Artık aklıma gelmiyorsa, onunla konuşurken veya konuşma hayalini kurduğum zaman heyecanlanmıyorsam, yaptığı hareketler gözüme batıyorsa ve başka kızlarla konuştuğu zaman kıskanmıyorsam eğer sevgimin bittiğini anlıyorum
Bana yaşadığım kazadan sonra bir gün ismimle hitap ettiği zaman anladım artık bitirdiğini ben kendiminkini anlayamıyorum şu an 3 yıl oldu mesela benim artık şeyimde değil bitirdim ama nasıl anlatabileceğim bilemiyorum söyle öfkeyle kaşlarımı çalarak bakmakla olabilir 🤣
Yani aslında o kadar da karmaşık bir duygu değil sevgi aşk biraz daha yapısal olarak tuhaf. Olsa da sevginin varlığını da yokluğunu da çok çabuk anlayabilirsin. Mesela adı geçtiğinde içinde bir hareketlenme yüzünde bir tebessüm belirtisi gözüne parlama gibi ufak tefek değişiklikler bile sevginin varlığınınd an söz ettirebilir... Bir çok insan için belirtiler benzerdir, sevgin kalmadığında günlerce ondan haber almasan merak etmez ona ulaşmak gibi bir derde düşmez hatta varlığını bile onu görünce ya da ona ait bir şeye rast gelince hatırlarsın bu sevgiliyken bile olabilir. Sevgi varsa belli eder kendini belli etmiyorsa yoktur demek lazım çok da kurcalamaya gerek yok illa minik kırıntılara sevgi diyerek varlığını kabul etmektense yok demek daha iyidir :)
gün için aklıma gelmiyor beni heycanlandırmıyor ya da içimi yakan birşeyler yoksa ki özellikle artık ayrıldık vs ise sürekli aklıma gelen gelmemeye başladıgında bianda unutuyorum ama başlarda acı veriyor öyle kolay unutmak yok
Kıskanmıyorsam; kimle, nerede, ne yapıyor diye merak etmiyorsan hatta ne sevgi ne de nefret yoksa yani nötrsem o zaman anlıyorum sevginin tamamen bittiğini.
Üstümde baskı hissediyorsam hakkettiğim değerin verilmediğini düşünüyorsam o kişi bana yük gibi gelmeye başlamışsa ard arda bana haksızlık ve hatalar yapıyorsa o ilişki biter o bağ kopar.
Onu anlamak zor ama sevmeyeni anlamak çok kolay arayıp eskimi unutamadım başkasıyla nişanlı olduğu halde onunla olucam ne yapıp ne edip diyorsa baba burdan uzamak lazım ufak ufak diyorsun 😎