Şimdi beni cevapla istersen. Ben şu manada sordum. Hani kadınlar için genelde denir ya kadınlar unutmaz uzun süre geçse bile o tartışılan konuyu yüzüne çarparlar vs. Peki erkek böyleyse? Unutmuyorsa? Koz olarak kullanabileceği bir şeyi bırakmıyorsa kadına yani...
Kardeş şöyle bir bilimsel mantık vardır: sorunlar çözülerek ilerlerse sıkıntı olmaz, yığılarak ilerlerse uyum kaybolur o ilişki toksik olur. Zorluk değil ki tamam mı devam mı şekilinde insan ilişkileri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir erkek 2 sene geçirdiği birini unutur mu sonuçta o 2 sene içinde her şey yaşanıyor iyi kötü gece gündüz konuşuyorsun hiç özlemez mi erkek
Ben soruyu bu anlamda sormamıştım.
Tamam ben bu anlamda sordum unutur mu
Bilemem.
Şimdi beni cevapla istersen. Ben şu manada sordum. Hani kadınlar için genelde denir ya kadınlar unutmaz uzun süre geçse bile o tartışılan konuyu yüzüne çarparlar vs.
Peki erkek böyleyse? Unutmuyorsa? Koz olarak kullanabileceği bir şeyi bırakmıyorsa kadına yani...
Mesela benim sevgilimde öyle biri hatta kendi diyor zamanını bekliyorum zamanı gelince yüzüne vurucam diye
Vursun da zaten iyi olur size.
Kes be bizde durduk yere kudurmuyoruz
Kadın olsun erkek olsun sana yapılan bir yanlışta güvenin sarsılmış olabilir
Güvenin tamir olana kadar zaten unutmamalısın normali bu
Yoo siz eski konuları ısıtıp ısıtıp erkeğin önüne koyuyorsunuz o da var.
Bunu yapan kadın sana hala güvenmiyordur ama haklisin kadınlar erkeklerden daha çok önem veriyor güvene
Erkek de böyleyse diye sordum.
Neyi unutamayan kardeşim eski aşkını mı
Eski tartışılan şeyleri kadınlae unutmuyor deniyor ya.
Erkek de unutmazsa?
Tartışılan şey neticeye ulaşmamışsa unutmaz
Tamam işte erkek de unutmazsa diyorum.
Sizin için zorluk mudur bu
Kardeş şöyle bir bilimsel mantık vardır: sorunlar çözülerek ilerlerse sıkıntı olmaz, yığılarak ilerlerse uyum kaybolur o ilişki toksik olur. Zorluk değil ki tamam mı devam mı şekilinde insan ilişkileri
Ben de pek unutup sineye çeken biri değilim ondan sordum.
Ee o zaman devam etmenin manası yok sil gitsin iki tarafa işkence toksiklik
Şu zamanda herkes toksik değil mi?
Öyle ama herkes birbirine tahammül etmek zorunda değil. Sonsuz anlayış gösterir herkes kafasından çıkmak lazım
Senin ilişkin var mı
Neden sordun
Merak.
Yanlış mı oldu?
Bütün duygularımı dolu dolu yaşayabileceğim bir kadın çıkmadı karşıma. Neden?
Çaktırmamak yeterli
Nasıl yani?
Aklinin baskasinda oldugunu belli etmeyeceksin
O manada sormadım. Yapılan bir şey anlamında diyorum.
Cinsellik mi?
Hayır yav.
Kötü söylenen bir söz. Bir yanlış vs.
Of ben hic oyle anlamadim
Buna göre aordum.
Sordum
Ben pek unutmuyorum da ondan.