Evliyim 1 cocuk var. ama mutlu degilim. ayrilmaya degermi? Kendimi yipratmaya? Maddi durum cok iyi ama 10 yildir ne bir tatile gideriz neden carsiya. tek yanliz evde oturuyorum. esim surekli disarda. kadinla gezilmezmis. ustelik bnde heryere gidemm. gece gelir ne sohbet ne birsey. boyle omur gecermi? Cocuk icin katlaniyorum ama bn yiprwniyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılBu vereceğim fikir veya yorum birçok kişi tarafından yanlış anlaşılacaktır hatta sende tepki göstereceksin. Sen ayrılmayı düşündüğün ve çocuk nedeniyle katlandığını belirttiğin için söylüyorum. Her bayanın B planı olmalı. Bu nedir, evliliğin süresince kenarda bir birikim yapmak. boşandıgın zaman kımseye muhtac olmamak ıcın.. Öncelikle dileğim yuvanın kurtulması. Sen bu konuyu fikir olarak dahi buraya yazıyorsan zaten sen ayrılacaksın bunu kesinlikle yapacaksın. İnsanın fikri neyse, zikride o olurmuş. Kendi hayatını ve artık mutlu olmak isteğini mi? savunacaksın. Yoksa çocugum küçük ben olmadan yaşayamaz onu aile ortamından mahrum etmiyeyim mı? diyeceksin. Ya kendini, ya da çocugunu sececeksin. Allah kimseye göstermesin, evli olupta yalnızlığı yaşıyrosun.. bu Yalnızlığın en kötüsüdür. Peki şöyle yap, sende mutlu olmak en azından güvendiğin bir omuz istiyorsun seni düşünmesini istiyorsun. Gece onu düşünüp uyumak, sabah onu düşünerek uyanmak istiyrosun.. Aşkı hissetmek istiyorsun.. Bu şekilde bir ilişki yaşamayı dene. Hiç bir kadın eşini aldatmaz. Öldürsen aldatmaz ama taki erkek eve geç gelmelere başladı ise, en önemlisi eşine gereken ilgiyi vermiyor ise işte o zaman ister istemez karşı cinsten birine güvenmek istiyor. Kendini huzurlu hissedeceksen bunu dene, belkide o kişiyi tanıdıkca eşine haksızlık yaptıgını dusunecek yenıden asık oalcaksın... Ayrıca o hayatına alacağın kişi senin bir anne olduğunu sorumluluklarının oldugunu bilmeli. Ve flört edeceksen de çok dikkatli olmalısın. Bu durum ortaya çıktığı takdirde boşanma olur ise çocugunu tamemen kaybedersin. Bunun bilincinde ol lütfen
02 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumun yanlış anlaşılır bir yanı yok, direk kadına eşini aldat diyorsun. Kınıyorum sizi.
- +1 yıl
Tabııkı yanlıs bır onerı fakat ayrılmak ıstemeyen fakat ilişki anlamında mutluluk ısteyen bırı baska ne yapabılır... Elınde başka çaresi var mı... Ayrıca altta yorumları okursan kaldıkı bır bayan da aynı yorumu yapmıs aldat demiş... oysa bu fıkrı sunarken bıle basına gelebıleceklerıde belırttım...
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında evlendiğinizde bu durumu öngörmüş olmanız gerekirdi. Çevre olarak mutlaka tanıyıp evlendiniz.
Sanıyorum o zaman " zenginlik " bir önemli etken idi.
Oysa şimdi " önemli bir etken " olmaktan çıkmış gibi görünüyor.
Ve aslında çok ta haklısınız.
Mutluluk denilen olgu maddi imkanlarla sağlanır gibi görünse de insan yanıldığını anlıyor bir süre sonra.
Kolay değil. Bütün gemileri yakıp yeni bir hayat kurmak için yeniden başlamak.
Değer mi?
Bu soruya herkes kendisi için cevap verebilir.
Ben kendi adıma söylemem gerekirse ;
Yeni maceralara yelken açacak enerjiyi kendimde bulurdum.
Sizin için bir şey söylemeyeceğim. Vebalini alamam...02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiginde maddi yonden sifirdi. calisti kendi sirketini kurdu yani maddi icin evlenmedim bugune kolay gelmedik ekmek paramiz yoktu o derece. evlendim cunku sigarasi alkolu gece hayati yoktu bunlar bni etkiledi. sorumluluk sahibi ama bilemedim odun olacagini
- +1 yıl
Anladım.
Yazıktır bir yuva yıkılmasın diye düşünürüm ancak; senin için ev henüz yuva olamamış. Çünkü eşin seni mutlu yaşatmıyor.
Çekilmez.
Çekmeye de gerek kalmamış sanki.
Yeni bir hayat kurulabilir elbette kolay olmaz ama olabilir.
Allah kolaylıklar versin ve yardımcınız olsun...
+1 yılCocugunuz cok kücük degilse kendine bir is bul önce maddi acidan kocandan bagimsiz ol. Sonra madem o seni disari gezdirmeye cikarmiyo arkadaslarinizla anlasin bir kac kadin bir cafeye gidin veya parka. Birsey dediginde de sen beni cikarmiyorsun bende arkadaslarimla cikiyorum evde hapis olmam icin mi benimle evlendin dersin. Herseyi oldugu gibi kabul etmeyin biraz itiraz edin ama bunu bagirarak yapmayin kesinlikle. Esinizin yetisme seklinde bozukluk var sanirin cok bencil düsünüyor. Konusmayi deneyin. Öncelik kesinlikle evliliginizi kurtarmak ve ilk etapda maddi acidan bagimsiz olmak olsun. Eger fayda etmezse bunlar ayrilin mutsuz bir evlilik cocuga da yansir faydasindan cok zarari olur. Bosaninca babasiyla görüsmeyecek diye bir kaide yok sonucta.
02 Yorumla
Soran+1 yılMeslegim var kendi ayaklarimin ustunde durabilirim. arkadasmi dedin? benim arkadaslarim olamazmis.
- +1 yıl
Yok artik. Bence sen gizliden kendine is bul ev bak sonrada ayril.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk üzerinden yola çıkarsan her çocuk anne ve baba ile aynı ev içinde yaşamak her iki tarafında sevgilisi ilgisini aynı ortamda almak ister. Sizin ilişkiniz çocuğu etkiler.
Kendin üzerinden yola çıkarsan evli olabilirsin çocuğun olabilir onlara karşı mutlaka sorumluluklarını yerine getirmelisin fakat seninde kendine özel yaşam alanın hobilerin olmalı. Bence her bayanın kolunda altın bileziği olmalı ayaklarının üstünde dimdik durmalı.11 Yorumla
Soran+1 yılAltin bilezik var zar zor aldim ama hobbimi dedin? Kadinin hobbisi olamaz. bos ismis. kendi sabaha kadar kahvede otuuru o bos degil galiba
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Senin genel anlamda sıkıntın, her alanda ilgisizlik bence. Sana düşük değer verildiğini ve hak ettiğin değeri alamdığın düşüncesi. İlgisizlik insanı yaşarken öldüren sebeplerden biridir. Tamam, çocuk varken ayrılmak zor ama çocuğun da huzursuz ve kadın erkek ilişkilerinin yanlış olduğu bir ortamda yetişmesi de güzel bir şey değil. Baba ya d aanne olmadan büyümek cidden zor ama bence çocuk bir evliliği, artık yürümüyorsa ayakta tutack tek etken olmamalı. Tabii ki boşanmak son çare lmalı ama durum grçekten kötü ise ki anlattığına göre öyle, çocuk bu genç yaşında seni bağlamamalı. Karar senin, umarım buna mecbur kalmazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamı biraz kıskandır gözüne hoş görün seninle ilgilensin hasta numarası yap ilgilensin seninle ya da git karşısına benimle adam gibi karılık bekliyosan benimle ilgileneceksin seveceksin gezdireceksin birlikte çocuğumzla vakit geçireceğiz yoksa bu hayat böle gitmez aklına sok sana ilk ve sonkez konuşuyorum bir dahakine konuşacak birisinide bulamazsın diyeceksin ilgisizse seninle konuşmuyorsa hayatında birilerinin olma olasılığını düşün ona göre adım at eşini takip et
14 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi denedim bn degismem diyor. ister oturursun istersen skti gidersin diyor
Cevap sahibi+1 yılherşeyi konuşmuşsun durumu iyi diyede ömrünü tüketmene gerek var mı ve
sen bu durumda ne düşünüyosun ne yapcaksın
Soran+1 yılBazen bisver cocugum var diyorum gelecegini tehlikeye atamam diyorum bazende gun gelecek evlenip gidecek bn gene yanliz o adamla kalcam blkide hastalanicam. bazende hayata yeniden basla diyorum
Cevap sahibi+1 yılşunu bir kafandan çıkar çocuk için hiç bişeyi katlanma çekme o var diye kendi hayatını karartmamalısın babası eşek gibi bakacak sahip çıkacak sen kendini düşün ne olur ne olacak ne olmalıyım demelisin
tamam senin için zor bir durum canlı canlı yaşıyosun boşandın diyelim gidecek hayatını devam ettirecebileceğin bir yer var mı mesleğin var mı bunlarıda düşüneceksin ya da evliyken bekar hayatı yaşayacaksın benim çalıştığım yerde sekreterimiz vardı varlık durumu iyi sadece hobi olarak çalışıyodu evliler kocası senin gibiydi 6 ay sonra hamile kaldı çocuğu oldu büyüdü şu an 3 4 yaşında olabilir çocuğuyla altında araba sabahtan akşama kadar annesine ablasına durumu iyi olduğu için her akşam bir mekanda gezer kocası takılırsa takılır takılmazsa keyfi bilir yani kendine ne yaparsan kendine bu dediğim kız 88 li sen en azından biraz daha görmüş geçirmiş birisisin o yüzden evliyken bekar ol derken başkasıyla ol şeklinde değil
İnsanlari anlamak zor gerçekten insna en değerli en güzel vakti eşiyle geçirmez mi eşiyle iken mutlu olur eşiyle herşeyi beraber yapıp paylaşınca mutlu olur herşeyden önce insan eşini mutlu etmeli ona vakit vermeli onun ruhuna hitap etmeli boyle herşey çok güzel olur ama insanları anlamak zor boş şeylere takmalar insanlari anlamak zor malesef
10 YorumlaYeni iş bulmadan işten çıkma :D
Her zaman böyleyse bişi diyemem ama zamanla böyle olduysa bu hemen her evlilikte olan monoton hayattan kaynaklanıyor çiftler birbirine o kadar fazla alisiyorki evdeki perde kadar göze gözükmüyorlar
Sonradan böyle olduysa çocuğun için bir fırsat ver ama fırsatı ona değil size ver yeni şeyler denemeye çalış seks te yenilik yapın ev düzenini değiştirin yemek yediğiniz yeri değiştirin yenilikler canlanmaniza olanak sağlar00 Yorumla
+1 yılMonotonluk bunaltmış seni. Eşini al karşına konuş bir şeyler yapın beraber. Severek evlendiyseniz, ilk birbirinizi gördüğünüz yere gidin. İlk beraber yemek yediğiniz yere falan. Belki de sinema ya. Senin hayal gücüne kalmış.
Beraber tatile çıkın, madem maddi durum iyi durduğun kabahat. Biz para yok diye monotonlaşıyoruz, sen maddi durumum iyi diyorsan bunu kullanmalısın.02 Yorumla
Soran+1 yılPara var ama bana yok.10 yildir tatile gitmedik n gerek varmis. sinemadan nefret eder. insan karisiyla nereye giderki diyip cikisiyor. o ayip bu ayip sikikiyormus kendin git diyor bn dana sut vermiyorum.
- +1 yıl
Para nasıl var ama sana yok? Siz severek mi evlendiniz, görücü mü?
+1 yılarkadaşım sırf çocuk içinse katlanma. bekara demesi kolaymış ama böyle ömür geçmez. yarın çocuk büyüyüp kendi hayatını kuracak sana ne olacak. eğer imkanın varsa iyi düşün..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen benim annemin yerinde olsan kafana sıkardın be abla şükür et bunu bulamayanlarda var.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki haklisin annen icin gec olabilir veya katlaniyor ama benim bir sansim olabilirmi daha gencim diye dusunuyorum.
- +1 yıl
Bence Allah seni sınıyor evlilik mutsuzluğada varım demektir aslında.
seninle aynı kaderi paylaşan yüzlerce hatta binlerce kadın var. önemli olan doğru kararlar verebilmek. tabiki bu şekilde bir evlilik yürütmenin bir anlamı yok ama ortada bir de çocuk var. çocuğunu düşünerek bazı kararlar vermek durumunda olduğun açıkça gözüküyor. bununla bağlantılı olarak anlaşılan o ki, ayrı olduğunda zor bir döneme gireceğin kaçınılmaz bir gerçek. bu yüzden biraz daha sakin davranıp, ileriyi düşünerek hareket etmelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Eşinizle konuşun sizinle muhabbet etmesi gerktiğini ona iletin evliliğinizden mutlu olmadığınızı böyle iki yabncı gibi hiç konuşmadan hayatın geçmeyeceğini ona söyleyin ona çeşitli hadisler eşliğinde madem kadınla gezilmez konuşulmazmı bir derdin var mı evde günün nasıl geçti diyede mi sorulmaz falan deyin ilgisizliğin bile boşanma nedeni olacağını anlatın ona
00 YorumlaYani bunu oturup eşinizle konuşmayı deneseniz sıkıntınızı anlatsanız ve birlikte bir çözüm yolu bulsanız sonuçta her şey çocuğunuz için ve onun için de doğru kararı ancak ikiniz bir araya gelerek verebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok denedim hem kavgayla hemde tatli dille. bn gezdirsem n olur gezdirmesem. herkesin karisi tek.
Allah sabır versin. Kendi ne zevk alıyormuş bu hayattan onu merak ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi evli ama bekar gibi. istedigi yere gidiyor istedigi zaman eve geliyor ustelik nereye gittigini bile soylemeden. disarda bekar hayati yasiyor ama eve geldiginde camasirlar utulu dolapta yemek onunde.
+1 yılEniste niye evlenmiski insanlar evlenirken nereye gitsem benimle gelecek ne anlatsam dinleyecek bir insan var yanımda diye evlenir bildiğim. Bence ciddi bir sekilde konusun olmazsa cezai uygulamaya gidin bu belki iliskiyi yoluna sokacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBu ne bicim evlilik yahu bari senide gezdirsin eve kole mi almis
10 Yorumlabunlar sorun ama ayrılık nedenı degıl.. karsınızdan beklemek yerıne onu sıze yakınlaştıracak seyler ı bulun ve deneyın.. evlılıgı bıtırmek degıl sürdürmek maharet
00 Yorumlakusura bakma mal bı adamla evlenmıssın bız yuva kuralım dıoz hersyı esım olcak ınasanla yasıcaz dıye cogu yere gıtmıom bıle. dıyomkı esımle gezım sohpet edım. onla yasayayım
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkmaya değmez bence hayatın zorluklarına katlanmak fedakarlıkta gerektirir abim iki evlilik geçirdi ama hala mutsuz bazen diyolarya hayat bizi bole yaptı.. yanlış insanlar kendi kendine yapiyor
00 Yorumla
+1 yılbahçedeği ağaçla evlensen hiç olmazsa gölgesinden istifade ederdin.
ama söylediklerin bağlayıcı boşanma nedenleri değil.10 Yorumla
+1 yılevlilik sadece iyi bir hayat yaşamak degil
mutlu degilseniz.
sırf iyi maddi durum için bunu yapamazsınız devam edemezsiniz yani..00 Yorumla
+1 yılBende çok mutsuzum bu tür durumlarda konuşmak en iyi çözümdür biriyle konuşup dertleşmek isterseniz sizi dinleyebilirim
00 Yorumla
+1 yılBu tarz şeyleri evlenmeden önce veya çocuk yapmadan önce düşünmek lazım. Sonuçta 2 yetişkin insansiniz ayrılsanız ikiniz de yeni bir hayat kurar unutursunuz çocuğun günahı ne?
00 Yorumla
+1 yılevlilikte yıllar ilerledikçe klasik hale gelen bir sorun.. yapacak pek te bişey yok..
karakterini inançlarıın bilmiyorum ama hayatına heyecan kat diyicem.. nasıl karşılarsın bilmem..00 YorumlaHala senin gibi insanların olduğunu duymak bilmek içimi rahatlatıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba arkadaşım, samimi olursan birşey sormak istiyorum. Mantık evliliği or yaptın, hani maddi durumu göz önünde bulundurdun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılGorusune yorum yaptim ama yanlis yere yazmisim. yanlisikla yukardakine yazmisim
Cevap sahibi+1 yılEvet okudum cevabını..
Peki ayrılık bir çözüm olacakmi , öyle ha deyince boşanma olmuyor. Hadi boşandıniz kendi ayaklarınin üstünde durabilecek misin? Artık bir çocuğun var çocuklu bir bayanın yeniden evlenmesi ne kadar sürer. Boşanınca da bir sürü sorun çıkıyor ortaya. Bence açık açık konuş, artık bunaldıını kendini kafeste kilitli gibi hissettiğini söyle. Senin bir birey olduğunu her insan gibi sosyal olmak istediğini en azından nefes almak istediğini söyle. Evin içinde psikolojim bozulmaya başladı de , yakında yaşayan ölü ile birlikte olacaksın diye açık açık konuş..
Allah kolaylik versin. Gitmek mi zor kalmak mı desene.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. aslında mutlusun da bunun farkında degılsın belkıde senın hayatın baskasının hayalıdır... kucukseylerle mutlu olmaya calıs
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim yerimde olmak isteyen cok kadin var dogrudur ama distan oyle gozukuyor ici ise bambaska.
+1 yılMaddi sorunun yoksa katlanma bence. Kimse kimsenin hayatını zehir etmeye ya da mutsuz etmeye gelmedi bu dünyaya, bu kararı ileride kesin verirsin ama bir çok şeyi de kaçırmış olursun hayatından
00 Yorumla
+1 yılSanirim en dogrusu sorunu yasadigin kisi ile acik acik konusmak
00 Yorumla
+1 yılEşinizle konuşmayı denediniz mi? Bence bu kararınızı eşinizle paylaşın işin ciddiyetini anlasın.
00 Yorumla
+1 yılKocanın da yoksa küfür yoksa alkolü sigarası Yoksa daha ne istiyorsun sanki Gideceğin yer çok mu daha iyi gelen gideni aratır derler
00 YorumlaBizim evliliklerde çok farkli değil ki ama çocuklar için katlanılıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
evlilik bazı şeyleri köreltiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu saatten sonra istesen de değişmez değiştiremezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evliyim bende sana yakın bir haldeyim eşim çok monoton ayrılmak istemiyorum ama senin gibi hayatında renk olmayan biriyle tanışmak istiyorum sıcak bakarsan iletişime geçebiliriz.. ciddiyim
00 YorumlaAllah yardımcın olsun. birileri yüzünden ömrünü heba etmek buna denir.
00 YorumlaOylede bir hayatmi surulur esin hangi cagin insani be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. insanlar mutlu olmak mutlu edecek biri ile evlenmek ister mutsuzsan mutlu olmak için ayrıl seni seven değer veren biri ile evlen
00 YorumlaHayat böyle oluyor evlendikden sonra bir çocuk varsa artık bazı şeyleri geride bırakmak kolay olmuyor
00 YorumlaBende aynı sorunla yaşıyorum 1 kızım var 4 Yıldır Evliyim istersen mesaj at konuşalım
00 Yorumla
+1 yılOnun bir sekilde ilgisini çek monotonluktan kurtul bence
00 Yorumla
+1 yılCok sacma bir esin var oyle sey olur mu ya ayrilabilirsn bence
00 Yorumla
+1 yılyok artık ne biçim evlilik o yaa ayrılma gibi bir şansın yokmu?
00 Yorumlacanını sıkma. konuşarak çözülür herşey. biraz da sabırlı ol bence. tatil falan iyi olur ama.
02 Yorumla
Soran+1 yılTatil iyi olur blki yakinlasiriz. sohbet ederiz baglaniriz diyorum ama yok yok iste
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Gecmez bayanlarin en buyuk derdi bu sadece cinsel olarak var edin baska yok baskasina muhtac ediyor farkinda degil
00 Yorumla
+1 yılaileyi aile yapan huzur ve çocuktur kardeşim bunada şükretmeliisn kardeşim
00 YorumlaAwndecbosanmadan hayatini yasa kardeslerini al tatile gotur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVayy anam, para var ama huzur yok, sosyal hayat sıfır.
Eş çok mu muhafazakar?02 Yorumla
Soran+1 yılbenim oyle olmami sagliyor ama kendi degil. yani klub barlara her yere gider gezer tozar. evde cani sikikiyormus mus mus. ya bn?
Cevap sahibi+1 yılbir objesin onun için yazık belkide dışarda aradığı sende fazlasıyla var.
Belliki sen çok sıkılmışsın sohbet etmek istermisin istersen biraz sohbet edebiliriz istersen
00 Yorumla
+1 yılzor bir hayat karar ver mesi güç bir durum evlilik sadce çocuk yapmak için degildir
00 Yorumla
+1 yılkıyamam sana ilgiye sevgiye ihtiyacın var bide yanlız hissediyon kendini sanırımmm
00 Yorumlahayatın monotonlaşmış hep aynı şeyler bu durumda kim olsa sıkılır bence
inşallah iyi olur00 Yorumla
+1 yılDeğmez para herşey demek değil zaten ayrıl gitsin bence
00 Yorumlahiç bişey için kendini yıpratmaya degmez... boşa gecen yıllarına yazık
00 YorumlaAllah yardım etsin ne diyelim ama en iyisi hayat senin ne istiyorsan onu yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüs 3 gün ananın evinde kal bakalim nolacak ne kadar dayanacak
00 YorumlaNeden kadın gezemezmiş? Bu nasıl bir zihniyet?
31 Yorumla
Soran+1 yılYetisme ve aileden kaynaklaniyor. dusun maddi durum cok iyi ma hic tatile gitmedik 10 yildir. gidince n oluyormus
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor be ablam evliliklerin çuğo bu hal almış kaç kişiden duyuorm senin hikayeni :/
00 Yorumla
+1 yılNeden bu hale geldi evliliginiz. ?
12 Yorumla
Soran+1 yılBastan beri boyleydi. bn boyle gordum diyor. dusun maddi durumun cok iyi ama hic tatile gitmedik. tatili bosver. baska yere gezmeye goturmedi. sade kendi gezer
- +1 yıl
Bencillik. .
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılYol ver ayrıl. Olmaz böyle.
00 Yorumla Sadece sende yok bunlar Biçok evli çift yasıyo
00 YorumlaBu drumu değiştirmek için bşyler yaptın mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılCok sey. tatli dille. kavgayla ise yaramiyor bn boyleyim degismem diyor. bn gotursem n olir goturmesem
Abla allah yardımcın olsun :o
20 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026