Evcil Hayvanlar Yavru köpegim uyumuyor? Ranagul00 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 aylık yavru köpeği geceleri ağlıyor ve uyumuyor ne yapicam yardım edin lutfen Hayır Evet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yavru köpegim uyumuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Delicigenç Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl benim 8 tane köpeğim vardı biraz ilgi göster yawruysa annesinden ayriysa ondadır psikolojik olarak korkmuş olabilir daha önce bir arkadaşı varsa ondan ayrı kalmış olabilir tam bişe diyemiyorum bilmeden de 1 0 Yorumla
YırtıKondom Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Annesini özlüyor bebek o daha al koynuna birlikte uyuyun 0 0 Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Hayata gözlerini açtığı için acı çekiyor garibim 0 1 Yorumla Ranagul00 +1 yıl Çok komik Yorumla
Ozkan_maran Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yanına al 0 4 Yorumla Ranagul00 +1 yıl Yanıma alıştırmak istemiyorum Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Ilk baslarda mecbursun. Sonra büyüyünce odanı kaparsin Yorumla Ranagul00 +1 yıl Tuvalet eğitimi tam olarak bitmedi gece sorun okur yanlış yere yaparsa annem ikimizide kapı önüne koyar Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Ağlayinca da gideceği yer kapı onu:/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim 8 tane köpeğim vardı biraz ilgi göster yawruysa annesinden ayriysa ondadır psikolojik olarak korkmuş olabilir daha önce bir arkadaşı varsa ondan ayrı kalmış olabilir tam bişe diyemiyorum bilmeden de
Annesini özlüyor bebek o daha al koynuna birlikte uyuyun
Veterinere götürdünüz mü?
Hayata gözlerini açtığı için acı çekiyor garibim
Çok komik
Yanına al
Yanıma alıştırmak istemiyorum
Ilk baslarda mecbursun. Sonra büyüyünce odanı kaparsin
Tuvalet eğitimi tam olarak bitmedi gece sorun okur yanlış yere yaparsa annem ikimizide kapı önüne koyar
Ağlayinca da gideceği yer kapı onu:/
Usuyordur