selam :) Ben yaklasik üc senedir kapaliyim, yaklasik 2 senedir de evliyim... 4 ay önce anne oldum❤️ Ama nefsim beni bu aralar her zamankinden daha da zorluyor... esim artik benimle disari cikmaz oldu, benimle artik birseyler yapmiyor, sürekli disarda sabahlara kadar, bir kac haftadir sürekli hafta sonlari Disco Lara gidiyo... bana sürekli laf sokuyor tipe bak su bu diye... bunlar beni daha cok zorluyor Sonucta o beni dinimize yakinlastirdi ve kapanmama vesile oldu ve simdi sadece Ben bu hayati yasiyorum ve o bambaska bir hayat... artik kendimi esimin yanina yakistiramaz Hale geldim... sanki köyden beni görücü usülü sehirli genc birisiyle evlendirmisler gibi... bir kac ay önce acilmak istedigimi dile getirdim ve esim cok sinirlendi bunun üstüne „ bosan benden esyalirini topla Annen gilin evine dön o zaman“ dedi... ne yapacagimi bilmiyorum ama böyle de kendimi cok kötü hissediyorum artik sanki basima silah dayamislar gibi kapaniyorum... 😢😢
Cevabın nedir?
Rabbim çocuğunu sağlıklı guzel gunlerde buyutmek nasip etsin. Eşin belliki cevresındekı bır kaç gereksız luzumsuz arkadaslarına uymuş. Gittikleri mekandakı görduğu kısıler ve eğlence aldığı alkolle (umarım almıyordur) etkılenıyor. Hatasını anlıycaktır o tarz yaşam cebınde para olduğu surece guzel gelır. Kendını sakın eşinin yanına yakısmıyorum dıye şartlandırma asıl o bu davranıslarıyla ben hanımımın yanın yakısıyormuyum dıye dusunsun, Eşin ne kadar laf ederse etsın aldırıs etme sen artık bı annesın artık öncelık evladın olmalı sen elınden geldığınce yuvana sahıp cık. nefıs ve seytan boyle anlarda bızı kolay ele gecırır. Ne güzel kapanmıssın güzel bı değişim yasamıssın bunu surdur eşinin tavrı ıcın ilerledığın guzel yoldan cıkma. Fesa rabbike fasbir (Rabbin için sabret). baktın duzelmıyor evladın ıcın kendı ayaklarının uzerınde durabılcegıne ınanıyorsan kendıne eşin olmadan bı hayat çizmeye baslarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin freni patlamış tutmuyor bayır aşağı iniyor. Umarım duvara vurmaz. Senin kapanmana vesile olmuş, yani bu adam az çok dine bağlı bir kişidir, ama şu an kızlar, alkoller , disco bar takılıyor. Sen yanında olmak için bile açılmak isteyince de yok olmaaz diyor. Valla kocanın psikolojisi bozuk. Seni köle diye almış, çocuğa baktırır, yemek yaptırır, kendi de herşeyi yapar, her haltı yer. Böyle biriyle yıllar geçer mi ya? Açılmak konusunda ise, zaten içinden o geçiyorsa açılabilirsin. Sonuçta içinden gelmeyen bir şeyi yapacak halin yok. Onun dışında da açık olmak malum ki suç değil. Açıkken de ibadet ediliyor, ya da işte öyle her neyse. İçinden geldiği gibi olur umarım herşey
06 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. Destek ararsan her zaman yanındayım. Yardım için mutlu ol :) Kocanda doğru yolu bulmalı yani
Soran+1 yılInshAllah :)
- +1 yıl
Evde mi bari eşin? Yoksa gitti mi yine
Soran+1 yılYok evde degil yoksa zaten Şu an burda olamazdim
- +1 yıl
Anladım, sen mutsuzsun o zaman baya?
çoğu erkeğin yaptığı: dini sadece kendi çıkarları için kullanırla: kadına yüklerler tesettürü sanki erkeğe farz değilmiş gibi.. yetmez: namusu, ahlakı; evin yükünü, çocuğun bakımını.. asla hiçbirini uygulamazlar ve yardım etmezler.. -uygulayanlar üzerine alınmasın, onlara değil lafım-
23 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@topaLhamsi ne keklemesi? Herkesin hayati öyle Dört dörtlük gecmiyor... bu da benim hayatim inanmiyorsan da yorumlarini kendine sakla ;)
+1 yılEvin için de kapanmak zorunda mısın? Ben olsam eşim için evde de süslenirdim ne bileyim makyaj yapar en güzel elbiselerimi giyer onu karşılardım onu eve bağlamak senin elinde tatlı dil, güler yüz, cilveli, işveli ol biraz bakalım ne olacak..
11 Yorumla
Soran+1 yılYok evde kapanmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
55Cevap
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüz kere yazdık.. Kapalılık ile tesettür aynı şey değil..
Tesettür her kadında otomatik ve dünyanın bütün ülkelerinde kadının doğasından geldiği için var. Kapalılık ise bir akım , bir moda ve bu 35 sene önce Şule Yüksel Şenler adlı ortaokul terk bir terzi çırağının kullanıldığı , Yeni asır ve zaman gazetesi sponsorluğunda düzenlenen halk konferanslarının eseri. Diyanet vakfı ( Diyanet işleri değil ) adında taklit bir dernek maskesi ile dolaşınca halk devlet sandı ve bunu aşağılayıcı sözleri yüzünden kendine güvenini kaybedip garip kıyafetlere sarınır bürünür oldu.
Oysa bu tür kapanmanın modeli Amerikalı Aktrist Catherine Hepbourne dur , bir filminden örneklediğini kendisi söyler.
Bunu bir de ne bildiği belli olmayan çıkarcı sarıklı cübbeliler de iyice hadis madis ile yeşertince , ortaya bir kapalılar denizi çıktı ve kulpu da " Allah için " oldu. Sıkılana da şeytan nefs falan filan korkutmalar sunulup direnmesi söylendi.
İşin gerçeği budur, kapalı giyenler de birbirini beğenmez ve dine uygun bulmaz. Bu durumda Kuranda da olmayan kıyafet hangisi? Ayetleri eğip büken de o şerrefsiz kuruluşlardır , cilbab çarşarfır başörtüsüdür diyerek örümceklerini yaymaya devam ettiler ortam da sulu olunca...
Madem Allah için , e rahibeler ölene kadar karşı cinse bakmazken bu kapananlar neden koca denen birine herşeyini açıyor çocuk yapıyor?
Asıl mesele şu ki , açılan kapanan konusu aslında ailenin " aa falanın açılmış aaa kapanmış " demesinden korkusudur, dinle değil çevreyle alakalı bir sorundur ama Allah kulpu hazırdır o baskı için.
Eşinle bu değil , daha farklı bir uyumsuzluk yaşadığın açık. Onu da tahmin etmek buradan ukalallık olur ama , çift ve aile psikologları bunun için yüksek lisans yapıyor, eğer gerçekten çözmek ister ; büyü cün hikayelerine saplanmazsan..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu böyle eş mi olur? Üstüne bir de kendini suçluyorsun..
Olayları yazmışsın ne güzel ama hiç mi anlamıyorsun eşinin ne haltar yediğini.. Nasıl hala onu sen kabul edebiliyorsun.. I gezsin tozsun sabahlara kadar o bar senin bu bar benim ama sen kös kös evde otur eşime yaranamadım diye zırla.. Ayrıl dediğinde de kork , sus. Bu kadar da at gözlüğü ile dolaşma be anacığım.
Eşin seni bu şekilde istemiş sonra da aslında senin kapalı olman ile alakalı olmayan bir sebepten ötürü gözü dışarı kaymış eve gelmez olmuş ortada senin tesettürlü olmanla alakalı bir durum yok bana göre.. Ortada yıkılan bir evlilik , ilgisiz bir eş var ve düşün ki sen açılmak istiyorum dediğinde zaten konunun bununla ilgisi olmadığı eşinin tepkisinden belli olmuş.. Bu evliliğin temeli sağlam değil ha yıkıldı ha yıkılacak ne haltlar yediği belli olmayan bir eşin var ve mutsuz olan sırf o istediği diye tesettüre giren evliliği de iyi gitmeyen sen varsın.. İyi düşün derim al karşına iyice bir konuş baktın olmuyor ayrılın bitsin.00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynen doğru söylüyorsun. Yanında kapalı bir kadın varken zebani dolaşıyormuş gibi hissediyor insan. Seni kapatıp, eğlenmeye gitmek çok afedersin nasıl bir o... çocukluğudur ona da henüz anlam veremedim. Senin özgür iradene nasıl karışabiliyor, bir de kucağına çocuğu vermiş. Seni köle isaura yapmış. Doğru söylüyor, kendi selametin için boşanıp, açılıp düzgün bir hayat yaşayabilirsin. Daha düzgün biri çıkar karşına.
011 Yorumla- +1 yıl
Euzubillahimineşşeytanirracim
- +1 yıl
Oha, PC ekranından 5 metre uzağa fırladım. Yapma bir daha şunu.
- +1 yıl
Sende bir daha böyle yorum yapma
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Selametle
- +1 yıl
O ne demek
- +1 yıl
Dalga mı geçiyon
- +1 yıl
Hayır, esenlikle gibi bir şey mi?
- +1 yıl
Esenlikle sağlıkla güle güle git anlamında
- +1 yıl
Peki, teşekkürler. İyi geceler.
- +1 yıl
Size de
+1 yılCanım sonuçta eşin senin dışarda da görüyor evde de görüyor, kapalı olmak demek bakımsız olmak demek değil, saçlarını boyat , mini elbiseler etekler al, dışarı çıkar gibi süslen, evde eşini öyle karşıla
10 YorumlaPoncik kötü bir durum ve bu durumun düzeleceğini sanmıyorum başka insanlar girmiş hayatınıza şimdi o evde ne sorunlar vardır aynı yatak ama kimse uyumuyor hep yalanlar dışarı başka sana başka ne bilim zor işin sonunda böyle yaparsa boşanırsın herşey bir yere kadar
00 Yorumlaher ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkürr edersiniz emin olun işe yararr
< >00 YorumlaSelam öncelikle hayat kısa nefs mefs boş iş nasıl istiyorsan öyle yaşa ister daracık tayt giy ister aç ister türban ister şalvar kısacası kafana takıcak kadar uzun bir hayat degil insanların ne diyeceginden cok senin ne istedigin önemlidir. Kolay gelsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKiyafetle alakasi yok acilmak isteyisim giysilerimden dolayi degil Ben zaten fazla tesettürlü seyler giymiyorum
+1 yılÜzüldüm, tipik her boku yerim ama sen hizmetçi gibi olmuşsun kafası, bence karşına al konuş, hoş böyle öküzlerle konuşması çok zordur, ama başka yoldan ilerleye bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Bak istersen avukat falan yardımcı olurum ama yinede öncesin de karşına al konuş önce derim, böyle tehdit ile falan olmaz bu işler hem suçlu hem güçlü olunmuyor gece gece sinir oldum böyle tiplere gıcık oluyorum
İdareci olmaya çalış kendini önemse biraz sen olmazsan bağzı şeylerin yürümüyeceğini anlasın biraz ilgi çekici ol bu tarz şeyleri dene eğer olmazsa boşa ne ağız kokusunu çekiceksin
00 Yorumlaniye açıkken dinsiz miydin?
eşine gelince salağın önde gideni.
çocuğuna acırım ikinizede acımıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama fazla bilgili degildim
+1 yılHep pempe dizilerden oluyor bunlar...
Fake soru trol cevaplar...11 Yorumla
Soran+1 yılFake soru degil gercekler bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem senin halini beğenmiyor hem de açılma mi diyor? Tuhaf
Ben de eşime kapan diyorum ama kapanmıyor keske o da senin gibi kapansa. Kıymetini bil dogru yol seninki.12 Yorumla
Soran+1 yılInsHAllah olur birgün
Cevap sahibi+1 yılAmin
- Diğer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yıleşin saçmalamış resmen. sana nasıl bu tarz sözler söyleyebilir. sen güzek bir kadınsın ki senle evlenmiş. senin gibileri arayıp bulamayan var. insan işte , aç gözlü doymak bilmiyor hiçbir konuda. üzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt malesef
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. sen sahtekarsın. aklınca kapalıları ve o zihniyeti kötülüyorsun. gercekten şeytansınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Hayir yapmiyorum ve benim yazdigimin hic biri sahtekarlikla alakasi yok Ben tam da bunlari yasadigim icin yazdim ve belki benim durumda olan kac tane kapali Kiz var benim yasadigimi yasiyan
+1 yıl
Kocan seni evde kaldim gorunmesin diye almis evlenince senle isi bitip seni kapatmis kendisi baskalarinin koynunda00 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden gözü dışarda olan erkeği ve annenin evine dön diyen erkeğe erkek denilebilir mi orası tartışılır ama ne diyeyim yazık
01 YorumlaKocan bencil. Kendi hayatını yaşayıp seni dışarıda bırakıyor. Bu da senin sınavın. Pes etme, aynı yolunda devam et.
00 Yorumla
+1 yılEşin, tekerlegi patlamis kamyon gibi gidiyor masallh kolay gelsin
10 Yorumla- Diğer konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk dogana kadar dunyanin en guzel esiydin simdimi tipe bak diyor mal
10 Yorumla
+1 yılBak şimdi öncelikle sakin ol 😀 eğer bu soru trol değilse Selamun aleyküm
Dediğine göre eşin vesile olmuş kapanmana doğrumu08 Yorumla
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Bak o iyi bir iş yapmış ve seni doğruya çağırmış sende uymuşsun belli ki şeytan kocanın yakasına yapışmış be onu yanlış yolda köle etmek istiyor
- +1 yıl
Sen , onun şeytanın hoşuna giden işlere dalmasını örnek alıp açılıp kendini onun yanına yakıştıracağına onu doğru yola çağır ve o senin yanına yakışmaya çalışsın
- +1 yıl
Yani kocanı kendine aşık etmek için açılman anlamsız kocana seni doğru yola çağırdığı günleri hatırlat ve yanlış yolda olduğunu söyle ona vaz geçirmeye çalış yani
Soran+1 yılHer yollu denedim hatta arkadasi Ya denedi ama o zaman hepimizden daha fazla uzaklasiyor
- +1 yıl
O zaman çok sağlam bir hocaya ulaş ve durumu anlat belki büyü yapılmıştır
Bunu yek başına yapma güvenilir iki üç arkadaşınla ortaklaşa yap hocanın yanına tek gitme ve bu durumu kocana bildirme
Soran+1 yılCok tsk ederim
- +1 yıl
ALLAH tan uzaklaşmak çare değildir
+1 yılBöyle bir sevabı yok ki içinden gelmiyor açıl isterse bıraksın dünyanın sonumu sana böyle davranan gidip dışarda bekar hayatı yaşayan biri için hayatını harcama bir daha gelmeyeceksin derim
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol
+1 yıldisco larada ne biçim rus, özbek, türkmenerle sevişiyodur, seni n'apsın kara böcük.
00 YorumlaSenin de mutlu olmaya bazı şeyleri yaşamaya hakkın var. Onunki nefis de seninki değil mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum ki Ben daha 25 yasindayim ve 60/70 yasindaki Teyzelerin hayatini yasiyorum resmen
Olumsuz vakalarda bugün. Bence artık durumu dillendirmelisin ilk önce ailenle konuşmalısın. Sonra eşinle
00 Yorumla
+1 yılvay beee.. adaletsizliğe bak.. adam keyfine baksın sen hapis.. ne biçim hayat bu.. boşan gitsin be kızım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyor artık onun icin kapanırsan böyle olur aldat o zaman sana değer vermiyorsa
00 Yorumla
+1 yılBoyle dsunme buda sennin imtahanin sabret allah sabredenlere beraberdir konsmak istermsn biraz mumknse ozden
00 Yorumla- Diğer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılSenle kapalısın diye dalga geçen eşin. Açılmana karşı olan yine eşin. Psikolojisi bozuk bir eş 😔
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Eee yani başka birşey düşünemiyorum. Saçmalamış biraz eşin
Soran+1 yılKatiliyorum
+1 yılGünaydın kapalı olmandan kaynaklanabilir mi olsun eşin zamanla alışır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kapali degilken böyle degildi
+1 yılPeki ne yapmayı düşünüyor sun aklımdan geçen şey ne Şu an
06 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyorum o yüzden burya basvurdum
- +1 yıl
Puanın var mı xper mesaj atblr msun
Soran+1 yılIlk kez burdayim bilmiyorum
- +1 yıl
Tak p at ozman o yeterli
- +1 yıl
Buldun nu yapmayı?
- +1 yıl
Sustun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasindasin cokmu isteklisin esin farkedemiyormu bunu😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldurumun kolay değil. konuşmak istersen yazabilrsin bana
00 Yorumla
+1 yılKapalı olmak ile seksi olmak adasında fark var evde de mi kapalısın sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Hayir degilim
- +1 yıl
Eee o zaman sıkıntı sende değil
+1 yılSen eşin istedi diye mi kapandın
25 Yorumla
Soran+1 yılHayir o sadece vesile oldu
- +1 yıl
Bak kardeşim burda saçma sapan paylaşımlarda bulunmuşlar. Birincisi bir kadın Allahın emri olduğu için kapanır. Ama öyle süslüman şeklinde değil gerçek Müslüman şeklinde kapanır. Ki buda allahutealanın kadınlara ne kadar değer verdiğinin göstergesidir
- +1 yıl
Sen oturup eşinle doğru düzgün konuşsana. Ben Allahın emri olduğu için kapandım de. Sen sadece vesile oldun de. Zaten evde yalnız kalmıyormusunuz.. Sen de kocanın yanında süslen püslen
- +1 yıl
Yani ille dışarıda yamyam gibi bekleyen erkeklerin için de saçı açık mı gezmen gerek... yapma güzel kardeşim.. Bu senin şeytanla ve nefsinle sınavın..
- +1 yıl
Allah seni sınıyor yapma... Namaza kurana dinine sımsıkı sarıl. Kimse kimsenin yerine yanmayacak cehennemde.. Herkes kendinden sorumlu. Al aklını başına..
sen gidersen diskoya bende acılırım de böyle dene nolcak bakalım
00 YorumlaTüm kötülüklerin anası erkekler galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılBu kız biLdiğin #Troll soru sormuş...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatim böyle napim
+1 yılBoşan abi Yani napacaksın
10 Yorumla
+1 yılboynuzlara kurdele lazımsa alalım.
00 Yorumla
+1 yılSen ölmüşsün de cenazen kalkmamış be
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol 😅
Nefsine uy tadını çıkart hayatın.
00 Yorumla
+1 yılTrol sorularda bu gece. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol ne demek?
+1 yıldety cok uzn kisa tutun snu yaa
10 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı hayatın. günahkar aile...
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. ee nefsi yenmek zor cennet kolay degil..
00 YorumlaDengesiz gerizekalının biriyle evlenmişsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılEvlenmeli ya artık mast ile. Nereye kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ates sönmez. Emin ol ama sönmesin güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılPekı herseyı paylasıp konustugun eglendıgın felan?
08 Yorumla
Soran+1 yılYok malesef
Cevap sahibi+1 yılpekı her konuda senı anlayıp yanında oluyormu senınkı?
Soran+1 yılDuruma göre
Cevap sahibi+1 yılpekı eklede dertleselım
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılhadı
Cevap sahibi+1 yılgelmedın?
Cevap sahibi+1 yılgormedın mı yazdıgımı?
+1 yılAslonda seviyor senı seni bırakmazda
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim ki öyledir... bir süre sonra insan burdan bile süpe ediyor
- +1 yıl
Öyle öyle istersen dene bu gece bak görecek sin ☺️☺️
+1 yılAçık olsan yine begenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde hazirlaninca Ohh kadina benzemissin diyor 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman oku kıskandır kışkırt biraz
00 YorumlaBide görmediklerin vardır boşan gitsin 😏
00 YorumlaSeninle ilgili bir olay sen karar ver
00 Yorumla
+1 yıleşinin ilgisini başka biri çekmiş gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok diyor :/ bende ilk ondan süpelendim
- +1 yıl
Var der mi
Vay be ise bak sen yanmissin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay şerefsize bak ya resmen aşağılıyor seni
00 YorumlaNaptın
00 YorumlaSaçmalık eşinin yaptığı sen ne düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılEsin cok tuhaf biri
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıl
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği