Esim aldatti beni ve dovdu :(?

Arkadaslar once lutfen bu konuyu ciddiye alin ve yardim edin bana. Esim ile 2 sene ciktik 1 sene nisanli kaldik ve 2 senedir evliyiz. Cok seviyoduk bir birimizi ama annesi onlarin dairesine tasinmamizi istediler bende kabul etmesemde zorla ettim. Kaynanami Allaha hvale ediyorum ! Ben annemin yanina gittim 2 gun kalmak icin ayni mahde oturmuyoruz. Ve kaynanam beni hic istemedi hep siddet uyguladi. Kocamda annesinin tarafina gecti. Kaynanam kendisine inandirdi yemeklerime tuz atti dolaplarimi darma dagin etti kocama pis gosterdi. Ve benim yokmugumu bilip kocam eve kadin atmis kaynanamda bundan haberdar olup bana soyledi bosanicagimi bildigi icin. ayrilmak istedim bosanmà ostedim esim dovdu napicam :( esimin bir ablasi var o annesinden beter evli babasi ise vefat etti :( yardim edin aileme soylesem beni oldurur eve kilitledi beni :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaslar polise giderim ama gittikten sonra koruma vrip bana bakarlarmi cunku calismiyorum annemlere gitsem gelir beni oldurur ya :( o yuzden polie gitmiyorum eger yardim ederlerse giderim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar aslinda sorum polise gitsem yardim edelermiydiydi ondan korkuyordum cok tsk ederim gercekten hepiize tsk ederim polise gidip dava acicam bunserefsizleri gormicem latlanmicam
Esim aldatti beni ve dovdu :(?