Eski sevgilimle buluşacağım bugün. Heyecanlı ve tedirginim, yardım edin ne yapmalıyım??

3 sene önce ayrıldık 17 yaşındaydım onunla çıkarken 2 ay çıktık sürdüremedik pekde umürsadığım yara bırakan bir adam değildi dün beşiktaş sigortada gördüm onu konuştuk biraz hala aynı numaran mı falan dedi sonra yarın akşam yemek yiyelim dedi önce kem-küm ettim sonunda elif merak etme aşılmıcam sana zikkimlanıp gelcez ddedi ve kabul ettim şimdi bugün ne giysem yani bni götüreceği yeride bilmiyorum ve nasıl davransam
Güncellemeler
+1 yıl
berbat bir aksam yemegiydisaat 7de buluştuk. dar keten pantolon üstüne krem tonlarında hafif dekolteli şık bir bluz saçlarımıda fön çektim makyaj deseniz az pudra hafif allık rimel ve dudak koruyucu özendiğim tek şey 156t!ye aldıgım parfümdü onu sıktım çıktım evden.balık yemeye götürdü yemege basladık. yemek yemegemi geldin dedi evet dedim hala odun elifsin dedi güldüm.sonra eskileri açtı sustum daha çok üstme geldi kalktım masadan dedim ki bak hattımı kırıyorm yolda görsen dahi kafanı çevir ddm
Güncellemeler
+1 yıl
ve gittim baktım arkamdan geliyo garsonada dedimki benim hesabım ne kadar ver arkads benim hesabımı dedm kendi yedigim yemegin parasını v erdim hakkım geçmesin die arkamdan geldi ne oldu falan dedi ama hiç dedim bak geçmişe mazi yenmişe kuzu derler bir daha yok allh yolunu açık etsin sen dalgana bak boşver bni dedim uzaklaştım ordan
Eski sevgilimle buluşacağım bugün. Heyecanlı ve tedirginim, yardım edin ne yapmalıyım??