Nişan atan kadın ileride bana sorun çıkarır mı?

çok sevidiğim sevgilimle nerdeyse 1 seneye yakın bir ilişkimiz var.

kızın ailesi bizim ailemizi kesinlikle istemiyor. Doğulu olduğumuz için.

Benim daha önceden ciddi bir ilişkim olmadı. Fakat sevgilim nişanını attı ve ilişkiye girdiğini yeni öğrendim. Bana dul birisini kabul edecekmisin diye mail attı söyleyemedi kesinlikle. Ama şimdi söyledi iyi ki de öyle yapmış onu iyi tanıdım ve onu seviyorum. Karşı tarafın maddi durumu biraz kötü ben her yükü kaldırırım herşeyi alırım bütün yükü ben çekerim neden biliyormusunuz ben istediğimle olmak istiyorum hayatım boyunca sadece gerçekten istediğim birisiyle ttüm ömrümü geçirmek istedim. Çok beklemişim bende de hata var belki ben 27 yaşındayım. Sevgilim 25 yaşında... İlişkimiz sırasında bir kere eski nişanlısına mesaj gönderdiğini yakaladım. KOnuştum onla yapma bunu aklım almıyor neden boyle yaptığını dedim. Tabi o sıralar daha önceden ilişkisi olduğunu soylememişti. Neyse ben onu yakaladığım zaman konuştum ciddi ciddi sil at dedim kendi hayatına bak dedim geçmişle yaşayamazsın dedim. sonra o konuşmamızdan sonra "seni de anlıyorum ama ben sana gelmek için bişey yapmadım ki " dedi ben yine de onun beni sevdiğini tam olarak bilmesem de sevdiğini biliyorum...neyse bir kaç ay geçti bu olaylardan sonra mail şifresini gördüm ve girdim mailine bir baktım ki eski nişanlısına "herkes bitti biliyor unuttum seni dönmeyecem artık sana seninle olanları sadece sen ve ben biliyoruz sen benim özelimsin ..yüzüm aklıma geliyo" gibi bir hazır mesaj atmış kendi hissettikleri değil gerçi biraz cahil yazamıyor diye hazır bir mesaj bulup onu göndermiş... ben bunun üzerine acaba onla buluşabilirmi tekrar diye kjendimi sorgularken sahte bir mail adresinden eski nişanlısı azıyla ona " bu hafta sonu gel artık herşeyi konuşalım bi daha " gibi bir mesaj attım. o da yazma bana demiş amaaaaaa sonra bir şekilde o anladı çünkü biliyor zaten onun ağzını konuşabilceklerini. o anladı ben de ben yazdım dedim geleceğimiz için yazdım dedim. artıkdan hemen dul birisini almayı kabul edebilecekmisin dedi. ben duygu fırtınasına girdim ama onu gerçekten sevdiğim için yine de ona olan gerçek hislerimi ve sevgimi anlattım. ona artık bir daha yazarsan ben olmam dedim. O burda bitsin dedi akşama tekrar konuştuk bir daha ona yazmıyacam dedi. sonra mesajlar geldi evlenelim senle kimse bilmez zaten diyor. bir yandan düşünüyorum gerçekten beni seviyor aslında ama neden eskiyi eski arkadaşına yansıtıyor? ben onunla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim acaba gerçek bir cinsel ilişki mi istiyor? bunu anlamıyorum... bunu ona nasıl sorarım bilmiyorum o eski sevgilisine yazmış olduğu yazılar ne anlama gelir? lütfen yardım edin benim pek deneyiyim yok kimseye anlatamıyorum. Cinsel olarak güçlüyüm bunu onla ben de yaşamak isterim ama ben ayrılmam en azından . hiçbirşey anlamıyorum bu sıralar gelinlik bakmaya başladı ben de seviniyorum ama ileride aklı hala takılırmı diye merak ediyorum. aslında çok iyi birisi iyi niyeti kullanılmış gibi geliyor bana gerçekten boyle
Nişan atan kadın ileride bana sorun çıkarır mı?