AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Haklısın ablacığım işte evlilik '' sevgi '' ile verilen bir karar değil '' mantık '' ile verilen bir karar olmalı bu yüzden.
ailen doğru söylüyo kadın dediğin kocasına hizmet edicek bence yanlış yapıyosun sonradan pişman olursun ama iş işten geçmiş olur bir tatil yapıp kafanı dağıtmana ihtiyacın var git ailende kal bir kaç hafta bencee
kadın dediğin kocasına hizmet edicek? Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahillik bu nasıl bir yobazlıktır ya.
Bence boşanma nedenin bu ev işleri değil onun senden sıkılıp eskisi gibi ilgi gösterememesi
Keza sende ondan sıkıldın ama her evliliğin bir noktası olsa gerek
Keyfin bilir
Haksızsın desem senin gibi düşünmemiş olucam
Ama senin gibi düşünsem yalan atmış olucam
Bende evliyim anlıyorum seni aynı durumları bende yaşıyorum ama benim yaklaşımım farklı
Eigteki kişiye gönülden katılmakla beraber ,
Boşan gitsin diyorum kısaca :)
Bu kadar kendini yıpratmana üzüldüm..
bende adamın kaybettiği zaman üzüldüm :)
@Konya54 adam kendi istemiş zaman kaybetmeyi. Kadına en baştan yalan sölemiş , yok sana yardımcı olacağım diyerek.. O zaman eş değil "köle" arıyorum kendime deseydi :)
Elbet köle pazarının nerede olduğunu ona tarif edecek biri çıkardı :)
Not ; Eksileyen beylerin sayısından , herkesin eş değil "köle" aradığı aşikar.
Çok güldüm :) basın eksiyi.. Gerçekler değişmez ;)
Sana göre köleliktir kimine göre ikramdır kocasını sevindirmeyi ilke edinmiştir ve memnundur bundan herhangi bir sorun teşkil etmez gayet mutlu mesut hayatını yaşar kocasına bu ikramdan güler yüzden memnun kalır ve onu sahiplenir ölene kadar mutlu mesut yaşarlar :) yani kişiden kişiye değişir
@Hayat6 bunun , bana göresi başkasına göresi yokki.. Düpedüz kölelik.
Çünkü yorumları oku , kadın erkeğe hizmet etmiyorsa erkek niye evlensin yazmışlar? Oku iyice.. Evliliğin amacı kadının hizmetçi olmazsı değil aksi takdirde tefal mutfak robotları peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla indirimde.. bir tane edinebilir :)
Ayrıca soruyu okursan farkedersin ki , kadında kendini köle gibi hissetmiş ki öyle zaten. Ayrıca adam evlenene dek ev işlerine ortak olacağm demiş kandırmış. Kim dedi yalancı ol diye?
Sana göresi bana göresi var işte, sen kölelik diye vurgulamak istiyorsun yukarıda anlattığım gibi başkası kölelik olarak görmez ikram olarak görür seve seve yapar. Sıkıldım çalışmaktan bu nasıl hayat diyen evleneyimde çalışmaktan kurtulayım diyen bir sürü kadın tanıyorum aşırı çalışmak belli bir düzende ve sürede robot gibi iş yerinde çalışmak kadının hassas bedenine ağır gelir kadın bunu belli etmez istemez ama bariz belli olur böyle kişi evlenirse ev hotel odası gibi gelirler 1-2 saat otur ve yat canlılık yok evlliğin bir anlamı kalmaz ve uzun sürmez artı çocuk sahibi olmak var ve hizmetçi lafınada katırmıyorum insan kendi evinin hizmetçi olamaz ev onun zaten para karşılığımı kendi evine bakıyor? kendi ayakkabını kendin boyarsan boyacı olmazsın ama para verirsin boyacıya boyatırsın o boyacıdır para karşılığı bu işi meslek edinmiştir
Bir insanla ne kadar iyi anlaşırsan anlaş, ne kadar aşık olursan ol aynı evde yaşamaya başlayınca mutlaka sorunlar anlaşmazlıklar çıkar. Bu yüzden bir orta yol bulup devam etmeli ya da ayrılıp bir daha evlilik falan düşünmemelisin.
Boşanmak istediğini söylediğinde verdiği tepki ne oldu?
başka erkek de olsa aynı sorunlar olur. orta yolu bulun bir yardımcı tutun.
Bence boşanma ama onunla birliktr yapmaya çalış tüm ev işlerini... Boşandıktan sonra ne olacak allah aşkına?
Kendine Güveniyorsan ki Yazdıklarından Belli Boşanabilirsin Dünyada İlk Boşanan Sen Değilsin. Hayatta Her Şey Olabilir.
Evlenmeden önce senin de söz verip şu an yapmadığın/yapamadığın şeyler var mı?
hayır yok
Haklısın o zaman
Sen yinede yapma kocasına al uzaklara git. inan. Daha mutlu olursun..
çocuğun varsa biraz daha düşün bence ama haklısın bir yerdede çünkü ikinizde çalıştınız için onunda sana yardım etmesi gerekir ama ben senin yerinde olsam eve hizmetci tutardım
Bundan sonra evleneceğin kişinin senden hizmet beklemeyeceginin garantisi var mi
Haksızsın. Senden değil eş, hiçbir cacık olmaz kanımca.
ya yazık valla annene sor bakiim babanın hiç sorunu yok muymuş sürekli tamir etmeye çalışmak yerine çöpe atıp yenisini alıyosunuz sonra türkiyede neden evlilikler kısa sürüyor deniliyo
tabikide yemekleri ev işlerini sen yapacaksın kocan mı yapacak
haklisin bacim, dingil iste, en medeni erkegin icnden bile kiro turk erkegi cikiyor, evlenmicen iste, bu kekolara kezo kiz lazim, senin gibi egitimli kulturlu kendini bilen kadin cok bunlara
"ailem beni prensesler gibi büyüttü"den sonrasını okumadım
her kız babasının prensesidir sonradan o tren sesine döner
bazı değerler yazıya dökülünce anlam kaybederler bu da onlardan biri ;)
Bir kadın yemek yapmayı bilmeli. Bilmek zorunda. Ben 12 yasımdan beri yemek yapıyorum. Annemin kafama kasıkla vurdugu günleri hatırlıyorum :'( haha
ailem beni ev hanımı olmak için değil kendi ayakları üzerinde durabilen bir iş kadını olabilmek için yetiştirdi. Aileme bu konuda kızamam
Bende kızmıyorum ki aileme.. Hatta aileme minnattarım. Bende sadece ev hanımı olmak için yetişmedin. Her kadın ev hanımı olmak zorunda. Eğer evleniyorsan, çocukların olacak ve cocuklarınla en cok sen ilgilenmek zorundasın. Ev işleriyle. Böyle bir saçma soruya cevap vermemde saçmalık.
Böyle saçma bir sebep olamaz ya bu kadar basit mi senin için? Bencede boşan ve kimseyle evlenme sen.
Eğer çocuk varsa bu sebepten boşanmak o çocuğa zulümdür.. Çocuk yoksa boşan ama şunu bil ki hayatın eskisinden daha kötü olacak.
Ya herkes ne kadar kolay boşan diyor. Bu ayrılma sebebi olamaz bence. Oturup ortak kararlar alın güzelce konuşun. Bu kadar kolay yuva yıkmayın
Şimdi ötesi bilmem aklımın erdiğince cevap vereyim hanımın görevi eşe yemek yapıp hizmet etmesi görevi değil ikramıdır.
Haklısın destekliyorum öyle köprüyü geçene kadar ayıya dayı demekle olmuyo bu işler boşan anlasın hatasını
aklıma bu geldi :D :D :D
https://i.hizliresim.com/Xodr57.jpg
Haklisin hayat musterek
Karsilikli yardim ve anlayis sart
Ask biter saygi baslar
Ask biter ve saygi yerini almiyorsa evlilik gereksizdir
Bunlari senle dertkesmek isterdim
çalıştığın için ev işlerinde kocanın sana yardım etmesi gerekir. ancak bizim hukuk sisteminde kocam bana ev işlerinde yardım etmiyor diye boşanmak yok. daha geçerli sebepler bulmanız gerekmektedir.
Söz verdiyse sen haklısın
Söz verip sözünde durmayan adam değildir
Boşa gitsin bu adamla ömür cekılmez kendıne hizmetcı almıs bıldığin ne demek sana yardım etmemek madem herseyı sana yaptıracak kendıne hızmetcı tutsaydı bosver bosan gıtsın hayat kısa bu adam cekılmez
Sanki benim hikayem :( ben anaokulu ogretmeni olucam sevgilim muhendis. Kendisi simdiden öküz nolcak :(
Bence sen onu sevmiyorsun bu nedenle Yaptığın işler de batıyor sana
Cooooookkk haklisin hemde.. hem kadin hem erkek calisiyosa bu kadar bencillik okuzluktur... Kou gtune gitsin
haklısın:D gerizekalı olmakta bu kadar haklı birisini görmemiştim:D
Peki ev işlerinde yardım görmüyorsun diye boşanmak yerine konuşup yardım istedin mi kendisinden?
evet
iş boşanma noktasına kadr geldi demek. peki boşanacağını söylediğinde tepkisi ne oldu?
Diyelim boşandın sonra ki gün nasıl bir hayat yaşıyacaksın? Ne degişecek, nasıl bir gelecek bekliyor seni? Tekrar evlenmeyi mi düşünüyorsun?
Evliliği bazı erkekler hizmetçi tuttum gibisinden bakıyor ve evlilikler bu yüzden bitiyor. Eşinle güzelce konuşmayı bir daha dene eğer ciddiye almazsa boşanacağını söyle belki ozaman aklı başına gelir
Yaşın 27 kafan 7 gibi. Senin gibiler öğretmen ben öğretmen olmak istemiyorum sırf bu yüzden. meslegin itibari yerlerde
özel hayatımla öğretmenliğimi kıyaslayacak kadar seviyesizsin.
Özel olsaydı ben bilmezdim senin hayatını şekerim. Kocandan ayrılınca sana bir tokmakçı lazım olacak özelden mesaj at
Allah srnin gibileri gene senin karakteridekilerle terbiye etsin
Hemen bosanmaya gitmese ya is alip karsina konussan bende yoruluyorum biraz yardimci olsan falan desen
diyorum sende bana yardım et diye ev işini kadın yapar erkeğin yaptığı nerde görülmüş diyor sonra hep kavga ediyoruz saten
O zaman bisey doyelicegim ama iyi dusun kararini ofke ile mi aldin ya da gerçekten bunu mu istiyosun iyi dusun tasin
açmı bırakıcaksın kocanı be. haksızsın. Asıl kocan senden boşanmalı.
Güzel başlamış hızlı bitmiş.
Saygı kalmadıysa sevgi olsa da gram etkilemez. Saygınız yoksa boşanın
direk boşan. öyle birinimi çekiceksin. sana daha iyi s*k*lecek kızlar var
Haklısın ama boşanabilmek için yasalarda var olan haklı gerekçelerden birine sahip olman gerekiyor. Yoksa hakim boşanma davanı red eder.
Haksızsın. Kadınsan kadınlığın icabını yerine getireceksin. Tabi ki erkekte erkekliğin icaını.
erkeklik icabı kadından hizmet beklemekmidir senin zihniyetine tüküreyim
Ne bekleyeceğim. Bacağını açıp yatmasını mı sadece?
Yani sırf kocana yemek yapıyon diye boşaniyosu oyle mi ya yuva yıkmak ne kadar kolay herkes icin haa
Ona bunlari icinden gelerek yapmiyosan zaten bosamissin kafanda
hizmet etmek zorunda degilsin ama bosanma olayı cok abartı bence. Siddet var mı?
Bir evlilik vakası daha. Artık yorum yapmayacağım :-)
Anlaşmadan mahkemeye gitme 😀
bayanlara bu yüzden okuyun diyolar işte mesleğin olmasa boşanamazdın haklısın bence
durumu bilmeden yorum yapıp yuva yıkıyorsunuz resmen
Hayatbu saten sevginin bittigi yerde artik siddet basliyor bellibir zaman sonra
Bence düsüncen biraz yanlis cunku ilerde cocugun olacak emin ol onlara daha cok hizmet ediceksin
Daha cok gencsin. S. Et daha iyileri cikar karşın canmya 😈😈😀
senin gibi işe yaramaz süslü kadından Allah korusun
haksızsın evet ailenin sözünü dinle gerekçen çocukça
Biri daha ben birkac şey sorucam mesaj atarsan bana bir yardimci olur musun
hayırdır temizlik işlerini yemek işlerinide erkeklermi yapıcak? bunun odunlukla alakası yok..
Bak kardeşim seninle uzun uzun konuşmak isterim kısaca şunu bil hata yapıyorsun
Şımarık ya. Sonuna kadar haksızsın. Boşan da adamın hayatını karartma