Acaba erkekler bizi konuşmadan mı daha çok düşünüyor 🤔?

Acaba erkekler bizi konuşmadan mı daha çok düşünüyor 🤔?
Gerçekten seven insan sevdiğini her zaman düşünür aklından hiç çıkarmaz, ama kadınlar bu konuda daha duygusal davranıyorlar, yani iç güdüleri ile hareket ediyorlar ve daha çok bağlanıyorlar. bu yüzden bir ilişkide takıntı boyutuna gelebiliyorlar yani vaz geçemiyorlar o ilişkiden, ve vaz geçseler bile yani o ilişki tamamen bitse ve tamamen ayrılmış olarak bile çok uzun bire o ilişki hakkında yakın arkadaşlarıyla konuşmaya devam ediyorlar, üzerinden çok zaman geçmesine rağmen. veya mutlaka eski sevgililerine dönmek istiyorlar. bu konuda maalesef mantık ya da duygularla değil. tamamen iç güdüler ile hareket ediyorlar. erkekler ise genellikle aşırı bağlanmadıkça biten ilişki hakkında çok konuşmayı tercih etmezler hatta ilişki ilk bittiği zaman genelde çok iyi olurlar yani pek hatırlamak istemezler hayatlarında ileriyi bakmaya devam ederler. buda aslında erkeklerin unutma biçimidir diyebiliriz. tabi ki burada karaktere göre de değişebilir yani her insan bir olmadığı gibi her erkek veya kadın için aynısını söyleyemeyiz. ama genel olarak kadın ve erkek arasındaki fark olarak. kadın ilk başta üzülürken ve eski ilişkilerini sürekli hatırlayıp konuşurken. erkek ise ilk başta unutur daha sonra üzerinden çok zaman geçtikten sonra başkasını bulamadığı zaman hatırlar. erkekler ilişkide duygusal olmayı genelde pek sevmezler. bu yüzden kızlara göre daha az konuşurlar.
Bunu dışında erkekler tabi ki sevdiği ve aşık olduğu kadını sürekli düşünür ve her zaman konuşmak isterler. hatta sevdikleri için her şeyi yapabilirler tabi ki kalpten severlerse bu durum geçerlidir. yani burada gerçek aşktan bahsediyorsak eğer.
Kısacası aslında küçük farklar dışında pek de farklı sayılmazlar, sevdikleri zaman gerçekten severlerse birbirlerini gün içinde sürekli düşünürler ve mutlaka merak ederler akıllarına her zaman sevdikleri kişi gelir.
Herşeyin bir sonu var önemli olan o kişi kötü bile olsa konuşmamak bence çok doğru illaki aklına gelir kötü şeyleri düşünmemek lazım ben önüme bakıyorum geçmiş bir tecrübeden ibaret herkesin yolu bahtı açık olsun hep böyle düşünürüm hayat herşeye rağmen devam ediyor yolda bile görsen selam vermek bile bir Erdemliktir dik durmak lazım bu gibi durumlarda yeni insanlar tanımak lazım aşk hayatımızda kısmen seçici olmak lazım bazı durumlarda ise yaş ilerledikçe aşk evliliğinden mantık evliliği düşüncesi ile insanlara yaklaşırız yaşın verdiği olgunluk işte.
Bitmiş ilişkinin ardından yolumuza devam ediyoruz. Bir yol arkadaşıyla yollarımız ayrılmış oluyor, artık onu düşünmenin, onun hakkında konuşmanın anlamı yok. Burada evli kadınların eşleriyle seks yaparken bile eski sevgililerini düşündüklerini okuyorum, şaşırıyorum. Kadınlar biten kitabın sayfalarını tekrar mı karıştırmak istiyorlar, eski sevgili ile ayrılmış olan yolların ileride tekrar kesişmesinin hayalini mi kuruyorlar, veya tekrar onunla birlikte olma hayaline mi sarılıyorlar, anlamak zor. Sahi, neden geride bırakamıyorsunuz?
Soruyu, "erkeklerin bitmiş ilişkiden sonraki halleri" diye anladım. Devam eden ilişki içinse, evet, arkadaşlarımızla ve sosyal çevremizle sizin hakkınızda konuşmayı sevmiyoruz, kendimize saklamayı tercih ediyoruz.
Geçmiş bende bitmiş bir şeydir.
Beni hayatında istemeyen kişi aklımda neden yer sahibi olsun ki.
Aklımda ve kalbimde sadece bir kişilik yer var.
Aynı anda bir çok kişiyi sevebilecek kadar gönlüm bol değil maalesef.
Ne kadar inandırıcı geliyor.
Galiba herkes yalan soyledigimi düşünüyor.
Cevap
16Cevap
Özelimi konuşmayı sevmem. Erkeklerde kendine saklıyor olabilir.😃
Biten ilişkilerin neden bittiğini, aslında nasıl olduğunu bunlar söylenir ama kısa süreli veya takılmalık ise bazen cinsel konulara da değiniliyor ister istemez. Bu durum konuşulur bazen hiç bazen az bazen çok kısacası.
Kadınlar yaradılışı gereği duygusal oldukları için unutmalarida kolay olmuyor haliyle vede herşeye bir anlam yüklüyorlar erkekler bu konuda daha mantıksal ve istikrarlı bir duruş sergiliyorlar onlar için bittiyse bitmiştir ve konu kapanmıştır
Herkes değer verdiği kadar hatırlanır bence. Siz siz olun değer verin ki bir gece vakti yanan sigaranın dumanında tatlı hayaliniz hatırlansın
Kadınlara beğendikleri kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerle mutluluklar dilerim. Ne adlarını anarım, ne kendilerini ararım...
Zor soru, bitmiş bir ilişkinin nesini konuşursun ki ztn
Bazı erkeklerin aklından bir an bile çıkmıyorsunuzz bazılarınınsa aklına bile gelmiyorsunuz
Kadinlar bence erkeklere gereksiz fazla deger biciyor. Erkekden bol bisey yok ortamda. Esas kullanip atilmasi gereken cinsiyet bunlar.
Onların da aklından çok sık geçiyoruz ama onlar söyleyemiyorlar bizim kadar
Valla ben sevmediğim ve bana ilgisi olan kızı bile anıyorum bazen haksızlık yaptimmi diye 😅
Valla bu sorunun cevabını bilsem anında yazıcam ama bilmiyoruz işte
Yaz direk düşünme
@petiborlice Neye göre yaz dedin bacım😂
Ben birini düşünüyorsun zannettim
@petiborlice Eximi düşünüyorum
Yaz bence insan bu hayatda en az bir kez reddedilmeli ve bir kadın hep erkekden adım beklememeli
@petiborlice Kız gruplarında bir daha mı gelicez dünyaya diyip gaz veren kız sen misin kanka😂 Yazıcam muhtemelen ama çok üzüleceğimi hissediyorum hayırlısı
Knk kız gruplarında bulunup hiç bir zaman yazmayan tipim ben 😂
Sadece içinde duygu barındırıyor ise bunu gizleyemen ve arkasında duran biriyim
Değmeyen biri ve sana yanlış yapan biri ise yazma
@petiborlice Knk dinlersen kısa özet geçeyim sana bana mesaj atabilirsin benim seviye yetmiyor
Takip etmem gerekiyor istek attım
Siz bizim içimizde konuşuyorsunuz..
Diğerini bulana kadar
Emin ol sandığınızdan fazla geçiyorsunuz
sorunu anlayamadım daha net açıkla.
Değişir 😅
Adı üstünde bitmiş
Geçmiyor sunuz
Ne yani kadınlar bitince hemen unutmuyormu?
hiç unutamadım 2.5 sene oldu
Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?