bir kızdan ayrılırken en son söyleceğinizşey ne olmalıdır.
Cevabın nedir?
+1 yılya madem mutlu etmek istiyorsun neden ayrılıyorsun. Ayrılmak onun için daha hayırlı ise o zaman neden mutlu etmek için çaba sarfediyorsun zaten mutlu olur bu duruma :) enteresan işler, Enteresan gençlik :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
gecenlerde yasadım ve cok acıydı. sonra bır mesaj attım. senı cok sevıyorum ınsallah mutlu olursun allaha emanet ol dedım
02 Yorumla
ayrılırken ne sölersen söle imkanı yok mutlu olmaz. ki eğer mutlu olmasını istiyosan ilerde senden nefret etmesini sağlıcak şeler söle bence. sana kırgın olmasındansa senden nefret olması daha makuldur
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni unutamayacagim
Mesela...121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin :)))
Cevap sahibi+1 yılZaten sen bunu soyledikten sonra kizdan ayrilsan bile vicdan azabi ceker kiz birde sen ayrildiktan sonra unutmadihini belli edersen. Hic ugrasmana gerek yok eger kiz seni gercekten sevmisse kendiliginden geri donecektir sana
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler:-D sen en iyisi ne de biliyormusun DAHA IYISINI BULANA KADAR EN IYISI SENSIN buna bayilir o kiz :))
Cevap sahibi+1 yılSana neden aferi?
Cevap sahibi+1 yılSaol saol da sen ne dedin simdi kiza ?
Cevap sahibi+1 yılBak bisey diyeceksen eger seni unutmayacagim de diger soylediklerimi unut sen ;))
Cevap sahibi+1 yılSacmalama coook uzulur ozaman sakin oyle bisey yapma onun seni gordugu yerlerde moralin bozukmus gibi takil basin egik hep dusunur gibi dur. Senin asil niyetin ne ben onu anlayamadim ona gore yorum yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılHic sordunmu acik acik beni gercekten seviyormusun diye. Sormadiysan eger onun gozlerinin icibe bakaraktan sor sana o an yalan soyleyemez sende ona gore gonul eglendirebilirsin onunla
Cevap sahibi+1 yılSeviyordur ozaman sende zamana birak. Gonul eglendir derken kotu anlamda demedim eger seni gercekten sevmedigini anlarsan istedigin seyi soyle istedigin gibi ayril anlaminda soyledim
Cevap sahibi+1 yılBisey degil herzeman:)) bu arada en iy cevap secmen cok makbule gecti saolasinn sanada iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
18Cevap
Ibrahim tatlıses şarkısını armağan ediyorum: mutlu ol yeter, hadi söle, temmuz ayları bir baska,. Birtanem, yorgunum yikilmadim mahsun kırmızıgüldü. Hayatinda güzelikler dolu olsun ola bilir
05 YorumlaAyrılırken kimseyi mutlu edemezsin, etmen beklenmez.
11 Yorumla
+1 yılÜç puan önemliydi,bu defa olmadı önümüzde ki maçlara bakacağız
12 Yorumla- +1 yıl
:D fena değil daha açık sözlü hali işte
Hem ayrılıp hem de mutlu etmenin bir yolu mu varmış? Ne içtiysen ben de istiyorum ondan.
13 Yorumla- +1 yıl
niye şöyle bir söz söylese seni seven biri mutlu olmazmısın... sen öyle özelsin ki, kendimi yakıştıramıyorum sana, ya üzersem seni, kırarsam kalbini... ben bunlardan korkuyorum... senin güzelliğin , iyiliğin beni çok etkiliyor ama sana yakışmıyorum... yapamıyorum... sana kendimi yakıştıramıyorum.. üzgünüm canım.. seni taşıyamamaktan korkuyorum.. mesela...
Ayrılırken hiç bi kız mutlu olmaz... Kendine iyi bak demeyin sakın..
11 YorumlaBirgün belki hayattaaa ,geçmişteki günlerdenn bir teselli ararsıın bak o zaman resmimee :)))
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzüldüğünü belli ederek kendine iyi bak demek mesela.Kız üzüldüğünü anlarsa mutlu olabilir tabi içinde hala bıseyler kalmıssa,tam anlamıyla atamamıssa..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle..
+1 yılsen çok ıyı bırısın ben senı haketmıyorum daha ıylerıne layıksın falan fılan..
02 Yorumla- +1 yıl
göreceli..
o zaman fazla konuşmanın anlamı yok, yolun açık olsun.
01 Yorumlakendı sucunuzu hafifletmek veya kuyruk acınız yuzunden hakaret etmemenız yeterlı bence
11 Yorumlacanın saolsun demek yeterli...sonra da*olup giderim hepsi bu kadar eminim egosu tavan yapar tatmin olur kazandığı için...
00 YorumlaHiçbir Erkeğin Sevemeyeceği Kadar Sevmiştim Seni Be Güzelim derim
02 Yorumla
+1 yılLütfen ilerki yaşamında seni benden daha fazla mutlu edebilecek bir erkekle birlikte ol..
01 Yorumla
+1 yılayrılık derken, görüşme bitiminde mi yoksa ilişki bitiminde mi
15 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin derim
- +1 yıl
ayrılınca bir de bilimsel çalışma yapıp cevap vermeyiz dimi hacı :D
ayrılırken hiç bir kızı mutlu edemezsin ve dikkat et intikamları çok acı olabilir
01 Yorumla
+1 yılsünnetçi amca ucundan derken yanlışlıkla kökünden kesti demek kızı üzmez
01 Yorumlane solesen bos o kız sevıosa ılla acı ceker ıntıkam bıle almaya kalkar :D
02 Yorumlaumarım iyi birini bulursun çünkü sen mutlu olduğunda ben de mutlu oluyorum
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel ayrılık yoktur. o yüzden böyle bir sözde olamaz :)
00 Yorumlaseni hala seviyorum. sadece bu yeter.
113 Yorumlailşki bitiminde kızın mutlu olma olasığı yok ki_
13 Yorumla"ebedi saadetler diliyorum"denebilir
07 YorumlaAllah'a emanet ol can tanem...
05 Yorumla- +1 yıl
bey kardeşiim... nereden çıkarıyorsun... Allah kelimesinden utandığımı ... beyefendi sen karşındakinin inancını sorgulayarak zaten , ne derece inançlı olduğunu gösteriyorsun...karşındaki insanın senden daha inançlı olup olmadığını ancak Allah bilir... sen bunu sorgulayarak zaten... ona olan inancınla çelişkiye düşüyorsun.lütfen... ben '' can tanem'' kelimesine takılmıştım...,
+1 yılher şeye rağmen güzeldi.elveda
01 YorumlaBenden daha iyisini bulursun
01 Yorumla"aşkım..seni çok seviyorum" yterli
08 Yorumla
+1 yılbir daha beni görmeyeceksin :)))))))))
08 Yorumla- +1 yıl
bağlanmasın sakın ... :))) oyuncak değilim ben ... gitsin sıradaki çocuğa bağlansın... :)
- +1 yıl
bak bu çok doğru işte ... değer veren insanları istemezler çoğu ... haklısın kardeşim :)
- +1 yıl
süründüren erkekler sevilir ...acıyı seven çok var ... beyfendi olmak, nazik olmak iyi değil biliyorum da, bir türlü değiştiremiyorum kendimi ...
- +1 yıl
:)
+1 yılAyrılırken onu nasıl mutlu edebilirsin ki?
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlu sonuçlanmaz bırakıp gidiyorsun ya mutlusu mu olur
sen benden daha iyilerine layıksın :P
01 Yorumla
+1 yılzirvedeyken bırakmak istedim.
11 Yorumla
+1 yılSana mutluluklar dilerim benimle olmasada :D
00 Yorumla
+1 yıliyiydik be kankeytam
00 Yorumlagett outt :D
10 Yorumlapeki, bay bay
00 YorumlaAllaha emanet
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bişey...
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılırken, bir kızı mutlu edecek son söz mesela ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler