Yok esasen akıllı değildim ama bir takım travmalar ve büyükçe olaylar geçirince aklım zorla başıma geldi... Şimdi karşıma çıkan erkekler bir iki konuştuktan sonra ürkmeye başladılar benden, pek bir canavarımsı hissettim kendimi ama onlar fazla zeki diye yorumluyorlar (feleğin çemberinden dönenlerden). Çokta bariz zaten feleğin çemberinden döndüğüm,çünkü fazla zeki ve kontrollüyüm artık. Amma velâkin bunu belli etmemek mi gerekir? malüm geçmişi bol olan poktan olur derler; poktan olduğumu düşünmüyorum ama onur belgesi alacak bir geçmişimde yok; (kaçırılma,tecavüz, saldırı, taciz,iftira...liste uzayıverir böyle). Acaba diyorum sonradan elde etmiş olduğum zekamı kendime saklasam? ya da ürksün kaçsınlar mı benden? ya siz nasıl hissedersiniz bu tür hatunlar hakkında ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
+1 yılYazdıkların kadarıyla çok güçlü bir insansın . Eminim böyle bir noktaya gelmen çok zor aşamalardan sonra gerçekleşmiştir. Bir şeyleri aştım unuttum demek o kadar kolay değil , unuttum bitti diyemezsin unuttum demek bile hatırlamaktır aslında. Sanırım bazı yaraların nasırlaşmış artık tetikleyici bir sebep meydana çıkmadıkça da , aklına gelse bile bir şeyler acı çekmemeye bağışıklık kazanmışsın.Hep güçlü olmalısın buna mecbursun. Soruna karşı şunu söyleyebilirim.
Bazı insanlar körü körüne sever beklentilerinin karşılığını buldukları için , bazıları da saygı duydukları kişiyi sever, yaşamına güçlü bir insan katarak hayata karşı daha dirençli olacaklarına inandıkları için. Sen iste o saygı duyulacak insansın. Senin hayatına giren insanlar kendi karakterlerine göre karşında şekil alır. Aciz olan kendi acizliğini sana yansıtarak merhamet duyar , güçlü olan insan ise sende hayatı tekrar sorgulayıp sana saygı duyar. Çok doğru bir yoldasın mücadelenden vazgeçme . Korku korkaktır üstüne gidersen kaçar. Korkularını kendinden hep uzak tut .Bazı insanlar hayatın çocuklarıdır onları hayat büyütür önce dibe vurdurur sonra ivme kazandırır yükseltir. Sen artık kazanmaya mahkumsun. Artık hayattan sana borçlu olduğu mutluluğu tahsil etme zamanın.
Bu arada sadece kişiliğine saygı duydum ve yazdım, yalakalık gibi algılama. Söylediğim gibi artık insanlar senin üzerinden çıkar beklemek yerine , sana hak ettiğin övgüyü sarf etmek için var olacaklar. Her şey gönlünce olsun arkadaşım .14 Yorumla
Soran+1 yılKimseden böyle bir cevap beklemiyordum, hatta açıklama yapmaya çalışarak karnım yırtılır sanıyordum. iki üç kez okunmaya değer.
- +1 yıl
İnsan var oldu parayı yarattı , var olan para da iğrenç bir insan nesli yarattı. Hayatı paradan ve pahalı iphonelardan ibaret sana andavallar var. Her şeyi umarsızca tüketmek için var oldular tükettikçe de tükenmeye mahkum oldular. Ben tükenmişlerle değil her şeye rağmen tüketilememişlere saygı duyarım. Mutluluk senin elinden alınmış sen mutsuz olmamaya tutunmuşsun bu seni mutlu etsin.Sağlıcakla kal
Soran+1 yılSevdiğim yazarların kitaplarını okurken muhakak sevdiğim kelimelerin altını çizerim. Senin ise bir paragrafta bir çok kelimenin altını gözlerimle çizdim ezberledim. Tebrik ederim en başarılı bildiğim yazarlara kıyasla daha fazla cümle çizdirttin bana.
- +1 yıl
Bende seni tebrik ederim. Üstü çizilecek bir hayattan, altı çizilecek bir karakter çıkarabildiğin için kendine.
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin bu yazıda yaptığın en büyük hata güçlü olduğunu belli etmen olmuş. İnsanlar senin yaşadıklarını yaşayan bir insana acımak ister. Ne yapman gerekiyordu biliyor musun ? İntiharı düşünecektin , hayata nefret kusacaktın , hatta dört duvarın arasına kapanıp asil insan ırkının içine bile çıkmayacaktın. İnsanların yüzüne parmaklarını uzatıp acınası olduğunu söylemelerine izin vermeliydin.Hayat sana bu zorlukları yaşatırken büyük bir gölge gibi suçlayacak şeyler aramalıydın..Birilerini suçlayıp istediğim yere gelemedim sebebi oydu ya da buydu ya da herhangi biriydi demeliydin Bunu ancak korkaklar yapardı , sen de bazı insanların gözünde korkak olmak zorundaydın, zeki değil.
İşte o zaman herkes sana sahip çıkardı. Kendi egolarını tatmin etmek için , dilenciye sundukları sadakaları gibi , sana merhametlerini sunarlardı.
Zekanı merak edenler için şunu söylemeliyim . İnsanlara kendi üzerinden ego tatmini yaptırmayacak kadar zeki bir insansın .03 Yorumla
Soran+1 yılHangisini en iyi cevap seçeceğimi şaşırdım. İnsanlar karşıdakını her zaman ezmek istiyorlar raskolnikov, aciz olarak görmek istiyorlar, tamamen güç tatmını bu, aşağılık kompleksi yükseğe çıkmak isteği. O yüzden derim hep aldığın darbeyle sakın ha savrulup düşmeyesin, yere düştüğünde seni yerden kaldırmak için ellerini uzatmak yerine, ayaklarını uzatıp daha çok ezebilirler seni diye.
Soran+1 yılİstedikleri kadar ezmeye çalışsınlar, bilirim çok tınlayamadığımı, ve kurtulmanın bir yolu olmadığını da biliyorum kim blir hayat daha ne süprizlerini hazırlıyor bana. Ama istedikleri gibi aciz bir insan olmayacağımdan eminim. Sende öylesin, sende yaşadın çok şey yoksa böyle derin anlayamaz ve yorumlayamazdın. Acının bahşettiği istem dışı zekayı ne yazık ki sende kazanmışsın.
- +1 yıl
ne ezmesi ne ezilmesi, fıstık ezmesi dünyası mı burası , abartmayın, kendinizi gerçekdışı hayal alemi triplerine sokmayın,,, feleğin çemberinden geçmiş insan bir defa herkese faydalı olandır, başına ne geldiğinin artık bir önemi de yoktur. Çok zekiysen bunu iyi yönde kullanman gerekir bu saatten sonra. Sanırım henüz o çemberden geçilmemiş,, fikirlerim şahsidir, yergi ya da övgü aramayın, saygılar sevgiler.
Bi çok şey yaşayınca insanları daha kolay analiz edebiliyorsun , yaptıkları hareketin arkasında yatan ndenleri görebiliyorsun..ve bir çok dişiden farklı olarak duygularını değil mantığını kullanabiliyorsun..
Senin kadar çok şey yaşamasamda bende yenilgi sahibiyim..duygusal zekamda yüksektir senin dediğin gibi..
Ama bunu insanların üzerinde kullandığımda mutsuz oluyorum ben( mesela a kişisiyle konuşuyoruz.sen onun söylediklerinden aslında söylemek istediklerini anlayabiliyorsun , ve ona göre davranıyorsun.bu yakın gördüğün herkes için geçerli oluyor.ama aynı şeyi onlar sana yapamıyor.ama ben yaptığım için dolayısıyla karşımdakindende bekliyorum.kısacası hayal kırıklığı olarak dönüyor bana..
Ben de şöyle yapıyorum. A kişisi hakkındaki görüşumu yakın arkadaşlarıma söylüyorum . Onlar itiraz ediyorlar ve genellikle ben haklı çıkıyorum :) yani tecrübelerimi insanları etkilemek için kullanıyorum..:)
bence sende öyle yapmalısin..zaten türk erkeği kalıplasmisin dışında bi kız gördüğünde afalliyor. :) sen fikirlerini arkadaşlarına söyle adamada birşey belli etme :)
ayrıca geçmişinden utanma bence. Yoksa sende bi iltifata tav olan olayların arkasını göremeyen , klasik duygusal bir hatun olacaktin..ki eminim seçme şansın olsa yine şu anki halini tercih ederdin ..01 Yorumla
Soran+1 yılSon sözünde kesinlikle haklısın. Keşke bu hediyenin bedelini bu kadar ağır ödemesek.
Benim tek sıkıntım sonradan elde ettiğim zekayı farkettiklerinde direkt geçmişimi incelemeleri ve felekten dönmüşsün ibaresini kullanmaları, aksi halde salak yerine koyan insanları usulce dinleyip daha sonra tüm yalanlarını ve gerçek yüzlerini ortaya serip arkaya yaslanıp şaşkın yüz ifadelerini izlemek kadar güzelide yok kanımca.
Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Zeki hatunlar vazgecilmezlerdir tabiki zeki oldugunu goster bilsinler..
13 Yorumla
Soran+1 yılo bu değilde ben senin avatarının elindeki dövmeye bttim be elenacım. Doğru söylüyonda sorun zeka göstermek değil zaten , konuştuğun an ne yaşamışta bu hale gelmiş bakışını üstüne çekmek. Malüm Geçmişimle onurlanmıyorum
Soran+1 yılHaklısın sadece ağır oldukları için bilinmesi yada farkedilmesi tercihim değil :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir hatun ile birlikte oldum. Uzun bir ilişki yaşadık.
Bana kendini farklı gösterecek diye, o kadar aptalca yalanlar söylerdi ki, bir süre sonra beni aptal yerine komasına dellenip, tüm geçmişini önüne dökmek zorunda kaldım. Burdan şunu çıkarmalıyız ki, olduğun gibi görünmeye devam etmelisin. (*1*)
Geçmişte yaşamışlıklarını bir hata olarak nitelendirirdi. Ancak 1 den fazla yapılan hatanın "zevke" girdiğini öğretmek, benim epey bir zamanımı aldı.. Bunun anlamı da şudur ki, geçmişine küfür eden, geleceğinden bir halt beklemesin. Geçmişini kabulleneceksin (*2*)
Emin olmalısın ki, yaşamışlıkların, yaşayacakların sadece yarısı. Önünde hala uzunca bir ömür var. O yaşamışlıklarının bir halt olmadığına emin olup, gelecekte aynı sorunları yaşamamak için tedbirli, dikkatli ve olman gerektiği gibi olmalısın. (*3*)
Aslında kimse senden korkmuyor. Oluşturduğun savunma mekanizmaların hat safhada, kendini savunma ihtiyacı hissettiğin için, karşı tarafı da korkuttuğunu düşünüyorsun. Bu konuda yanılıyorsun. Bu seni sadece insanlardan soyutlar ve hep kendini yalnız hissetmene sebep olur. Bundan da uzak durmalısın. (*4*)
Görüştüğün konuştuğun insanların, kendi kültür ve sohbet seviyenden daha üstün olmasına dikkat et. Senden çok daha zeki insanlarla birlikte olman, sana büyük kazanç sağlayacaktır. Yolunu çizmene sebep olacaktır. Geleceğin yönünü gösterip, geçmişine saygı duymanı sağlayacaktır. (*5*)
Rica ederim..21 Yorumla
Soran+1 yılHımm.. Sevdim dördüncü dışında hepsını. Zira kendi itirafları.5. ise zaten uygulamada ama genelde benim zeki olduğumu ve feleğin çemberinden döndüğümü ilk söyleyen insanlar katagorisi burada;tehlikeli grup.Ve ikincisi için, geçmişimde tecavüze filan uğradım öyle kaçırıldım, sonra tacizlerde var. Yani durum bir hata yada zevk meselesi değil ama tecrübe oluverdi. İlk söylediğin sözü kesinlikle dikkate alıyorum ;)
+1 yılÇok şey görmüş geçirmiş olmak bunların hepsinden uygun hayat derslerini çıkarabilmiş olduğunu göstermez belki bazıları sende yanlış düşüncelerin oluşmasına da sebep olmuş olabilir. Olmadığını herşeyden doğru çıkarımları yaptığını varsayıyorum. Erkeklerle ne konuşuyosun da korkuyolar onu da bilmiyorum ama eğer o listeni saydıysan çoğu bağnaz düşünce tarzlarından dinle, örf ve adetle yoğurulmuş karar mekanizmalarından dolayı öyle tepki veriyolardır diye tahmin ediyorum. Ha yok onu saymadığım halde benim olgun tavrımdan rahatsız oluyolar diyosan bence bırak kaçsınlar zaten olgun kızdan kaçan erkeklerle birlikte olsan sen mutlu olmazsın :) bekle eninde sonunda kendine göre birini bulursun, dediğin gibi olgun kızlardan hoşlanan erkekler de var :) ben kendi adıma konuşursam senin gibi olan sevgilim vardı ve onun yanında çok rahattım ve önceki sevgililerime kıyasla çok daha fazla güvenebiliyodum ona her konuda :)
13 Yorumla
Soran+1 yılolurmu o liste sayılırmı hiç, kendimi onları gizlemek için adadım ben. Sadece hayata bakış açım ve yüzlerine bakıp onların karakterlerini analiz etmem ve yalanı yememem. Ben konuştuktan sonra açık kalmış ağızlarıyla yemin ederim feleğin çemberinden geçmişsin sen dediklerinde bittim ben ki bu sözü çok duymaya başladım.
Soran+1 yılzira gururlandığım bir geçmişim yok ve fewleğin çemberinden dönmüş olduğumu; çok şey yaşadığımı belli etmek beni ürkütüyor :( yanı korkutan zekam değil geçmişim. Yada ben korkuttuğunu düşünüyorum :(
- +1 yıl
açık ve net konuşucam uzatmıycam, sana yalan söylemiycek kendi olucak, karşında maske takmadan durmaya cesaret edicek kadar seven birini bul, geçmişini saklamana bile gerek olmuycak birisi.. öyle insanlar var dünyada :) yeterki kafalar bağnaz olmasın.. Gerçekten seven biri zaten maske takmaz karşında onun da yalanını ortaya çıkarman gibi bi durum olmaz :)
+1 yılDüşünmem, düşünmemem sorgulamamam gerek geçmişi. Geçen bu geçmiş aslında geçmemiş geçmek bilmemiş hala bir yerlerde. Kapandığı sanılan aslında kapansada izi hiç geçmeyecek yaralar bunlar.
Lakin geçmişini en alt safhada geçende bırakmalı, acılarını hatalarını dünlerini. Yarınlar onun elinde yarınlar onun.
Peki nemi yaparım ? Sorgulamam, yargılamam, aşşalamam ve korkmam. Sadece hakettiğini veririm, destek olurum mutlu ederim, yaşadığı bu geçmişin altında kalmasına izin vermem.
...Tecrübeler acı olsa da tecrübedir, ben yaşadım sen bilemezsin mantığı ile onun altında da kalmam. Gün benim günüm yaşam benim hayat benim, ya yarınlarıyla benim olur benimle yaşar yada dününde kalıp başından geçen kötülüklerle değilde yapmaya devam ettiği hatalarıyla bensiz yaşar.17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ne dicem p cing yaptırma, o çember varya onu hulalop misali göbeğinde çevir iyi gelir.
Soran+1 yılsöylediğin o güzelim kelimeleri bir cümleyle batırdın be arkadaş. Hiç açmayaydın ağzını daha iyiydi.
- +1 yıl
Hayat bu kimi zaman seçimler senin elinde değil, dününü geride bırak canı sıkan şeyleri bir hışımda çevir at demek istedim, neticesinde bu seferde sen benim ironimi anlamadın. Bu saatten sonrada yapacak birşey kalmaz, gözünde canlanan görüşü silmek zahmetli ve zordur. Umarım anlarsın anlamazsan aduket çekerim. :)
Soran+1 yılDalga geçtin sandım bir an kabul et sert bir giriş olmuş. aduket çekme sen ıyı boyle... hoş ne o bilmiyorum ama :)
- +1 yıl
İnsanlarla hatalarıyla kusurlarıyla özellikle geçmişleriyle dalga geçen bir yapıya sahip değilim olmamda. Adukete gelince hiçmi street fighter oynamadın aaa :) hadi oynamadın diyelim yaz gugıl amcaya bak aduket neymiş :)
Soran+1 yılheşeyi google a sormamak gerek kanımca.
Netten tanıyorum yapını bilemedim ama o karaktere sahip olmadığına sevındım ;)
Yaşayarak alınan tecrübeler paha biçilemez,hiç bir tarife sığmazlar..
Hiçbir şey olmak bile bir şey olmaktır yavan sözünü sanırım hiçlikle savaşan biri söylemiştir..
Felek çember, li olanlardan kaçanlar bence kendi zekasının kıtlığından,yokluğundan kaçanlardır.
Başedeme me korkusu laf yetiştireme me ama bilmiyorlar ki cevhere gelmişsin, dinle taktir et hımmmmm de, bilmediğini kabul et ve alkışla..Yok olmaz,felekten geçmiş, hayır efendim kültür diyebilirsin işte ona..011 Yorumla
Soran+1 yılAhh keşke böyle baksa herkes; böyle bakabilsem... o zaman sorun yok. Ama başkalarının yanlışlarının bedelini çeken gizlemeye çalıştığım bir geçmişim var fakat gizleme işi başarısız tavırlarım ele veriyor.Yani sen neler yaşadın bakışı, açık açık soranda oluyor.
Soran+1 yılaz konuşmak iyidir yani. Bugünden itibaren susuyorum :p
Soran+1 yılvay canına sen zekıymışsın.
Soran+1 yılyaş kaç?
Soran+1 yılİltifat. hatta oldukça yğun bir iltifat. Resimde çok küçük duruorsun ama bu sözler o yaştakı bir çocuğun ağzından çıkamayacak kadar olgunca duruyor.
Soran+1 yılresim kımınkı
+1 yılyeni bi hayata
yeni bir yerde başla
geçmişi hiç açma,
zaten yeteri kadar güçlenmişin11 Yorumla
Soran+1 yılçapkın kuru fasulye... hiç ölene kadar daha hiç birimiz olduk diyemeyiz.. Hayat bize daha neler gösterecek neler.
Ha.. geçmişi açmak hatadır zaten, saklamak yok saymak gerek.Kıt beyinliler algılayamazlar, kimsenin yorumuna bırakmamak gerek. Zaten ben zeki insanlardan korkarım. Anlatmadığım halde anlayanlardan.
- Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yıltransformers serisi gibi gelir serinin diğer filmini mutlaka merak ederim.
07 Yorumla
Soran+1 yılVay arkadaş şimdide canlı dizi olduk... erotik sahneler barınmaz yalnız koçum heyecan yapmayasın
- +1 yıl
transformers'ta da yoktu.
Soran+1 yılizlemedim o dediğini
- +1 yıl
ön yargı demek ki iyi değilmiş değil mi?demek ki hala feleğin çemberinin son düzlüğündesin,tamalanmamış yolun var.
Soran+1 yılnope.. ön yargı yapmadım ben espri yaptım ;)
- +1 yıl
ama kalbim kırıldı :(
Soran+1 yılpek hassasmış kendileri
yeterkı seveyım ondakı o ısıgı goreyımm gecmısı seyranlık olur bır anda :)
10 Yorumla*aşşağına kurban öyle aplaların.
ama, başlarından illa ki kötü bir şey geçtiği için saf (biraz el değmemişliği kast ediyorum, evet) değiller, orası kötü...02 Yorumla
Soran+1 yılDemi... Gizlemek lazım yanı?
+1 yılKadınların zeka seviyeleri ile ciddi anlamda ilgilenmiyorum. Kafalarımız ciddi anlamda farklı kulvarlarda çalışıyor. Bana sorsan geri zekalı derim ama kamilin biri çıkıp da ne zeki kız da diyebilir. Görece, görecelilik, zaman, mekan ve meme üzerine sonsuz olasılık var efenim.
07 Yorumla
Soran+1 yılBayım biz hatunlar etten ibaret değiliz bunu acilen kavramalısınız.
- +1 yıl
Kavrayıverdim şıp diye.
Soran+1 yılyüksek zeka tebrik ettim. ama kalıcı oluyor demi bu kavradıkların, saniyelik olmasın.
- +1 yıl
Ah siz ve feleğin çemberinden dönenler... Basit(en fazla ilkokul 5) hakaretini koltuk altı yap ve biraz daha feleğin çemberi çalış. Belki döndükçe beynine kan gider de evrime bir katkın olur. Kendin için değil, senden sonraki nesiller için diyorum bak. Ama üzülmeyiniz doğal döngüde gübre olarak görevinizi yerine getireceğinizden eminim. Bu kadarı da kafidir feleğin çemberinden dönen hanım bu kadarı da kafidir.
Soran+1 yılArkadaş sende aşağılık kompleksi duyuları sezinledim. En kısa zamanda çarene bakmanı öneririm. bu ne sınırdır ne saldırı tavuğuna kim pişth yaptı. Yersiz yersiz tamamen yersiz, sanal ortamda ego tatmini.haydeee sana kolay gele...
- +1 yıl
Tatmin etmedin. Yıkınç :(
Gelen vurmuş giden vurmuş, şamar oğlanına dönmüşsün, iyice bi' afallamışsın, çökmüşsün. Bu sebeple kendini avutmak için feleğin çemberinden geçtim (dönmek ne lan cahil?! doğrusu feleğin çemberinden geçtim olacak) bir nevi küllerimden doğdum havası vermeye vermeye çalışmışsın... Ezile ezile beynin sulanmış, daha çook ezerler, hamur gibi yoğururlar seni bu kafayla...
14 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor şimdi insanlara böyle hakaretler yağdırınca nasıl bir tatmın seviyesine ulaşıyorsunuz?! Bu sizi nasıl mutlu edebiliyor? Abi ne var nasıl bir yaratık var sizin içinizde?! hakaretteki amaç nedir yani.
Neyseki sulanmış! beynimin derdi benim sizin cinsinizi uzağa atacak kadar katı daha.
Yazık size... değerlerinize... anlayışınıza.- +1 yıl
vay şerefsiz
- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılzeki oldugunu düsünen ben zekiyim diye yırtınmaz bunu unutmaa
04 Yorumla
Soran+1 yılSırf sizin gbi zeki insanlar böyle zekice yorumlar yazmasın diye içerikle açıkladım ama siz zeki insanlar o kadar zekisinizki başlıktan konuyu algılayıp içeriyi okumaya gerek duymadan yine pek zekice yorumlar getirebiliyorsunuz. Önce bir oku bakalım
- +1 yıl
yedigin içtigin senin olsunn !
Soran+1 yılo zaman yorumda yapmayacaksın pek zeki arkadaşım. Bilip bilmeden atlamamak gerek öyle. ilgilenmiyorsan da muhalefet olmamak.
- +1 yıl
ya akraba evliligimisin b s g ...
Flash tv yalçın abi tadında bir başlık ve içerik olmuş vazavizingen hakem masasından10 point..
02 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki bu bir gösteri değil arkadaş
kendisini zeki bulan sahislarin aptal olduugnu düsünüyorum genelde.
16 Yorumla
Soran+1 yılBu dengeye bakarsak sanırım sen kendinin bir aptal olduğunu düşünüyorsun. zeki olduğunu düşünemeyeceğine göre.
Soran+1 yılAncak böyle bir cevap beklenirdi zaten :) neyse syrenacım yanlış anlama tatlım beni bak içeriği oku, ön yargılarından azıcık sıyrılırsın belki. Birde hemen insanları bilip bilmeden böyle iplere germeseniz ne güzel olucak.Hoş böyle bir başlık görsem belki bende gıcık olurdum. ama sanırım içeriği okurdum be.
Soran+1 yılsyrenacım.buradakı yazıyıda net oku. Zeki demedım ki zorla akıllandırıldım dedim. Bu bir memnuniyet yada gurur ifadesi değildir. İnsanlara baktığımda yalanlarını görmek mutlu etmiyor acıtıyor.Yalanlarını döktüğümde ise zorla sakladığım geçmişim su yüzüne çıkıp sen neler yaşadında insanların içini böyle görebliyorsun sorusuna dönüşüyor ki bu daha çok üzüyor.Saf kalmak varken bunu kim ister.
heee herkes uzun uzun yazmış ama ben kafana göre takıl diyorum bizimlesin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın hacım
göreceli bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm yani?
kusura bakmada ne zekasi bu?
12 Yorumla
Soran+1 yılSonradan elde edilen zekalardan canım. Böyle pek tercihe bağlı olmadan saf saf yaşarken zorla burnuna dayatılanlardan... bknz içerikte yazılmış, okuyunuz lütfen. Zira ön yargılarınız gereksiz yere sertçe. .
Cool story bro.
04 Yorumla- +1 yıl
Daşlara vuracam seni 322 :D
- +1 yıl
sdhgfsgfhjsdgfjsdfsdgf cool story bro!
Soran+1 yıl:D
Vay be :D
13 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Feleğin çemberinden geçmiş akıllı kadın size kendinizi nasıl hissetirir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler