.. ayrılın dünya kurtulsun
50 Yorumla
+1 yılsürekli aşkım demiş bu nedir :(
01 Yorumla
Soran+1 yılNe desin sevgilm tabi aşkm dicek
+1 yılKizim manyak misin zor durumda anlayis goster
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinle maddiyat harici bir şey konuşmaz mısın?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılNe biçim ilişki nan bu. m falan yazıyosunuz :S
20 Yorumla başımıza daş yağacak triplere bak laflara bak :D
15 Yorumla
Soran+1 yılBen trip atmim de kimler atsn :)
Soran+1 yıl7 yıldr çıkıyoruz parasz olduğunu soylicek kadar yaknz
Soran+1 yılBiz yeni barştk zaten ya hersene hediye felan alrdı bu sene sadece gul alcgnı hediye almcagnı soyledi kotu durumdaymış bilmiyorum ya farklı ilcelerdeyiz 50 km var armzda gelmck uzulyrm
+1 yılbu nasl konsma kız ne bıcım laflar demıssn
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
hepsının yası kcuk falan
ikinizde saçmalamışsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
Soran+1 yılHaha iyiymiş
+1 yılya saçma sapan seyler okudum ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş