Merhaba Sevgilimle 6. ayımız çok hızlı başladık ailemle tanıştı ancak 8-10 gündür ayrıyız. ben çok kıskanç bir insanım erkek arkadaşım bu durumdan rahatsızdı sürekli onun üzerindeydi gözlerim ona baktın bunu beğendin, bana güven güvenmiyorsun ki diyordu her tartışmamızda. biraz bana izin ver sen eline almış yönlendiriyorsun bırak ben içimden geldiği için yapayım falan derdi. En son bayramda eski sevgilisini aramış ve bu yüzden kavga ettik bana canımı yakanın canını yakmak istedim dedi bir an aklıma geldi dedi büyük kavga ettikben ona vurdum o da bana vurdu ayrıldık. Aradı mesaj attı özür diledi bitmesini istemiyorum belki de bu bizim için dönüş noktası daha çok tutunuruz birbirimize falan dedi. Ben hep reddettim ara ara aradı mesaj attı. Enson biz böyle bittik ya allah belamı versin dedi. En yakın arkadaşı bitir gururlu ol biraz o seni hak etmiyo rahat adam sen acı çekersin dedi, ortak arkadaşımız da bence bırak dedi o çok rahat geldi bana atlatmış görünüyor dedi. Seviyorum içimde yapılan şeye karşı bir nefret var ama bitmesini istemiyorum. antideprasan hap kullanıyorum yatıyorum kalkıyorum hep aklımda Lütfen Yardımcı olur musunuz düşünceleriniz ne, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen açıklayıcı cevaplar verir misiniz. İlaçla duruyorum psikolojim bozuk. Yol gösterecek yardımcı olacak yorumlar lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer