Sebebini öğrenmek mi ister yoksa güle güle gibi kısa kesip yoluna devam mı edersin?))

Sebebini öğrenmek mi ister yoksa güle güle gibi kısa kesip yoluna devam mı edersin?))

Merak edip sorarım ama artık çekiniyorum galiba ne zırvalayacak diye, son ikisi çığır aştı neden konusunda. Beyler sevmiyorum veya istemiyorum demek zor gelmemeli hani 😒sevdiğin yoldan git ya da iyi dileklerimi dilerim en fazla
Ayrılmak isteyen insan sevmiyordur. Sevmeyen birini ikna etmeye çalışmak, yalvarıp yakarmak çok gereksiz olur sadece zarar verir.
Seni artık sevmiyorum, senden soğudum gibi bahaneler üretip gitmek isteyen birine kapıyı gösterin. Hatta bir gün şunu deneyin, bunu kabul edin.
Ayrılmak istiyorum diyen kişiye tamam ayrılalım, bence de doğru olan budur diyin. Sonuçlarını siz kendiniz görün.
Tazminat alamazsın enayi
Yine onure ettin bizi
Görevini yapanı bulmak da zor artık 😂😂
Ağrıma gittiyse bende ayrılmak istiyordum benden önce davrandın der ters köle yaparım. O vicdan azabı meraka döner ve acı çeken ben değil o olur. Seviyorsam da biraz beklerim nasıl olsa ben onu yemledim devamı gelir. Ama umursamaz ise hayatına başka kadın girmiştir. Buna da değmez der geçerim
Cevap
31Cevap
Beni kaybetmeyi göze alıyor ise sebebini umursamam, söyleyecek bir kelamımda olmaz..
Gitmekte tabi kendi tercihin derim...
Alır çantami giderim. Haluk söylemiş erkek adamın ne yapması gerektiğini. Erkek adam evlenirken değil ayrılırken belli olur.
https://www.instagram.com/reel/Czij30DgGKi/?igshid=MTdlMjRlYjZlMQ==
"Yolun açık olsun" demek gerekir.
Kalmak yerine gitmeyi tercih eden birine söylenebilecek en güzel temennidir.
Kafasına ayrılma fikrini koymuş birisinin o saatten sonra neden veya niçin ayrılmak istediğinin bir önemi yoktur.
Sorsak öğrenmek istesek bile bu gidişatı değiştirmeyecek gitmek isteyen yine gidecektir.
Ayrılmak isteyene sebebini sormamak lazım, kendisi açıkca belirtmediği sürece. Sormamak lazım ki, son sözleri içine otursun :) e hep kalana mı? Gidene de lazım içine oturacak ve "bir hoşçakal" a sığacak bir ayrılık hikayesi. gülmeler tek taraflı olmadıysa, ayrılığın buğranı da varsın sadece kalana kalmasın, giden de nasbini alsın :)
Yolun açık olsun olmalı bence, insanları yanında zorla tutmanın bir anlamı yok, özellikle de bir ilişkide partnerlerden biri artık sevgisinin kalmadığını ve ayrılmak istedigini söylüyorsa tek çikar yol herkesin önüne bakıp yoluna devam etmesidir, bu durumda da söylenecek tek söz "Allah yolunu açık etsin" dir bence..
Boş yere diyorsa sakın neden deme direk tamam de aldatmadiysan onun dışında ayrılmak istiyorsa tamam de ki zaten ayrılmak istiyorum cümlesi peşimden koş ben gidiyorum demektir bu yüzden sen tam tersi yone koski aklı zank etsin ve ona dokunacak birsey yaz mesela ben benden giden birine zamanında sorun bende değilmiş diyip gülücük yollamıştım ve ondan sonra birdaha yazmamıştım aylar boyunca peşimde ağlamıştı bu seferde tekmeyi basan bendim.
Tabi söyle birsey var o kişi belki bir sebepten demiştir ama bence hiçbir sebep ayrılalım demek için yeterli değildir ama yinede sevdiğin biriyse sorun ne? Diye sor ve ayrılalım kelimesi basit değil zaten beni sevmeyen biriyle olamam de
Ben senin gibi değilim netim de bas engeli
Ayrılan kişi bir sebep söyler zaten benim son sözüm güle güle olur gitmek isteyen dur demem ben açıkçası
Böyle bir karar aldıysa üzerine daha fazla konuşmanın anlamı olmaz fakat ben içimde kalmaması adına sebebini öğrenmek isterdim. Sonrasında neden niçin diye düşünüp merak içinde kalmak yerine sorardım. Ki bunu öğrenmek en doğal hakkımdır bence.
Sonra da biterdi.
Ne yapıyorsun yap nasıl yaptığındır mesele….
umursmayarak değer vermeyerek açıklam yapmaya tenezzül etmeyerek olması …. Değersizlik ve karşı tarafa sevgisizlik göstergesidir…
hayatta insanları yaralayan konular değil neden? Sorusudur bazen
Sebebiyle de ilgilenmem. Ailemle tanıştırdığım bilgisayar mühendisi bir arkadaşım vardı. Başka biri yüzünden ayrıldı. Annem üzüldü. Ben üzülmedim. hayırlı olsun dedim bir daha aramadım. 10 yıl boyınca ara ara aradı. Görüşmedim. Birgün karşıma çıktı. Pişman olduğunu söyledi. Çocuklarımın fotosunu gösterdim. Ağladı ve gitti.😊
Neden diye sorarım tabi, merak ederim.. mantıklı bir açıklaması yoksa defol diyerek uğurlarım...
Seviyorsam çok sebebini sorarım baktım yok diyor halen o zmn sevsemde zorla tutacak değilim bir iki gün üzülürüm ya da bir kaç ay olsun yoluma bakarım yani hint kumaşı değil tek taraflı olmaktansa ayrılmak mantıklı
Bazı sözler önemlidir ve çok defa söylenmez. Bir kere ağızdan çıktıysa sebebine dahi gerek yok. Yerine getirilmeli. Boşanmak gibi , ayrılmak gibi. Sebebi çok da mühim degil. Neticede niyet edilmis zaten. Tamam derdim sanirim.
Önce sebebini sonra iki taraftada yaratacağı infiali aşamalarını tek tek sırasıyla sorardım. Duruma göre davranırdım. Baktımki gitmeye istekli roket 🚀 bağlardım hızlı gitmesi için.
Sebebini saçma da olsa öğrenmek isterim, eğer şimdi sormazsam bir daha asla soramam, ileride merak edip de kendimi yormamak için sor gitsin en iyisi derim ben.
Sebebi önemli değil zaten pek dürüst olmazlar, sadece teşekkürler deyip kendine iyi bak denir
Nasıl bir ayrılık olduğuna bağlı. Bu tür şeyler "siyah-beyaz" tarzı düşünülmemeli insan psikolojisi sonuçta...
Konuşmaktan anlamaktan anlaşılmaktan yanayım. Dürüst olduktan sonra her düşünceye saygım sonsuz
Eğer içimde zaten bitmişse bb der bitiririm ama saygı duyduğum önem verdiğim birisi ise hâlâ tabiki sebebini sorarım ama kalması için zorlamam
Hic bisey!
Kendine iyi bak dedi.. gitti
sessiz kaldim.. kapida gözü olana söylenicek tek kelime Yolun acik olsun
Tamam de geç çok üzerine düşme kendini bir şey sanmasın
Ben son söz söylemem susarım söylemesini de istemem.
Kapı açık, yol senindir. Gideceksen sen bilirsin.
tamam diyip mis gibi sıyrılmak lazim ama içsavaş zor tamam dedikten sora neden demek yerine senin ben... aman zor cok zor
Genel de gerçek sebebi söyleyemiyor ayrılmak isteyenler bence sormak gereksiz yani o yüzden hayatında mutluluklar diyip konuyu kapatmak lazım 🎈
Histerik bir şekilde söylüyorsa muhakkak sebebinin üzerine giderim. Ha yok kibirle ya da kütük gibi söylüyorsa doğrudan kapı orada cevap bile vermem tamam der kapatırım 😄
Herkesin kendine göre sebebi vardır. Sebeplerin de pek bı önemi yok. Olmadiysa olmamıştır. Bahane arayana illa bahane bulunur
Kapı orada gidebilirsin asla yalvarılmaz bu sadece kendini küçük düşürmek olur zaten Max 1 hafta sonra geri dönüyorlar
İnsan sebebini illa ki öğrenmek ister. Sonrasında tekme ile uğurlanır
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Sen gideni değil, giden seni kaybetmiştir.
Neden diye sorarım karşımda nasıl saçmalayacak merak ederim cevaplar da benim sonra soğumama sebep olur zaten daha az yara almak için
"Tamam , hoşca kal " derim :d bu kadarı yeterli. Sonra yoluma bakarım.
Sebebini bilmek isterim eksiklerim neler sevmiyorsa ona bir şey yapamam
Sebebini söylemezse tabi ki sorarım. Söylediyse de sen bilirsin derim.
Sebebini öğrenmek isterim.
Sadece öğrenmek, kal falan demem.
Gideni evine kadar bırakırız amalar ve nedenleri sormam
Sayonaraa
Valla sorabilirim ben merak ederim. sonuçta ilişki tek taraflı değil ama zaten kötüysek veya istemiyorsam sormam ya bilmiyorum.
Asıl ben senden ayrılıyorum der çeker giderim
Olmayacak gibiyse Allah yolunu açık etsin denir
Kendine iyi bak, bakabilirsen.
Olan bize olur öyle değil mi 😃
Mutluluklar dilerim.
Telefondan söylüyorsa "ok"der geçerim. Buluşup konuşuyorsa bu durumu anlayışla karşılarım. Kimse kimseyi sevmediği halde devam etmek zorunda değil.
Yolun açık olsun derim her zaman.
"benim de senden sıkıldığım doğrudur" olur.
Neden diye sorarım
“Yolun açık olsun…”
Yeterli, fazla bile…
Sebebini öğrenirim yoksa sonra içim içimi yer..
Sebebini sorar vedalaşırım
İlk sorarım neden diye sonra arkama bile bakmam
Güle güle demeyi tercih ederim
Sebebini sormak gerekir tabii ki sorma gereği duymuyorsan sen bitirmişsin kafanda
ne güzel bir karar
Allah güldürsün bir ömür : )
Bu işin tadı kaçtı muhsin. Ayrılmak istiyorum okey.
Sorgulardım sebebini
Hayatıma aldığım biriyse seviyorumdur, sevdiğim insana en azından bir "Niye" derdim😁
Kaybeden sen olursun de. Sebebi olmasada bahane bulur boş ver
Aslında hadi ordan git demek gerekiyoda iste denilmiyo
Eyvallah.
Eyvallah , kendine iyi bak
sebebinin önemi yok. senden gitmiş zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?