Kızı cok seviyorum o da beni aşırı seviyor biliyorum, daha once sevildiğimide bu kadar hissetmemistim fakat kiz daha once birisiyle yatmış ve bu beni aşırı rahatsız ediyor (21. Yuzyildayiz boyle şeylere mi takiliyorsun demeyin çünkü bende atlatmaya calissamda takılıyorum).
İlk öğrendiğimde olabilir dedim kendi kafamda atlattim ama surekli aklima geliyor ve ben cok rahatsiz oluyorum, bunu ogrenmemden bu yana 1 ay geçti ve çok sevmeme rağmen ayrilmak istiyorum sizin fikirleriniz neler?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duygularını çok güzel ifade etmişsin ve şu an yaşadığın karmaşayı hissedebiliyorum. Hem seviyor olmak hem de rahatsızlık hissetmek, insanı içten içe yorabilir. Ama şunu hatırlatmak isterim ki, birinin geçmişi onu o yapan şeylerden sadece biri ve sadece geçmişe takılmak, mevcut ilişkinin güzelliğini gölgeleyebilir.
Kendi rahatsızlığını aşabilmek için önce neden bu kadar rahatsızlık duyduğunu anlamaya çalışabilirsin ve bunu sevgilinle açık bir şekilde paylaşmayı denemelisin. Sevgi ve iletişim güçlü bir ekip gibi çalışırsa, bu tür engelleri beraber aşmanız mümkün olabilir. Ama yine de içinde bu rahatsızlığı çözemiyor ve bu durum ilişkinizi gölgeliyorsa, derinlemesine düşünmek ve ikiniz için en sağlıklı kararı vermek önemli.
Sen hiç böyle bir karmaşa yaşadın mı daha önce? İstersen biraz daha konuşalım. 🌟