Sevdiğim kadını aldattım bilmelimi?

Benim yeni 1 yıllık bir ilişkim var ve onu geçen yıl okuldan bir kızla aldattım kız sürekli peşimden gezen bana ilgi veren bi kızdı kaşardı ama ben sadece arkadaş uzaklığında durdum her kavgada ona git diyip duruyordu eski okuldaki bir kız arkla konuşurken video atmıytı makyaj yaptıktan sonra ama ben istedim şakasına, daha sevgilimle sevgili değildik ama o hep bunuda dedi o kız sana video atsın diye ama ben hiçbirzaman onu kırmak istemedim. Yine kavga ettik bu baya büyük oldu ben baya kırıydım ki tüm gece ağlamıytım hatam nerde diye. O gün öğlen o okuldaki kızla karşılaştık halimi hatrımı sordu sevgilimle kavga ettik dedim oda sarıldı öptü ben şaşırdım bişey diyemedim çünkü ondan beklemiyordum. Behde öptüm ama ayrıldık ben kaç aydır o kıza yüz vermedim ve her gece vicdan azabı yaşıyorum kızla evlenmek istiyorum yazın ailesiyle tanışcam hani okadar istiyorum sizce söylemeliyim?

Bilsinmi
Bilmesinmi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu ona diyemem. Dersem genetik ailesinde kasılma hastalığı var annesi direkt kalp ta var sanırım. Ben onu dersem üzüntüden ona zarar gelir, ben hergün bu yükü taşırımda kıza bişi olursa? Yok ben bunu diyemem. Fikir belirten arkadaşlara teşekkürçederim.
Sevdiğim kadını aldattım bilmelimi?