Selamun aleykum,
Yasim 22, 2013 te evlenmistim esimin kaldigi sehire tasinmistim anne ve babasiyla yasamayi kabul ettim. 7gorumcem var (di) hepsi civarda kaliyor. Evlendikten sonra ablalari her gun gelmeye basladi buda bana batmaya basladi. Cunku ben esimle yalniz vakit gecirmek istiyordum buda o sekilde mumkun degildi ve annemle whattsapta paylasmaya basladim biseyleri esime soyleyemedigim siliyordum esimde bunu hep goruyormus bir gun patlamisti o gunden beri sogudu benden. Degisken olmaya basladi bir gun seviyo obur gun sevmiyo gibi ilk basta kavgalarimiz cok oluyordu dovusuyorduk agir laflar ediyordu ofkesinden buda beni agresif yapiyordu bu arada esim 23 yasinda gecen sene kavga yapmistik 6 ay ayri kaldik sonra tekrar birlestik ama isinamadi bana bir turlu bir gun cok seviyodu sevdigini cok belli ediyordu obur gun yabanci gibi davraniyodu. şu an 3aydir ayriyiz kavga etmistik cok zittik birbirimize iftara gelcekti ablasi o gun calismistim geldim eve yemek yapmaya basladim esim bana yarimsaat 1 saat kala buzdolaba cola koy demisti koydum meger dipfriz demis buna kavga cikardi ustume geldi filan ablasi 2yas filan buyuk esimden geldiler iste cocugunu emziriyoru gogusleri tamamen acikti esimde playstation oynuuyordu enistesiyle ama bakip duruyodu bende kizdim obur ablasina yazdim igrenc bakip duruyodu filan diye cunku biz yalnizken benimle hic ilgilenmiyordu playstation oynuyor annesi turkiyedeydi ve onunla konusuyor iliskiye bile girmiyorduk kirk yilda bir
olmuyo diye ayrilma karari almistik yine babam gile
geldigimde babam bosanma davasi ac dedi cok
aglamistim ertesi gun telefonda sucluluk duygusu
yasiyordu annem gille tatile gittim geldim o
sure icinde konusmamistik istememisti cunku o beni yerden yere vursa bile onu cok seviyorum esim somucta mihri vermek istiyor ama bosanma davasi acmiyor ne yapicagimi bilmiyorum ben onun ilk askiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Dua edin benim icin
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrilicicagimi dusundukce icim daraliyor nefesim kesiliyor kendimi suc veriyorum😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer