Nişanlım ile çok kötü tartıştık?

Nişanlıma bana aşıkmısın yoksa sadece seviyormusun diye sordum o da aşk geçicidir sevgi kalıcıdır dedi seni seviyorum sana drğer veriyorum dedi ama bu beni çok kötü etkiledi bende ona bir kaç hafta konuşmak istemiyorum kafamı toparlicam dedim ve bişey söylemedi beni arama flnda demiştim sabah beni aradı acmadım baya aradı mesajlar attı ac bişey dicem amacım konuşmak değil dedi bişey söylicem kapat sonra dedi yok dedim o da mesaj attı bidaha beni ararsan ağzına sçrm dedi benim çok agrıma gitti ve nişan atıyorum dedi annene söyle bende biİmkiler e söylicem bitti bu iş dedi aradım actı ve bana baya kızdı niye acmıyorsun l*n dedi pislik gerizekalı dedi bidaha arama beni bitti bu iş dedi hayur saçmalama falan dedim çünkü onu çok seviyorum ve sonra kapattı telefonunu ben mesajlar atmıstım ac insan gibi konuşup bitirelim dedim o zman merak etme ağzıma sçacak olan kişinin peşinden koşmam zaten dedim o da teli açtıgında hemen mesaj attı seni seviyorum sensiz olamıyorum rüyalarımdasın sürekli sen üzülünce bende üzülüyorum seni düşünüyorum herAman hiç çıkmıyorsun beni heyecanlandırıyosun bunun adı zaten aşk dğilmi sana zaten aşığım beni sorularınla çıldırtıyorsun falan dedi bende hiç bişey demedim öylece kaldı ne tapmam lazım yardım edinn lütfen çok kötüyüm 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ben sessizliğimi korusam o bana adım atarmı?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala ses seda yok ikimizdende
Güncellemeler
+1 yıl
Barıştııııık 😂😂😂
Nişanlım ile çok kötü tartıştık?