Sevgilim evlenmeyi düşünmüyor, ne yapmalıyım?

Merhaba,Sevgilimle 2 yildir birlikteyiz ve beni ailesiyle tanıstırmadı bunu defalarca söyledigim ve bu konu yüzünden defalarca kavga edip ayrildigimiz halde yapmadı.Benim aile yapım farklı seninle bir ömür birlikte olmak istiyorum diyor ama artık ona güvenmiyorum.

Dun yine bu konu yuzunden kavga ettik ayrılma noktasına geldik ve bana dediki tamam madem senin icin bu kadar sorun oluyo ciddiyetimi anlamak istiyosun ayarlayıp bir sekilde seni ailemle tanıstırıcam dedi tabi bende; o kadar grursuz degilim artık gecti ben 100kere söylemeden yapıcaktın şu an istemiyorum dedim.

Ona dedimki;Madem bu kadar ciddisin önümüzdeki3-5 yil icinde yapmak istediklerini söyle aynen söyle dedi;is yasatımda kariyer yapıcam ve daha cok para kazandıgımda ailemden ayrı bir ev tutucam.Gelde kızma simdi yine ben yokum planlarda bende o evde seninle evlenemeden kalamam dedim oda biliyorum dedi..

Ben napıcam ya beni seviyor bende seviyorum ama şu an 27 yasındayım eger olmıcaksaki benle ciddi dusunmuyor belli hicbir planında ben yokum ozaman bende kendime yeni bri yol cizmek istiyorum zaman cok hızlı geciyor o evlenmeyi dusunmuyor diye ben neden onun isteklerine uyup nolacagı belli olmayan bir iliski icin bekleyeyimki.

Kafam cok karısık şu an issizimde bütün hersey üst üste geldi ama kafam bu soru isaretleri ile doluyken nasıl devam edicem bilemiyorum ondan ayrılamıyorumda onu cok seviyorum birdaha karsıma beni bu kadar seven ve benimde bu kadar cok sevebilecegim biri cikacagindan supheliyim...

iliskimiz cok guzel gidiyor cok iyi anlasıyoruz ama ben her defasında bu ayrıntıya takılıp bir pruz cikartiyorum...yardım edin lütfen gercekci yorumlarınıza ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
2 sene sonunda ilişki bitti ve itiraf etti ikimizde cok gencmisiz daha cok yolumuz varmıs falan filan dedi...
Güncellemeler
+1 yıl
sonra geri dondu bu defa nisan yapıcaz dedi ve 28 yasında yeniden terkedildim şu an baskasıyla ve ailem bahane onların üstüne suc atamam ben istesem olurdu dedi
Sevgilim evlenmeyi düşünmüyor, ne yapmalıyım?