Son zamanlarda çok tuhaf şeyler oluyor.
Önceden ben kavga ederdim bağırır çağırır savunur kendimi açıklamaya çalışırdım, artık hiç birini yapmıyorum. Sadece karşımdakini izliyorum tek kelime etmeye değer görmüyorum, cevap vermeye, yanında nefes almaya değer görmüyorum.
İnsanın içindeki sevgisi bitince karşındakinden nefret bile edemiyormuş bunu çok iyi anladım.
Nasıl böyle ruhsuz kalpsiz duygusuz bir insan oldum. Bunların hiç biri 1 günde olmadı çok eminim.
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevginin bittiğini bir çok şekilde anlayabiliriz ben mesela artık sevmiyorsam ona iyi davranmıyorsam bu şekilde anlardım. ama beni seven birine karşı sevgim bitmez benim. ama eğer sevdiğim kadın benimle ilgilenmiyorsa ya da bana zaman ayırmıyorsa ya da hareketleri değiştiyse bu şekilde anlardım. zaten sevgi bitince geriye hiç bir şey kalmaz. kişi artık o kişiye karşı yabancı oluyor tamamen
Tartışmak bile istemeyen birisi artık net sevmiyordur. Bir günde olmaması iyi bir şey, bazısı dakikada değişiyor çocuk gibi. Gördüm, oradan biliyorum. 😄
Bence artık hiç bir insani duygu beslemiyordur.
Bir insan için nefret hissi bile duymak çok önemliymiş.
Nefret bile edemeyeceğim insanlar oluştu.
Evet. Yakın zamanda kin ve nefret duyduğum birisi vardı, hiç birisi kalmadı. Tüy gibiyim.
Benim için bir rahatlamışlık duygusu olmuyor.
Boşluk hissi oluyor.
Onunla geçen zaman boşa geçmiş gibi, boşuna uğraşmışım boşuna çabalamışım gibi.
Hiç var olmaması gerekmiş hiç var olmamış hissi oluşuyor.
O zaman yokluğu insanı daha çok mutlu ediyor. Mesela kendime bakıyorum, yokken çok daha rahatım. İyiki gitmiş.
İnsan duygu ve hisleri tuhaf 😊
Karşındaki insan iğrenç olunca her duyguyu yaşıyorsun Kısa zaman içinde dhhd
Artık onunla vakit geçirmek işkence gibi geliyorsa bitmiştir ama bitmesin hiç
🤷🤷🤷
Eh tabi ki bilemeyiz ama bitmesin ya yine de
Hayırlısı
Aynen öyle
Gerçek sevgi bitmez. Heves biter ya da bazı şeyler tüketilmiş olur
En kıymetsiz ve tüketilen şey iyi niyet ve sevgidir.
İnsan en çok onu sevene değer verene zarar verir.
Nasıl olsa beni seviyor bana değer veriyor ne kötülük yaparsam yapayım beni affeder diye düşünür.
Bu yüzden en çok yarayı sevdiklerimizden alırız, aldığımız yaralar bizi onlara karşı bağımlı hale getirir.
Belkide sevdiğimiz için yara alıyoruz. Başkası aynı şeyi yapsa umursamayız ya da sevdiğimiz kişinin küçük bir hareketi bile bata bilir
Gerçek sevgi de biter. Eğer karşındaki sana kaldıramayacağın şeyler yaşatırsa o zaman içindeki sevgi nefrete dönüşür. Hatta bazen tiksinti alır içini. Cevap vermeye değer bulmazsın, sana oksijen israfı gibi gelir. İçindeki o bütün neşeyi, sevgiyi, huzuru öldürmüştür ama birdenbire değil zamanla..
Bitiyorsa gerçek sevgi değildir. Sevgi hayattır yaşam verir en katı kalpte bile çiçek açmasını sağlar.
Bak sana bir kadının hayatının özetini geçeyim. Erken yaşta evleniyor, eşini iyi birisi zannederek tabii ki körpecik bir kız kendisi.. Eşini seviyor.. Ama bir süre sonra kocası onu dövmeye, niçin kısa giyindin diyerek kıskanmaya ve bunun sonucunda yine dayaklara başlıyor. 365 günün 1 gününde evde yemek olmayınca ortalığı birbirine katan, elleri üşüdüğü için bulaşık makinesi alınınca "ne gereği var elinde yıkasın" diyen, kadına huzur vermeyen, eve kilim aldığı için bütün misafirlerin içinde tokat atan, başka bir gün tartışma esnasında kulak zarını patlatan, diğer bir tartışmada kadına vurduğu an bayılması sonucu korkup uyandırmaya çalışması vs. vs. Yaşlandığında da "benim sana yaşattıklarımı kızım yaşasın istemem" diyen adam.. Sence kadının içinde sevgi kalır mı?
@Alacabulaca peki o adamı nerden bulmuş 🤔
Bulmamış, adam neredeyse ailenin içinde yetişmiş. Tanıdıklarını zannederlerdi hep. Fakat kimse kimseyi tanıyamaz. Bazılarının gerçek yüzü evlendikten sonra çıkar, bazılarının yüzü ise görünmezdir
@Alacabulaca yorum yapmayım 😃
Kıskanmamaya başlıyorum, kişiye karşı heyecanım bitiyor, gün içinde aklıma zoraki geliyorsa ne naptığını falan merakta etmiyosam geçmiş olsun djd
Merak etmiyorsam , görmek istemiyorsam, görüşmesemde yapabiliyorsam derdimi anlatmıyor kıskanmıyor umursamıyorsam çabalamıyorsm
Uzaklaşıyorsa senden uzak kalmaya çalışıyorsa anlıyorsun..
Sen ilişkiyi çoktan bitirmişsin içinde. Sadece sesli söylemek kalmış. Onu da söyleyip toptan kurtul
Bilmiyorum benim gözümde anında siliniveriyor.
Ahsdd hafıza kaybıdır o aşko sevgi kaybı olsa duramazsın 😄
Olabilir xjdjd
Heyecanlanmayışımdan anlarım..
Özlemediğimi, konuşmak, görmek istemediğimi farkedince anlarım
Tahammül eşiğim düştüğünde anlarım.
Yerini nefret duygusu aldığı zaman
Peki neden evlisin hala
Bilmiyorum
İlgi istek azalir
Kendin açıklamışsın