Köpeğimi Uyutmalı Mıyım? Zor Durumdayım Yardım Edin?

Bu aralar hayatımın en zor kararlarından bir tanesini vermek üzereyim. Köpeğimin adı Lily. Cinsi alman kurdu. 1999 yılında bize geldiğinde henüz 15 günlüktü. Çocukluğum, evimizin bahçesinde onunla birlikte geçti. Hatta kendimize ait geliştirdiğimiz oyunlar bile vardı.. Şimdilerde ise bahçeli olan evimiz yıkılıp, yerine bina yapılacak. Köpeğimde çok yaşlı olduğu için artık yürüyemiyor. Tuvalet ihtiyacı için bile bazı zamanlar benden yardım alıyor. Tüylerininde %30 u döküldü. Sırtının bazı bölgeleri mayın tarlası gibi oldu. Bazen ayağa kalkabilmek için saatlerce uğraşıp ağlıyor. Yeni evimiz yapılırken, köpeğimi bırakabileceğim herhangi biryer de yok. Zaten bizden ayrı yaşayabilmesi mümkün değil.

bir arkadaş, aklıma uyutma fikrini soktu. Ancak ben bunu düşündükçe kafamı duvarlara vurasım geliyor. Nasıl yapabilirim ki böyle bişeyi? Son kez bana bakarak gözlerinin kapanmasını nasıl seyredebilirim? Allah böyle bir durumu kimsenin başına vermesin ama başka bir çözüm yolu da bulamıyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var... Başka nasıl bir çözüm yolu bulabilirim?

Köpeğimi Uyutmalı Mıyım ? Zor Durumdayım Yardım Edin ?

Güncellemeler
+1 yıl
Keşke ağzı olsa da, ne istediğini kendisi söyleyebilse.. Ah be güzel dostum. Zaman çok hızlı geçiyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Uyutmamaya karar verdim. Yardımcı olan, olmayan herkese teşekkürler.