Aşk İlişkileri Acı çeken kadın hakkında bir söz de sen söyle? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🎀İlk söz benden gelsin : ( İçi yandı kadının ama ödün vermedi gülüşünden... )Bir söz de sen söyle acı çeken kadın hakkında... Acı çeken kadın hakkında bir söz de sen söyle? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mehmetcetiin09 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Gül eğlen oyna, değmez dökdüğün bir damla yaşa. Kaderde ne varsa gelirmiş başa... Işte böyle bu hayatın gerçekleri, kader sana da gülecek. Üzme kendini. 😊 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. ve hasret, seven kadına verilebilecek en büyük ceza 1 0 Yorumla
gunesgız Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bir şey var, adını koyamadığım. Kırılmaktan öte, parçalanmak gibi. Toplamaya çalıştıkça dağılıyorum. Bir şey var, halledemiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En acisida... Gün gelir geceyi gündüz ettiğin insanlarla iki cift laf edemez olursun... 0 0 Yorumla
LoraZosu Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl ”kanatlarım kırılalı çok oldu, uçmayı benim aklıma sokma.”dedi kadın.. 1 0 Yorumla
ElegantAngel Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Senin gördüğün yanağımdan süzülenler.Asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var... 1 0 Yorumla
VRobin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Mutluluğu haketmeyen değerini bilmeyen milyonlarca insan varkenO kadın acıya müebbetti sanki. 0 0 Yorumla
Kuru_Kafa Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Birak bu isleri. Devlet su isleri :p bu soz de benden gelsin 0 0 Yorumla
izmirli_umut Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bazı sözlerin muhatabı kulaklar değil, kalplerdir duymuyorsa Zorlama!!! iyi akşamlar 0 0 Yorumla
destinaaaa Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Piraye de öldü aşkından, yine de dönmedi Nazım'a. 2 0 Yorumla
badfinger Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl insan kalbine sözü geçiremez ama bu acıyı da çekmeden yanmaz 0 0 Yorumla
sendencokvar Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl bukadın neden aglıyorr diye bir şarkı var ömer danış 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Mutlu oldun olsun 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar