Eşim bir haftadır bana küs nasıl barıştırabilirim?

Arkadaşlar eşim bana bir haftadır küs artık barışmak istiyorum bir türlü sesi çıkmıyor susuyor,ben yokmuşum gibi davranıyor nasıl barıştırabilirim onun için herşeyi yaparım bir olay yüzünden oldu kısaca benim arabayı garajdan çıkarırken sag önden arkaya kadar çizilmiş ama çok çizik vardı bende buna çok kızdım bir haftadır yataklarımız Ayrı, konuşmuyor,beni gördükçe gidiyor başka odalara,ben onu serbest bırakmak açısından dışarı gidiyorum yemegi felan dşarda yiyip eve geç saatlerde geliyorum zaten ben geldigimde uyumuş oluyor ev sessiz bir yatak odasına girip bakıp ve geceligimi alıp çıkıyorum arabanın boyasınıda yaptırdım,bir haftadırda hiç uyuyamıyorum sanna ihtiyacım var Diyorum dinlemiyor,araba ondan degerli Degil,ben genelde işte oldugum için dışarda oluyorum o yüzden vaktim olmuyor sizce nasıl barıştıra bilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkür ederim ilk önce evde biriktirdigim paranın hepsini aldım sonra alışverişe çıktım sevdigi şeyleri almak için ilk önce kocaman bir ayıcık aldım sonra 20 tane kırmızı ve beyaz gül aldım sonra altın kolye ile tek taş yüzük aldım,ordan beden ölçülerini bildigin için kıyafet almaya gittim kıyafet aldıktan sonra arabaya benzin alıp dogru babamgile ordan onları alıp eşimin ailesinide alıp evin önüne geldim herkes indi önden onları bıraktım ben bi 10
Güncellemeler
+1 yıl
dakka sonra kapıyı çalıcaktım öyle anlaşmıştık durumu biliyorlardı bana kızdılar haklılarda,ve kapıyı çaldım içeri girdim herkesin önünde özür diliyip tektaşını vek kolyesini takıp gülleri verdim o güzel yüzü yeniden gülüyordu ve ona bir süprizm daha vardı benden istedigi markasını veremiyecegim 0 km arabayı ben sipariş vermiştim daha önce den malesef bugün gelemiyecek ama yarın kapıda olacagını söylemeden önce herkezi evine bıraktım geri geldim ve söyledim çok mutlu olmuştu arabayıda
Güncellemeler
+1 yıl
İyi oldugunu söyledm sürekli gözlerinin içine bakıyordum oda benim gözlerime bakıyordu, bu gece çok güzel olacagına inanıyorum ...:)hepinize teşekkür ederim şimdi diyeceksniz bu kadar parayı nerden buldun 2 yıldır biriktiriyorum ordan aldım biraz yüklü bir miktar...Seni çok seviyorum güzel karıcım aslı yapdıgım eşşekligide geçdi bir metal parçası işte araba...<3 arkadaşlar siz siz olun karılarınıza iyi bakın,tekrar sevgilimin kollarında olmak güzel..:-)
Eşim bir haftadır bana küs nasıl barıştırabilirim?