Birini terk etmeye karar verdiğinde o kararın altında yatan gerçek Aslında senin çoktan terkedilmiş olduğundur…
[Dostoyevski]
sizce bu doğru mu nedeniylr beraber söyleyin
[Dostoyevski]
sizce bu doğru mu nedeniylr beraber söyleyin
Duruma göre değisir ama mümkündür. Çünkü bazen iliskiler öyle bir hal alır ki, karsindakiyle iletişim kuramazsın, seni dinlemez, önemsemez, umursamaz, adeta tek basina bir iliski yasiyor gibi hissedersin. Sonrasi da malum, gidiyorum yolcu et unutacağız elbet 😶
"Aşk tarafından terkedilmiş olduğundur" dese tam doğru olurdu ama her terketmeyi düşünen çoktan terkedilmiş olmuyor ki :)
Dostoyevski çok pesimist birisi ya bence doğru değil. Birini terkediyorsan yanlızca kendin içindir, kendini terketmemek için onu terkedersin. Çok mu felsefik oldu ya? :D
dogru bencede atıyorum ben sevgilime ilgisiz davranıyorum soguyorum bir zaman sonra dayanamayıp ayrılıyor :D
Cevap
6Cevap
Kısmen eğer ki birini seviyorsan o ve sana karşı bişey hissetmiyorsa onun duyguları yüzünden sende onu bırakarsın
Doğru değil. Sen kaşından belki zamanla soğursun ama arşındaki hala seni çok seviyodur. Sen bitsin istersin o bitmesin diye direnir. Baznı durumlarda doğru olabilir ama.
Doğru çünkü güzel giden mutlu olduğun bir ilişkide zaten ayrılmazsın. ayrılmak için ilgisizlik, güvensizlik , sevgide azalma soğuma başlar, bunuda karşı taraf yapar bu yüzden kimisini çok severiz kimisini hiç sevmeyiz.
olabilirde olmayabilirde..
Tam üstüne basmış -.-
Bazi ayriliklarin sebebi evet budur
Owwwww
Doğru değildir.
Ççok doğru bir söz
bull shit
dogrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar