Eski sevgilimle tekrar buluşuyoruz, çok telaşlıyım yardım edin?

Selamlar beyler bayanlar, 2 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşımla zar zor buluşması için ikna ettim. şu an kendisi bizim 3 yıllık ilişkimizden önce, sanalda tanıştığı bir kız ile aynı şehirde okuyor ve kızı eklemiş tekrar beraberler sanırım. Ama kız da baya yüzsüz arlanmaz birşeydi, biz beraberken sürekli mesaj falan atıyordu. Şimdi kızla beraber olduklarının bilincinde olmamın gerginliği, onu hala deliler gibi sevmemin verdiği heyecan la beraber 5 gün sonra buluşuyoruz. Eski erkek arkadaşım kızı sevmediğini söylüyor kendi arkadaşlarına ama bana onunla çok mutlu olduklarını ve ilişkisini bozmamak için benimle gizliden gizliye buluşacağını söylüyor. Kendisinin bunu yapmasının sebebini, ben ondan benimle çok az *ciddi derecede* ilgilenmesinden dolayı, aradığımda sürekli bahaneler üretmesinden dolayı ayrılmıştım ve ayrılmamın ertesi sabahı seni çok seviyorum lütfen bitmesin diye yaklaşık 3000 karakterli mesajlar atmış, arayıp ağladı. Ondan severek ayrıldığımı ama ilişkimizin düzene girmesinin gerektiğini ve bu yüzden düşünmek istediğimi söyledim ve iletişimimizi kesmemizi rica ettim. Kesmedikte, ama o günün akşamına doğru buna bir özgüven geldi birden. Beni engelledi falan... Sonra öğrendim ki o akşam kızı eklemiş, ertesi günü sevgili olmuşlar. Aradan geçen 2. haftanın ardından da buluşmamı işte "sevgilime umarım söylemezsin çünkü gizli gizli yapıyorum senin hatrına" diye kabul etti. Neyse konumuza dönelim, buluşup buluşmamam gerektiğini değil, arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Karşısında nasıl bir tutum sergilemeliyim? Nasıl giyinmeliyim, nasıl selamlaşmalıyız. Elini mi sıkmalıyım sarılmalı mıyım? Aklım çok karışık yardımlarınızı bekliyorum
Eski sevgilimle tekrar buluşuyoruz, çok telaşlıyım yardım edin?