Eski sevgilimi nasıl geri döndürebilirim? Ne yapmalıyım?

İyi akşamlar arkadaşlar. geçen konu açmıştım okuduysanız bilirsiniz ama ben gene de anlatayım.

benim 2 senelik bir ilişkim var yaklaşık 3 ay önce bitti ayrıldık ama ben hala seviyorum unutamadım. şu an tokattayım çıktığım kızsa buranın bi ilçesini kazandı ek yerleştirmelrde arkadaşıyla beraber 20 dk uzağımdalar. ben ayrıldıktan snra neyaptıysam döndürememiştim ben antalyada oturuyodum o sinopta uzaktan çıkıyoduk. şu an yakınız ama ben gene bişey yapamıyorum. arkadaşıyla konuşuyoruz ama konu ona gelince konuşmayı bırakıyo benimle. biraz önce kavga ettik facesindende sildi beni tek haber aldığım oydu onuda kaybettim. benim ne yapmam gerek nasıl geri döndürebilirim onu. arkadaşı diyor ki senin konun açılınca sen ona mesaj atınca sinir krizi geçiriyo tiksiniyo senden unut artık %0 bile ihtimal yok. ama ben genede vazgeçemiyorum. benden tiksinmesi hala seviyo olduğunumu gösterir sizce? eğer ki tamamen bitirmiş olsa benm yaptıklarım hiç umrunda olmaz bişey hissettirmezdi değilmi. cumartesi yanına gitmeyi düşünüyodum sizce gitmelimiyim gene küçük düşeceğim bişey değştiremeyecegm kesin ama genede kararsızım neyapmalıyım ben :S ?
Eski sevgilimi nasıl geri döndürebilirim? Ne yapmalıyım?