Konuşmayı geçtim bir de üstüne ''ben ayrıldım'' pozu kesenler var ahsh :D Sence hangi cins yapıyor bunu daha çok peki? 😏 Keyifli günler..

''Anca civcivler yer zaten..'' 😏
#smell

Konuşmayı geçtim bir de üstüne ''ben ayrıldım'' pozu kesenler var ahsh :D Sence hangi cins yapıyor bunu daha çok peki? 😏 Keyifli günler..

''Anca civcivler yer zaten..'' 😏
#smell
Yani kusura bakmayın ama bu konuda net bir şekilde göreceğim izlenimlerin ve tecrübelerim de bunu getiriyor bu konuda kadınlar daha çok konuşuyor, şimdi adamla evlenirken canım diyor gülüm diyor bir tanem diyor altın istiyor gümüş istiyor ev istiyor araba istiyor adam verene kadar çok iyi ondan sonra evleniyor birkaç hafta adamla s******** öpüşüyor her şey yaşıyor ondan sonra evliliklerde sıkıntılar başlıyor adam da ayrılma noktasına geliyor tamam adam da hatalı kusurlu olabilir adamdan ayrıldıktan sonra Yok ya diyor zaten orada adam değildi diyor Bir de diyor iktidarsızlığın tekiydi diyor o yüzden kadınlar bunu daha çok yapıyor bizzat şahit oldum yani kimse kendini kandırmasın erkeklerde de var ama kadınlar daha fazla
Kesinlikle kadınlar olduğunu söyleyebilirim. Şahsen ben hiç konuşmadım, konuşmam. Mecbur kalırsamda usulünce, menfi ve makul cümleler kurarak geçiştirim. İrdelenmesini istemem.
Cevap
12Cevap
Maalesef ki kadınlar. Erkekler sadece umurumda değil pozu kesiyorlar o kadar. Ama işin aslı öyle olmuyor işte 🤦♀️
Erkekler bunu daha çok yapıyorlar..
Bence erkekler daha çok yapıyor bunu. 😂 Bugüne kadar ki tüm ilişkilerim de son noktayı ben koydum. Genelde de kadınların son kararı verdiğini düşünüyorum çünkü kadınların mantığı farklı işler. Evet severiz, sahipleniriz ama olmayacağını anladığımız da o kararı da almasını biliriz.
Kadınlar atlatamadıkları ayrılık acısı üzerine konuşurlar daha çok lakin erkekler tam olarak açıklamada yazan detay üzerine konuşurlar. Yanii her iki taraf da konuşur ama konuştukları konular farklıdır.
Pirime ihtiyacı olanın daha çok konuştuğunu düşünüyorum erkekler bu konuda hayli meraklı ve dedikoducu
Erkekler kadın diyecek ama ben erkek diyorum🤔 eski manitasını her yerde anlatan o kadar çok erkek varki 🤮🤮
Erkekler. Bir de hic bitmeyen ask acilari yok mu kiyamiyorum yaa of
sesli yapanlar kadınlar erkekler ise abartıyor namusa laf söyleyenler erkekler o yüzden erkekler daha beter
Celal ile Ceren filmine bakarsak her 2 tarafta da. Gerçek hayat da böyle ama bence kadınlar birkaç boy önde o konuda yavrum :D
Katılmıyorum maalesef yavrum 😏
Bşr erkeğin kadın hakıkında konuşmadım konuşana da izin vermedim yakışmaz
Sadece bitince değil bitmeden, biterken ve bittikten sonra kadınlar..
Muhtemelen kadınlardır… 😅
Genel olarak kadınlar
Bana müsade biraz ormanda yürüyüş yapayım
Erkekten hiç dinlemedim kadınlar olmalı
Hımm bence iki tarafta konuşur yaa
Erkekler daha çok
Kadınların daha çok konuştuklarını tahmin ediyorum
Ahaha kadınlar gibi gozukswde erkekler net
kadinlarin sevgisi 3 gunluk oldugu icin 3 gun konusurlar 4. gun baskasi ile olurlar ksjfksjdk erkekler daha uzun konusur
Erkekler konuşuyor kadınlar daha da leş oluyor
Kim daha dertliyse 🙂
Genelde kadınlar konuşur.
evey tabikide kadınlar
Kadınlar tabi ki
Kimin daha çok sevdiği önemli
Erkekler
Her ikisi de bence
Erkekler
Kadın konuşur. Erkek yalvarır.
maalesef biz kadınlar...
kadınlar