1,5 aylık bir ilişkim oldu. 2 gün önce ayrılmak istedi. 2 yıllık bir ilişkisi olmuştu. O kız bana instagramdan mesaj attı. Hala çıkıyo musunuz diye sordu. Onu sorduğu dk sevgilim ayrılmak istediğini msjda belirtti. Aynı dk yazdılar yani. Sevgilime ayrılma sebebinin o kız olup olmadığını sordum onunla alakası yok. Konuştuk ama barışmadık dedi. Yalan söylemiş bana. Bugün kızla konuştum. Aramızda bu konuşmalar geçti; O yalancı herife sordum bunu. Ne demek oluyo dedim. Beni karıştırma dedi. İşim gücüm var boş şeylerle uğraşıyorum dedi. Kız inadıma whatsappda onu çok sevdiğini söylemiş ve ekran fotosu alıp bana attı. Onun kalbinde hep ben vardım dedi. O herife mesaj attım. İkinizi de Allaha havale ediyorum dedim. Ahımı almış oluyo mu ? Yaptıkları yanına kalır mı sizce ?
Vay be nasıl bir kızmış bu kızda denmez şeytan.. Yani böyle oyunların içine giriyor sonra sana yazıyor ve doğuysa o çocukla beraber mutlu olacağını sanıyor. ilginç çocukça ergen işi durumlar. Fazla uzun değilmiş beraberliğiniz boşver üzülmeye bile değmez böyle şerefszler daldan dala konar mutlu falan olamaz. Senin duygularınla oynamış büyük günah Yanına kalmaz Allaha havale et boşver
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
aten Allaha havale ettim onları. O kızın söyledikleri canımı sıktı sadece :/
Dikilmiş şeyin davası olan olmuş artık bu saatten sonra yapılacak birşey yok. İki ağlar, zırlarsın, biraz beddua edersin, biraz dondurma-çikolata yersin, romantik komedi izlersin sonra unutur başka birini bulursun.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üzülmüyorum. Tek istediğim yaptıklarının yanlarına kalmaması
Yaptıklarının yanlarına kalmaması diyorsun o zaman kötüyle kötü olucam diyorsun. Değişen birşey olmaz böyle davranarak içinin rahatlayacağını düşünüyorsan kendini kandırmış olursun.
Ah guzelim öyle değil . En ufak kavgada neden ona boyle davrandin nden bana bu şekildesin diye sürekli anlaşmazlik cikacak. Bak 5 senelik ilişkimiz vardi bizim kiza dedim bana mesaj atiyor soyle atmasin falan dedim kiz biz arkadasiz diye kandirdi beni sonra ayrilmislar kendisi geldi anlatti. Ve benim cikrigim kisi kapima kadar geldi yalvardi baristim. Sonra aramizda hep o kiz sorun oldu neden onla ciktin onla bulustunmu vs. Kiz şu an nişanlandi hala sorun ediyodum ben onu
Canm benim resmen duygularınla oynamış resimdeki konusmalarada bakaraktan bırak onlar iki serefsz takılsınlar. Birlikteliğin olduğu insan karaktersiz her haliyle belli zaten kızda pek sağlam bir ayağa benzemiyor gibi duruyor. Sen Allah'a havale et ah alan ah ceker merak etme bir dahada hayatına alacağın insanları iyi ölç biç tart kendine yazık etme.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın. Kız iyi ayak değil evet. İkisini de Allaha havale ediyorum. Yaptıkları yanlarına kalacak diye korkuyorum :/
ALLAH ERKEĞİ ÇOK ADAMI AZ YARATMIŞ. ADAM GİBİ SEVENİ BUL. KENDİNİ HARCATMA HERKESE. BU NE YA BÖYLE. KIZLAR AĞLATILMAK İÇİN YARATILMADILAR. AZ ADAM OLUN LAN!!! O ŞEREFSİZİ TAKMA. KONUŞMA BİLE. ENGELLEME WHATSAPPDA. HİÇ BİRŞEY YAPMA SAKIN. O KŞR ALAY EDER SENLE. KENDİ AMELELİKLERİ
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızı instagramdan engelledim, çocuğu engellemedim sadece numarasını sildim. İkisini de Allaha havale ediyorum
Tatlım bak bana bunları çok söyleyen oldu ama ben dinlemedim mesaj attım aradım konuştum aranızda ne var ne var diye eşeğin aklına karpuz kabugu soktum resmen o yüzden üsteleme kesinlikle ne onunla konuş ne o kızla konuş ahını tabikide aldı yanına kalmaz Allah çok büyük görürsün öyle bir tepe takla olur ki sen dediklerimi yap lütfen yazma haklıyken haksız duruma düşersin kafanı meşgul et ve Allaha sıgın
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kızı engelledim. Çocuk da zaten inkar etmiyodu. Beni katıştırmayın diyodu. Ben sorduğumda onunla barışmış olsaydık söylerdim diyodu. Çocuğun numarasını da sildim
Çok iyi yapmışsın canım bak ben zamanında yazdım sen ahımı aldın iöyle böyle yalvardım resmen ama gurursuz olan ben oldum ama ahını çeker sana çektirdi Allah tarafından kendiside senden çeker sana muhtaç olur sen yeterki sessiz kal gururunu koru haklıyken haksız okupta koz verme kendisi desin ben ayıp ettim diye elbet görecek hatasını 2 yışlıkla mutlu olsalardı ayrılıp sana gelmezdi zaten için rahat olsun dediğim gibi kesinlikle sessiz kalacaksın kendi halinde takılacaksın
Evet benimki vardı benden ayrılıp 2 yıllık sevgilisine gitmişti ayrıca biz cinsellik hakkındada herşet yaşamıştık ilkimdi ilkim diye nolur gitme diye yalvardım hasta yattım küfürler etti engelledi heryerden o kızda benim yakın arkadaşım gibiydi kızlada tartışmamız oldu gurursuz dediler adımı çıkarmaya çalıştılar 5 ay peşinden koştum ama küfür yedim daha birçok şey.. sonra sabrettim sessiz kaldım dedim sus Allaha sıgın şimdi bile bak 1 yıl oldu hala bna mrsaj atar nolur konuşalım diye yalvarır bu srferde ben engelledim herkes yaşattıgını yaşar bitanem unutma ve canını sıkma dediklerimi yap Allah gerisini halleder
Ya dediğin gibi olmazsa :( ya yaptıkları yanlarına kalırsa :( 2. hayal kırıklığım bu benim. Kız zaten ulaşamaz bana. Çocuk da ağır biraz. mesaj atmak istese de atmaz sanırım
İstediği kadar ağır olsun bak benim o bahsettiğim kişi ben 18 yaşındayken kendisi 21 falandı yani ağır biriydi okulda saygındı hatta ama hani? Şimdi görenler diyor bu o değil yuh nasıl yalvarıyor gelmese bile öyle olmasa bile bu dünyanın diğeride var hakkını helal etme gerisini hallolur
Eski sevgilisi tam idiotmuş. Ondan sonra benle nasıl olabildi diye sordun mu hiç kendine yoksa kızın yazdıklarına üzüldün mü? Sen ahı mahı boşver yaptıkları yanına kalmışmıyı da ama sen arkan da bırak yoluna devam et🎀
Valla helal olsun sana. Bence bu kararın sana öyle güzel kapılar açacak ki. bir bakmışsın sana değer adamlasın. Aklına gelirim artık biri demişti bana diye 😁
kaderci bir insan değilim ama edenin bulduğuna çok şahit olmuşluğum ve inancım var. Sen onların yaptığını yanlarına kalmamışlığını boşver de yarına çok güzel uyan. Bu benim hayatım hak etmeyende olmayacak o hayatta de. Yarının değerini bil.
yanına kalmaz bu kız kaşar büyük ihtimalle yarın öbürgün birini bulur onu aldatır onu bulanda bunun kaşar oldugunu anlar bırakır ikisinin de cezası çekilir bak sana ne olacagını yazdım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız beni seviyo, onun kalbinde sadece ben varım dedi. İkisini de Allaha havale ediyorum. İnşallah bu yaptıkları yanlarına kalmaz
yanına kalmaz merak etme benim kalbimi kıran kıza hiçbirşey yapmadım 1 ay sonra sana aşık oldum dedi bende alay ettim senden bulamazlarsa cezaları dünyevi adaletten bulurlar merak etme.
Aynen ole maalesef o kadar deger veriyorsun sacini supurge ediyorsun sonra kendini ole aptal kullanilmis hissediyorsunki ben bu yuzden hala bazenleri kendime gelemiyorum ins atlatirsin bende benzer bir durum yasadigim icin seni cok iyi anliyorum...
Aynen bole dusundugune sevindim bende ayni senin gibi dusunuyorum kurtulduk cok sukur dusunsene bir omur boyu bole birisiyle yasadigi surekli entrikalar surekli sacma sapan insanlarla ugrasmak allah bizi buyuk bir dertten kurtardi belkide ilerde daha kotu seylerle karsilasmamamiz icin koruyor bizi..
Sakın Beddua Etme! ALLAH (C. C.) Adil ve Hakimdir. Her Kim Zerre Kadar Bir İyilik İşlemişse Onun Mükafatını Görecek ve Zerre Kadar Şer İşlemişse Onun Cezasını Çekecektir.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beddua etmedim etmem de. Allaha havale ettim. Tek istediğim yaptıklarının yanlarına kalmaması
Arkadasin dedigi gibi bela okuma allaha havale etmen iyi olmus bende buna benzer birsey yasadim allaha havale ettim ama hakkimi helal etmedim ins hakkimiz kalmaz ne diyeyim allah yardimcimiz olsun..
Ulan nasıl bir serefsizliktir bu ya kardeşim benim yazık üzülme
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onunla sonraki gün ayrılmışlar. Bu olaydan 2 hafta sonra mesaj atmıştı bana. Hataydı ama emin ol ayrılma sebebim o değildi. sonraki gün ona da hata olduğunu söyledim ve yol verdim demişti. Şu an kız başkasıyla çıkıyo. Çocukla da o konuşmadan sonra barıştık ama 1 ay sonra falan yine gitti başkasıyla çıktı. Şimdi de başkasıyla sanırım bilmiyorum.
En İyi Cevaplar