Aşkımın bittiğini nasıl anlarım ve bunu ona nasıl açıklayacağım şimdi?

3 senelik uğruna bir sürü fedakarlıklar yapılmış(çoğu benim tarafımdan) fakat artık kangren olmuş kesilmeyi bekleyen bir ilişkim var. Sevgilimi 3 sene önce gördüm beğendim ben tanıştım. uzaktan akrabammış...İlişkiye başlarken ciddi başladık sonumuz evlilik olsun diye... Çok üstüne düştüm çok sevdim kendimden çok taviz verdim...Bunlara rağmen yalanlarını yakaladım başka kızlarla sanal ortamda konuştuğunu mesajlarını yakladım. bana karşı agresif,anlayışsız vs...Güvenimi yıktı.Son günlerde herşeye tartışmaya başladık en küçük şeylere bile.Bana direk küfür ediyor. Çok baskıcı çok üstüme geliyor.Yeri gelince çok romantik beni kimseye muhtaç etmez sahiplenir zaten sahibim gibi davranıyor ben böyleyim diyor.Son 2 aydır bana yaptıklarından dolayı ondan soğudum yani umursamıyorum artık...Bunları söylemedim ona fakat ayrılmak istediğimi söyledim beni asla ben onu istemesem bile bırakmayacağını söyledi sen ne dersen nasıl istersen öyle olucam dedi.Birbirimize ait iki köle gibi kurallarla yaşamamızı istiyor. Bu arada uzman çavuş. görüşemiyoruz zaten. Şu an onun ailesi benim ailem herkes biliyor 2 ay sonra nişanımız olacak. Ve benim ona olan aşkım bitti mesaj atmak bile istemiyorum fakat normal davranıyorum. Psikolojim bozuldu;telefoda sinir krizleri geçirip ağlıyorum. gün geçtikçe ne kadar zıt iki karakter olduğumuzu anlıyorum. En önemlisi benim gerçekleştirmek istediğim hayallerim var ve onunla birlikte olduğum sürece bu mümkün değil... Beni seviyor mu? Kesinlikle evet. ama yetmiyor...Başta aşıktım ölüyordum onun için beni o değiştirdi güvenimi yıktı saygısızlaştı defalarca ağlattı kısaca aşkımı bitirdi...ben böyle düşünüyorum.aşkımın bittiğini nasıl anlarım ve bunu ona nasıl açıklayacağım şimdi? şu an güneydoğu da görevde. yardımcı olun lütfen teşekkür ederim...
Aşkımın bittiğini nasıl anlarım ve bunu ona nasıl açıklayacağım şimdi?