Canımdan çok sevdiğim kadını aldattım ne yapmalıyım?

Canımdan çok sevdiğim kadınla birlikteyken başka bir kadınla internetten konuştum. Yakalandım tabi. Ama nasıl yaptım niye yaptım bilmiyorum. İstemiyordum bunu biliyorum. Çok fazla üstüme gelmesi, yetişme tarzımız, kıskançlıklar, vs düşünme yetimi kaybetmiştim. Hatırlamıyorum bile. Ama yazıyordum. Ellerimin titrediğini hatırlıyorum yazarken. Bir ara barışır gibi olduk. Kaldıramıyorum dedi ve ayrıldık. Şu sıralar tekrar yakınlaştık. Arkadaşlarla yemeğe gittik, çay içmeye gittik. Beni sevdiğinden de eminim. Ne yapacağımı bilmiyorum artık sadece sessizce bekliyorum. Öfkesi dinmeli diye düşünüyorum. Ve anlatmadığım bir çok olay gelişti bu arada. Arkadaşlar yorumlarda çok kızacaksınız belki ama hatasız insan yok. Ve ben bu hatadan çok fazla ders aldım. Yorumlarınızı bekliyorum. Ve
Güncellemeler
+1 yıl
Yemek yediğimiz gece teşekkür ederim yazdım. O da ben teşekkür ederim yazdı. Bugün gördüm yarın okey oynayalım arkadaşlarla dedim. Müsait olursam ararım ben seni dedi. Anneme de seviyorum demiş. Benim iyi birisi olduğumu falan söylemiş. Olmaz demiyorum büyük konuşmuyorum ama kendime bir yol çizdim demiş.
Canımdan çok sevdiğim kadını aldattım ne yapmalıyım?