sevgiliye söylenecek son söz yoktur. bir ayrılık anında nekadar dramatik, trajik sözler söylesenizde hatta kitap bile yazsanız duygularınınzı anlatamazsınız, hatta tam doğru kelimeleri seçtiğinizi düşündüğünüz anda o ana kadar aslında hiçbir şey söylemediğinizi farkedersiniz çaresizlik hat safhadadır. bununla birlikte terkeden tarafsanız -hoşçakal ! yeter ve şarttır.
Son bi opsem olur mu 😅 saka saka, ben son soz kullanmiyorum.. bitti mi evet. Hoscakal diyorum hooop telefonu kapatip, isime bakiyorum.. ya da yuzyuze konuyorsak hesabi oder, yine hoscakal der, arabaya atlar mekani terk ederim.
Son sözü herzaman karşı taraf belirler. Ne söyleyeceğim onun hareketlerine bağlıdır. Ama nekadar kalleş olsa da elimden geldiğnce kötü söz kullanmak istemem. Dediğim gibi ne diyeceğimi karşı taraf belirler ben değil
İki üç günlük çıkmalar, hevesler, flörtler dışında belirli bir zaman dilimini, tüm duygu hallerini yaşadığım, mutlu olduğum ve saygı duyduğum birini ancak o'na emanet ederim.
Allah'ın verdiği bereket iyidir. İyi olmayan şeylere bereket gözüyle bakmam. 😃 Kendine kolay gelmiştir bana ne kolay gelecek. 😂😂😂 Sessiz gitmeleri ne bileyim ben. İnsanoğlu işte. 😃
Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadime'nin düğününde halay çekelim🎵🎵🎵 Şaka bir yana nasıl ve ne sebepten olduğuna göre değişir en güzeli hoşçakal olabilir.
Benden giden benim için önem taşımıyor nasıl giderse gitsin. Asla arkasından ağlayan küçük bir çocuk olmayacağım hiç kimsenin. Kullanabileceği saf biri de değilim. Kim gitmek istiyorsa yollarımız ayrılıyorsa tek kelime üç harf.😀