Esim beni aldattı?

2 aydır evliyiz son zamanlarda eşimden şüphelendim bana karşı ilgisiz ve soğuk davranıyordu keza afedersiniz yatakta bile ilişkimiz iyiyken artık son 1 haftadır dönüp uyuyor asla yakınlaşması yok ben yakinlastigimda ise beni itiyor ben bunlardan şüphelenip telefonuna baktım dün sabah whatsapina girdim ve engellediği bir kızın numarasını gördüm o bu esnada uyuyordu sonra kendi telefonumdan kizin numarasını alıp mesaj attım eşimin ismini verip nereden tanıyorsunuz dedim bir saat sonra mesaj geldi eşinizi iş yerinden tanıyorum 21 eylülde benden numaramı istedi fakat profilinde evli olduğunu görünce bana yazmamasini söyledim ama eşiniz konuşmak için çok diretti beni sıcak ve samimi bulduğunu ara sıra konuşmak istediğini söyledi ve bende kesinlikle reddettim dedim kiz böyle dedi ve isterseniz mesajları da size atayım dedi atın lütfen dedim ve gerçekten eşim günaydın yazmış kiz evli olduğunu bilmiyordum diye reddetmiş eşimde yanlış anlasildiysam kusura bakmayın amacım tanışmakti farklı değildi deyip diretmiş kızda engellemiş. Ben iki gündür çok kötüyüm ne yapacagimi bilmiyorum yardım eder mısınız

Esim beni aldattı?