Eski sevgilimi geri istiyorum, ne yapmalıyım?

arkadaşlar ben ondan bikaç ay önce ayrılmıstım. o barısmak için cok yalvardı her defasında kabul etmedim. ama hep ara ara mesajlar attı. kaç defa rüyamda gördüm diye mesaj attı. kaç defa geri dön dedi. vs vs... onu severek ondan ayrıldım. mantıgıma uymaya calıstım. ama onu hala seviyorum. unutmak istesem bile kendini unutturmadı bana. sürekli mesajlar attı hep. geçenlerde ona mesaj attım görüşmek istediğimi söyledim. sana bi kahve ısmarlayim dedim.

tam oturduk bi cafeye. eskilerden konu acıldı. beni bıraktın falan demeye basladı. bende pişman oldugumu söyledim. onu hala sevdiğimi söyledim. o ise gözlerime bakarak. hayatımda başkası var su an dedi! halbu ki kısa süre önceye kadar bana rüyamda gördüm bahanesiyle mesajlar atıyordu. yeni sevgilisi için onu seviyor musun diye sordum. hayır onu sevmiyorum dedi. seni seviyorum ama sana güvenmiyorum dedi.

şimdi de diyor ki ben seni aylarca bekledim. sen de bekle. ama sonu ne olur bilemem. zaman gösterecek diyor. üstelik başka birisi var hayatında. sanırım ona yaptıgımın aynısını bana yapmaya calısıyor. başarıyor da acı vermeyi. ama ben ondan başka birisiyle asla olmadım. ondan ayrılırken bile çok üzüldüm ben de acı çektim. ama sonunda kalbime söz geciremedim ve ona geri dönmeye calısıyorum su an. en kötüsü de hayatında birisi olması.

benim ona yaptığımın aynısını bana yapmaya çalışıyor acı vermeye calısıyor. herşeyi yüzüme vuruyor. ama ona unutmama fırsat bile vermedi zaten onu seviyordum hal seviyorum. mantıgımı kullanıp ondan ayrıldım ama onu hep sevdim. şimdi kalbime söz geçiremedim. onunla görüşmek isterken hayatında birisi olduğundan haberim bile yoktu. çünkü hala mesajlar atıyordu bana.

aramızda çok büyük bir fark var ben asla ondan başkasıyla olmadım. ama onun hayatında birisi var. üstelik bana dediği tek şey onunla seni unutmak için cıkıyorum. öylesine cıkıyorum. çok sürmez sanmıyorum zaten uzak şehirlerdeyiz. ama yine de kısmet!

deli olmak üzereyim ne yapmaya çalışıyor. ben ne yapmalıyım bilmiyorum. onu hala seviyorum ve su an çok acı cekiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar buraya yazmayı unutmuşum bu sorudan cok kısa bi süre sonra barışmıştık sevgilimle ve hala beraberiz :) yorum yapan herkese teşekkür ederim :)
Eski sevgilimi geri istiyorum, ne yapmalıyım?