Ben en zoru dön demektir çok özlediğin sevdiğine..
Dön desen belki gelecektir..
Ama gurur çiğnenmeyecek kırılmışlıklar..
Dön diyebilir misin özlediklerine.. Yoksa sadece içinde bir ukde olarak kalır mı bu sözler ve özlem..

Dedim zamaninda "ne yaparsam yapayim benden vazgecemez" dusuncesiyle hareket etmeye basladi, o zaman anladim ki soylenmemeli cunku donmesini istedigin kisi o kisi olarak donmuyor, baska biri olarak geliyor ve sen artik istemiyorsun.
Iyi niyetinden emin oldugum kisiye yine der miyim bilemem.
Tecrubelerimden dolayi gurur her daim bir adim onde benim icin.
Eğer kopmamışsak, kopmamız için gerekli sebepler yoksa, küçük sürtüşmeler, tartışmalar var ise söylerim elbet. Ben çok zorlu biriyim zaten; tahammül edeni başımın üzerinde taşımam lazım :))
Ama gitmesi gereken, gitmek isteyene de kal demedim; demem.
Yalvaracak değilim gitmek isteyene. Hem;
"Gitme dememle kalsan ne olur? Gönlün yola çıkmış bir kere.." demiş Gökhan Türkmen.
HAYAT felsefeniz bu olsun YALVARMAYIN..
scontent.cdninstagram.com/.../..._1516633802_n.jpg
Cevap
33Cevap
Dön diye bilmek icin karsi kisinin tavrini bilmek gerek...
Eger dön dedigim o gururlanip beni sözleriyle üzerse insan kolay kolay dön demez gelmezini bekler ve o kisi gelirse onu ve kendisini üzecek bisey demez...
Annem sen cok gururlusun der ama bilmezki iki farkli gurur oldugunu.
bir gurur baskalarini begendirmez kücümser bu yoktur cok sükür bende...
bir gururda insani kirilmaktan üzülmekten ve yanlis yapmaktan korur ve bu iyi bisey yani bence...
En fazla bu konuda katıyım. Ben şöyle düşünüyorum ; Dön demediğin takdirde aradaki herşey bitiyorsa ve seni kaybetmeyi göze alıyorsa bırakta orda bitsin. Belki bencilce belki karşındaki kişide bunu böyle düşünebilir ama ben ne olursa olsun bu yüzden birine 'dön' demem.
Yok be dönen erkekten hayır gelmez.
Yenisine sağlık derim.
Allah kimseyi dön diyecek kadar aciz bırakmasın.
Hatalı olan bensem dön demem.. Haketmişimdir terkedilmeyi, aksini düşünemem.
Yok, karşımdakiyse hatalı, yine dön demem asla. Unutamadığımdan affedemem.
Demem.
Madem bu soruyu bi' şarkıyla da taçlandırdın, al bakalım reis..
"Dön" temalı fav. şarkım bu:
şöyle dön.
hayır bana doğru!
başka pozisyonlar için defalarca demişliğim vardır...
ve bunun gururla alakası yoktur! ;)
hahahahaha senden beklenen bir cevap hocam
sorularını göremiyorum nicedir neden?
Derim.. gururda neymiş sevginin karşısında :) yemişim gururu... Ne diycek köpek oldu pesimde mi diycek :) öyle bişiyi düşüneceğini bilene dön demem ama hakkediyorsa sonuna kadar dön demekle kalmam onun için caba gösterir elimden geleni yaparım.. 3 günlük dünyada keske demeye değmez
Birine "dön" demek neden gurur meselesi sayılıyo pardonda?
gurur yapar bazen insan..
dön diyemez..
gel diyemez..
kırgınlıgından belkide
bilinmez
Kendi gururunu ayaklar altına alırsan onun egosuna gurununu paspas yapmış olursun. Döneceği olsa kendi dönerdi yahut hiç gitmezdi. Anladım ki bu dünyadaki hiç ama hiçbir şey kendine olan saygını yitirmene değmez.
Sanırım sadece bir sefer sadece "Gitme" dedim (hani ağlayarak sızlayarak değil kesinlikle nefret ederim o şeylerden) gitmedi sağolsun beni aldatmayı tercih etti kendileri :D
Giderse gelmişide geçmişide yakarım unuturum :) ne dön derim ne gitme
Dön diyemem belki ama "kal" derim gitmemesi için çırpınırım belki ama dön demem, hiç bir eski yeni olmuyor çünkü, bir şey tamir edilince eskisi gibi çalışmıyor, düzelse bile ömrü kısalıyor hem, gittiyse dönmesin..
Döneceğini eminsem dön derim. . sevgim yi gururumdan üstün tutarım çünkü gurur keşkeleri doğurur.
Hayatta keskelerin varsa hep geriye dönük yaşarsın. .
Eğer oldu donmedi sevdiğim. . Üzülmem çünkü kaybettiğimi tekrar kaybetmem. .
En iyi görüş!
Teşekür ederim.
@TürkErkeğii
Kimse için gurumu paspas yapamam ben. Dünyada kız mı yok sanki.
Aşk varsa gurur olmaz , Dön derim ve dönmesi içinde her şeyi yaparım baktım dönmüyor yine kendi yoluma giderim.
Hayir demem gitmek isteyen sevmiyor demektie sevmeyen bir insanida sirf ben dön dedim diye donmeyecegi icin gerek yok
Gideceği gün gitme derim gittiyse dön diyemem. Döneceğini bilsem bir dakika düşünmezsin ama artık dönmeyeceği gerçeği hep seni durduracaktır.
Sevdiğim bir arkadaşımı ele alırsam evet ama aşk anlamındaaa, bir kere gidene bir dah eyvallahım olmaz :)
Ben gururumu ezip cok kez dedim.. Istemedi sonra kndi aradi yine don dememi bekledi ama artik demedim o da gururundan diyemedi onca yili silip atip sirt cevirenden de hayir gelmezdi sanirim ileride hayirlisi der gecerim bazen uzulsemde
Dön değil, dur diyecektim. Gözlerim dur dedi, beni anladı hatta dur dememi bekledi, ama gururum dedirtmedi. Hatasını sindiremedim, sindiremezdim de.
Herkes gittiğinde gururumla başbaşa kalıyorum, ona ihanet edemem.
Gurur gurur gurur lanet olsun! çok gururlu bir insanım geri donde diyebilirim belli olmaz :)
Kal derim, gitme derim buna rağmen gittiyse dön diyemem. Seven insan o kadar kolay gidemez.
Derim. Mutsuz olmak istemiyorum. Demesemde mutsuz olacağım, red cevabı alsam da.. Kaybedecek bir şey yok bence. .
bu gururu ayaklar altına almak değil çok rahat dön derim
Dedim ama onda dönmeyi becerebilecek yürek yoktu, ben de vazgeçtim.
olacağı olursa söylerdim.
ama gururuma hiç bir şeyi bağlamazdım.
aşkta gurur yoktur bence..
Dön diyemem. Bir şarkı açar yoluma devam ederim.
Ama yaşanmışlıklar önemli.
Gururumu ayaklar altına almışsam dön demem ki
BEN GIDERIM. .
Bilmem hic o kadar ne sevdim nede sevildim denemek lazim tabi
Giderken gitmemesi icin bir deneme yapabilirim sebiuorsam.. Ama bittigi an bir daha karsisina yanlislikla bile cikmam. Yapabilecegim her seyi yapmisim ben zaten..
Aşk'ta Gurur olmaz açık ve Net!! Gururun aşkından ağır basıyor sa aşk değildir o
Dön dediğimde dönecek mi giden niye dönsün. Dön falan diyemem
Diyedebilirim bilmiyorum ama demem sanırım. Büyük konuşmıyım da şimdi
Derim cunku demezsem daha cok pismanlik yasayip uzulcem en azndan elimden geleni yaptigim icin icim rahat olur donmese bile
Hocam yine döktürmüşsün
gitme diyecek kadar gururunu hiçe sayacak bir insana ihtiyacım var..
Ki onu başımın tacı yapabileyim
Buna değecek birine derim elbet. bizde gurur ne arar. gurur şeytandandır :/
eveeeeeeeeeeeeeeet gel aşkıııım nolur geri ddddddöööööööööööööğğğn dülaaaaaaaaaay
Bazilari dönmesin zaten ama diyemem ben de dön diye.
Çok sevdiysem ve benim hatam, yüzünden böyle bir şey olmuşsa derim.
ben öyle gurur yapmayı sevmem benim icin karsımdaki her zaman daha kıymetlidir. sevse de sevmesede aldatsa da küsse de
Dedim gururumu hiçe sayıp bana dediği şu çalışıyorum işteyim bir daha hiç bişey ne o yazdı ne ben şimdi olsa demm bu saatten sonrada kimseye demem
1 aylık falan değil oyle uzun bir ilişki yasadiysak ve sacma bir sebepten ayrildiysak evet diyebilirim ama beni cok uzduyse veya cok buyuk bir hata yaptıysa geri dönüş yapmam da affetmemde✋
ben cok sevıyorsam tabıkıde don derım o gıdınce ıçım sızlar acır yapamam :) dön demek edemlılıktr bncee
ben sevgimle kumar oynamam gurur neymiş benim sevgimin yanında
Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden derdim
aşkta gurur olması çok saçma, çünkü çoğu zaman en güzel rüyayı bitiren şey olabiliyor.
Dedim, derim.
Gerçekten seviyorsan gurur bir yere kadar...
Yemisim gururu o olmadıktan sonra ne yapacağım tek baina gururu
ölüyü geri cagirmak gibi bisey gerek yok iyi olsaydi bitmezdi zaten
Sevdiysem derim. Başlarım gururuna dönmezse dönmez. En azından dönmeyeceğini bilirim
şu attığın resim yazı nereden
Ahmet batmanın kitabından sanırım
bu ara çok duygusalsın
eski aşklar mı?
eski yaralar bazen depreşiyor fasulye
@Affedilmeyen yok diyemem sen?
cevap verirken neden etiketliyorsun ki
zaten bana bildirim geliyo:)
bence gereksiz bir durum ne olsa bildirim bana geliyo
Aşkta gurur olmaz. Asla. Eğer özlemişsem dön derim
Çok sevmem lazım çooook belki o zman 😉
demedim. ama affettim.