sevgilimle ayrıldık... daha doğrusu pazartesi buluşacaktık bende pazartesi için iş yerinden izin almıştım.. akşam faceden yarın buluşamayabiliriz haberin olsun falan yazdı.. biraz konuştuk ben netten çıktım.. sonra mail atmış ayrılmak istiyorum böle olmuyor yürütemiyoruz falan filan epeyce bir şeyler yazmış... bende hiç cevap vermedim. tele mesaj attı faceye bak diye sonra aradı kaç defa aynı mesajı telden de yolladı ama ben hiç birine cevap vermedim.. sonra yine aradı.. pazartesi de aradı dün de aradı bugün de aradı.. ama hiç yanıt vermedim.. tirplerini çekemem diye mesaj attı yine cevap vermedim..sonra da aradı.. ama ben hep tepkisiz kaldım...
tamam ayrılmak istedi bitti daha ne arıyor ki?.. illa bi tepki mi vermemi bekliyor.. benim susuyor olmam onun ne düşünmesini sağlıyor olabilir? neden ısrarla cevap istiyor ki?
tamam ayrılmak istedi bitti daha ne arıyor ki?.. illa bi tepki mi vermemi bekliyor.. benim susuyor olmam onun ne düşünmesini sağlıyor olabilir? neden ısrarla cevap istiyor ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer