Köpeğimi Uyutmalı Mıyım?

Köpeğimi 1.5 aylikken sahipendik. Aşılarını, bakimlarini beslenmesini vs yerine gitirdim buyuttum. 4 senedir beraberiz. İlk aldigimda bahceli evde kiradaydik. Son 10 aydir apartmana tasindik ve apartman bahcesinde istemeyen oldu ve eve yakin biryerde kulubede bakmaya devam ettim. Fakat yarın saat 3 de otobusum var ve universiteye karsa gideceğim veterinerligi kazandigim icin. Ortalama 1 aydır internette ve yakinlarim araciligiyla sahip ariyorum kızıma fakat bir allahın kulu sahiplenmek istemedi. Yarın gidiyorum ve bakacak kimsem yok. Besledigim ortam gerekcesiyle ailem bakamaz. Dedem yasli, annem ufak kardesimle ilgileniyor ve biraz sehir disinda olduumuz icin aksam kulubeye kapatiyorum sabah cikariyorum. Ailem bakamaz ve baska kimseyi de bulamadim. Barinaga terke etmek istemiyorum. Ya kavga edecek, ya aç kalacak veya buyuk ihtimal bir koseye cekilip boncuk boncuk yaş dokecek su an benim yaptigim gibi. bir hocam var liseden din kulturu hocasi. Onla konustum aci cekecegine sefil olacagina veterinerle uyutsak diye rizki veren allah ne olacagini bilemezsin barinaga birakmasan da sokaga birak dedi belki daha iyi bir sahip bulur dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum. Sefil olacagina zor da olsa uyuymayi dusunmrkteyim. Yardım edin nr yapmaliyim.
Köpeğimi Uyutmalı Mıyım?