Eski sevgilimi geri istiyorum eski bzii geri istiyorum ne yapmaliyim?

Eski sevgilime çok kez yazdım aradım ayrıldıktan sonra ilk ben bitirdim çok güzel zamanlarımız oldu onu çok seviyorum hala ondan sonra hayatımda sırf o dönsün diye bir sürü insan geçti 56hafta oldu Kasım ayında aradı sarhoştu çok kez de yazdım daha önce ama son 5 aydır hiç yazmadım bir ara hikayeme girip bakmisti tepki gösterdim en son o oldu ztn ama 5 aydır birsey yok sadece ortak arkadaşımıza beni sormuş 20 gun once konusuyormusunuz nasıl falan diye sonra ben beyzaya dönerim de takılıyorum falan demiş hala aklindayim ve son yazdığımda bana hayatımda biri var falan diye yalan söyledi okulun önünde baya beni izledi ben bakmadım arkadaşım baktı bana söyledi hiç yüz vermiyorum ama bizi yeniden istiyorum eski bizi o gittikten sonra hiç birsey eskisi gibi olmadı çünkü hersey kötüye gitti büyük olaylar yaşadım her anlamda o varkende yaşamıştım ama onu yinede bırakmamıştım hala seviyorum onu o kadar büyük olaylar yaşamama rağmen beni aramadı sormadı ulaşmaya çalıştımı onu bile bilmiyorum sizce geri dönmesi için daha ne kadar sabretmeliyim ya da geri dönerim beni özlüyor mudur seviyor mudur benden sonra hiç ciddi ilişki yapmadı kimseyi paylaşmamis ve beni herseyine koymuştu profiline biyografisine falan kimseyi koymadı benden sonra bana bir tavsiye verin lütfen yardımınıza ihtiyacım var.

Eski sevgilimi geri istiyorum eski bzii geri istiyorum ne yapmaliyim?