Eşimle bir haftadır küsüz?

bir aylık evliyim otele tatile gittik arkadaşlarımızla kendisi erkeklerle tüm gün okey oynadı. Bende tek kalmamak için kadınlarla takıldım otelde akşam ben ona kırıldığımı söylemek isterken bir de ne göreyim bir tripler atıyo konuşmuyo benimle. Karşısına geçtim konuşmaya çalıştım sorunu kulaklık takıp beni dinlemedi en son kulaklığı çıkarmasını söyledim biraz konuşunca bana hakaretler etti senin popon kalktı orada burada sürtüsoun ben kimim sen kocanım benden izin alıcaksın falan yani hem suçlu hem güçlü inanamadım. tartışınca beni iteledi çık diye falan bir haftadır konuşmuyorum çok kırıldım ettiği hakaretlere tahammülüm yok beyefendi kendisi de şu an sanki hala ben hatalıyım daha fazla susuo oysaki kırıldığımı belli etmek çabalıyorum ama yok kendisini üstte görüyo. velhasıl ben evliliklerde küslük olmasının doğru olmadığını düşünüyorum bu çok farklı bi durum bana hakaret etmesi üstelik iki defa konuşmak için benim onu karşıma almama rağmen o hatasını anlayana kadar ben susucam mesafeli durucam haa o da aynı davranıyo inceldiği yerden kopsun o zaman çünkü şu an benim adım atmamı haketmediğini düşünüyorum. Sizce doğru yoldamıyım. üçüncü bir göz olarak bana bi yorum yapabilir misin

Eşimle bir haftadır küsüz?